77

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, а Вие, какво направихте за младите Дами и Господа, а превърнахте ги в евтини Софийски ку.ви и пласьори, нали Вашата сво.ница от град Дулово има опит в то.моза над гражданите, също Г - н Младен Маринов ???

76

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Славун са...гласи пак да го...избират кат първа...цигулка.То всичлко може,ама трети път един и същ...номер да напрай в Парламента е,малко...множко и за нашенската...дива балканска действителност.Няма да му се отвори пак...парашута,осребри си...чека и да ходи да...преживя в кв.Левски Г.

75

Анонимен

преди 2 години

Чалгар, ти беше последният ас на дпс, който изгърмя. Повече фесовете, които не са сигурни коя е родината им, никого няма да успечт да пробутат за спасител.

74

Анонимен

преди 2 години

Ама колко злобно гледа, ще кажеш некой ще се върже......хахахаха :)) Излез от тъмната стаичка, покажи се, то така и аз мога......хахахаха :)))

73

ДртПрч

преди 2 години

"Партиите, с подкрепата на които можеше да има правителство бяха Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме!." :-) СТ явно не може и да смята, защото тези три партии не биха могли да управляват без някоя от другит три. Просто нямаха достатъчно депутати, а за правителство са нужни поне 121.

72

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 То пък Петков е един пример за политик.Един лъжльо на дребно.Но на народа точно това му харесва някой да го преметне като му обещае светли бъднини в обозримо бъдеще-я 800 дни,я пълен мандат от 4 години.Същите еднодневки ще са като мнозина обещаващи преди тях.

71

Анонимен

преди 2 години

До Т.Шак - Изпълянват това, което казаха, че ще направят. Никакви коалиции с ГЕРБ, БСП и ДПС! Ако толков ане ти харесва - гласувай за ИТН, за да имат мнозинство!

70

Менто

преди 2 години

Тиква - цигулка : за да се н*с*р*ш, първо трябва да се оядеш.!.

69

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Ах, Вие, доса.ни ГЕРБАДЖИЙСКИ ДЪЩЕРИЧКИ И СИНЧЕТА, само глу.ости пишете за хората, искате да ме осмивате и мен май ??? Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, ще участвам бавно и славно във Вашето изчегъртване от властта, а стенанията Ви само предизвикват изблици на смях и блаженство в мен !!!

68

Анонимен

преди 2 години

До Боневa "... след разрухата". Въйййй - много дараматично, по-полека. Някой възрастен човек, ще се стресне, ако те чете!

67

Т.Шак

преди 2 години

"Трифонов за порен път изтъкна, че ИТН не са виновни, че в два парламента не се сформира кабинет.' Хм! Изглежда пак някой друг им е дефекирал в гащите. За втори път. От това обаче изниква логичния въпрос: Защо са били със свалени ***?

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 - Да, ама в БГ си искаме "народния човек", дето мяза на квартална батка, дето бие жена си и върти някаква далавера.

65

Боневa

преди 2 години

Казвам някой зад ИТН, защото едва ли те съзнават какво правят? А щом не го съзнават, има два варианта. Единият е ,че някой им диктува да правят това, имайки план да дойде на власт след разруха. Другият вариант ИТН и лидера им Слави Трифонов, нямат хал хабер от Държавно Управление, политика ,парламентаризъм и внасят безпорядък. Кой ще бъде виновен: суверена или статуквото за разпада на държавата? Моля,опомнете се!Не е време за експеримент ще може ли България да изтърпи това без да се разпадне

64

Анонимен

преди 2 години

Разочарованието го видяхме в ИТН надявам се следващите както го заявяват публично и смятам че ще го изпълнят наяве защото са политици а не шоумени да оправдаят очакванията не за изчагъргване а с дейност дано не им се прикачат на гърба *** желаещи да получават депутатски заплати Слави пропусна момента за изход на България от блатото

63

истина

преди 2 години

Самоубийството на един чалгарин.поговорка - ум умува, ум царува, ум патки пасе.

62

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са виновни, бе! Защо не подкрепиха правителството на ИТН? И смешното е, че сега се извиха, като някакви настъпани плазмодийчета ... Кто бяха първа политическа сила - вторите им виновни. Като са втора политичекса сила - първите им виновни.

61

Анонимен

преди 2 години

Щот' си много отворен и разбирач, айде горе на черешата и 7% по нисък рейтинг

60

Анонимен

преди 2 години

Славчо, я кажи мойто момче, кога ще пращаме наши хора на Луната.....нали това ти беше първия приоритет........хахахахаха :)))

59

Анонимен

преди 2 години

Политиката е за хора като Кирил който идва и действа веднага, а не да стоиш цел живот на дивана и да се хилиш и подиграваш на хората разликата е огромна, късмета каца веднъж на рамото после изчезва, трябват действия незабавни.

58

Анонимен

преди 2 години

Чалгари вън, затворете вратата и не се връщайте, изчегъртани сте вече!