106

АнонимеН

преди 2 години

ДОРИ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ ДА СА ВЕРНИ !!! ГЕРБ ПАК НЯМА ДА УПРАВЛЯВА СЪС 60-70 ДЕПУТАТИ! ,ЗА ГЕРБ БЪДЕЩЕ ВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА!

105

Анонимен

преди 2 години

Кокошката Галева първа отпадна, напълно очаквано и заслужено.

104

Защо така стана

преди 2 години

Най интересното с партиите на промяната е че уж спряха "краденето" изчегъртаха "виновника" ГЕРБ , а живеем по зле

103

Стойки и чалъми

преди 2 години

Какво ни донесе *** - 50% увеличение на цените! Но няма да ви увеличи с 50% заплатите - напротив ще ви увеличи данъците, за да може да плаща увеличените пенсии!Който е *** и си е намразил портфейла, за фуражки гласува и вмирисаните им зелени чорапи целува!

102

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ,никога повече фашизъм ,никога повече Байдън!

101

ACDC

преди 2 години

Свободни съчинения по картинка!

100

Прекрасно

преди 2 години

ДПС, БСП, ИТН, ДБ, ОХВ по 10%- Радев 40%

99

Сатира

преди 2 години

До paul61От къде ти е информацията ? Би ли ни споделил. Външният дълг на България, е един от най-ниските въобще в Европа!

98

Анонимен

преди 2 години

Проучването е направено лично от сем. Петкови.

97

Прекрасно

преди 2 години

Прекрасно ---- Ококори се Харвард! Мутри вън ще клъвне 5% от ИТН и 5% от ДБ. ГЕРБ СДС ще клъвнат по 2% от двете партии. Бате е доволен от самоизчегъртването. Радев пада на 42%

96

paul61

преди 2 години

До 14 - ами за 12 години задлъжняхме от 9000 до 23000 лева на човек външен дълг , ако това не е съсипия кое точно е ?

95

Сатира

преди 2 години

Всички са долни . Но в случая трябва да се гласува за по-малкото зло. А то е ГЕРБ!!! Тези анархисти ще ни съсипят държавата.

94

BRAWO

преди 2 години

Много се радвам че туморите Мая Манолова и Татяна Дончева ще изпаднат от Каруцата наречена Народно Събрание .

93

Време за промяна

преди 2 години

Рано е още за прогнози, но е нормално трендът да е такъв. Стабилизация ще има или когато ИТН разберат, че без коалиция правителство няма как да се направи, или когато правителство може да стане и без тях. Дали за това ще са достатъчни само още едни избори, ще видим.

92

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е пълен бойкот на изборите и под 25% изборна активност. Да им се отнеме всякаква легитимност на тези маскари.

91

Анонимен

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!!! 100%

90

paul61

преди 2 години

Само искам да напомня на Ха-ха от коментар 88 че това в основата си /ГЕРБ/ не е партия а организирана престъпна група , от рода аз на тебе ти на мен ! Разбира се има и хора които ги поддържат защото интелекта им е недостатъчен . Проблема ще дойде ако наистина се състави правителство на промяната - толкова много хора има за затвора от ГЕРБ че може би трябва предварително да се сложи праг например само злоупотреби от милион нагоре да се разследват .

89

Анонимен

преди 2 години

Те и миналия път Герб бяха първи, а пък после два месеца така си бяха изкривили физиономиите, че си мислих, че всички лакеи на Бойко ги е тресна инсулт! Ние 68% вървим напред, а вие както и да си измисляте процентите все сте си 15%.....

88

До 96

преди 2 години

Как по-точно Борисов съсипа държавата ? С какво? По-добре ли беше България преди Борисов и сега от април ? Кое съсипа ? Я дай конкретика,факти и цифри.Защото аз мога-МРЗ,БВП,кредитен рейтинг,инфлация,безработица,инвистиционен риск-НАЙ-ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ.ЕРМ2,закон срещу МОНОПОЛА на тв и мобилни оператори.Обвинени олигарси с ефективни присъди.Спряна неосигурителна практика на работодатели.Спрени убиства,кражби,миграция.Метро,АМ Тракия,Хемус,Струма.Кое съсипа?Кажи !?

87

Анонимен

преди 2 години

Платените тpoловe днес устремно са се активизирали!