82

Анонимен

преди 2 години

Биби нали загуби вече?

81

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

много им се иска на някои, които главно се представят за НАРОДА, след тези избори ГЕРБ не могат да съставят кабинет, БСП едва ли, нооо третият мандат рундю ще връчи на харвардаи ристю бойкикев и наско гнома ПАК ще кършат ръце и ще циврят постудията, защото похарчиха едни големи пари, а нищо не могат да свършат

80

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев ще вземат от всички партии , но най много от електората на БСП.Очертава се Баце да се върне на бял кон. Държавните служители и полицията на които вдигаше заплатите в по голямата си част ще са за него.

79

Сата НАТО

преди 2 години

АКО ИТН РАБОТЕХА ЗА БОРИСОВ ОТДАВНА ДА СА СЪСТАВИЛИ ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ ----///----- На тях целта им не е да съставят правителство, а да компрометират враговете на Винету. И въобще нямат интерес да управляват в сегашната ситуация. Ще саботират държавата, докато дойдат по-добри времена. Дотогава ще държат нещата на полусъединител, нищо че всички страдат от това.

78

Активист на БСП

преди 2 години

Лъжете!!!

77

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ ГЕРБ И ПОЧНАТ ФАЛИТИТЕ .....ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ,БЕ...СПОКО!....ТИЯ ЛЕВИЧАРСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ФИЛМЧЕТА СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ....ВИНАГИ ЗАВЪРШВАТ С РЕВ , СЪЛЗИ И СОПОЛИ И ...мрънкането на "мили хора"....!

76

мдааааа

преди 2 години

аааа далавераджията Спецов , колко % $ взима или ги дава на Радеф?

75

обществена тайна

преди 2 години

Започна се с психо обработката, но вече никой не им вярва, само са смешни-нищо друго!Не се хабете напразнода анализирате "Електоралните Нагласи" /ооо, жив да не бях/

74

Бонго Бонго

преди 2 години

Представям ви Бонго сърч:1. Герб 40%2. БСП 20%3.Дпс са твърдо 10, но понеже Итн им отвори порти, сега ще са 18% , може и да минат БСП.4. Валери Симеонов 6 %5. Итн ще минат границата6 Киро канадеца- 3 или 4 % ще се борят с Волен Сидеров.Проучването бе над 20 хиляди души)) на стадион Маракана)))Другите пари после като стане

73

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев като партия нямат нищо общо с Президента. По-скоро им е бил шута и сега са на хранилка при Ту лупа, да откъснат малко протестен вот.

72

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 79/ ТАКА Е НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ СИ ПЪЛЕН ЛУЗЪР! АКО ИТН РАБОТЕХА ЗА БОРИСОВ ОТДАВНА ДА СА СЪСТАВИЛИ ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ ИМАХА ОБЩО НАД 121 ДЕПУТАТА! ИТН РАБОТИ ЗА РАДЕВ И ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!

71

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев са проект на Боко.Да разцепак на Слави и БСП гласоподавателите и после да ди управляват с ГЕРБ.

70

До Край

преди 2 години

Отиди на mazhoritarni-izbori(точка)com да видиш какво щеше да бъде ако предишните избори бяха мажоритарни: ГЕРБ - 171; ДПС - 27; ДБ - 18; ИТН - 13; БСП - 11 депутати. Според мен това ще е пагубно за държавата, за теб не знам, може пък да те кефи!

69

Маг Астор

преди 2 години

Започнаха предсказанията и манипулациите, и до изборите само това ще правят. Не разбрахте ли, че дори и да сте първи, пак от вас нищо няма да зависи и ще сте в изолация.Колко пъти трябва да ви се случи, за да го проумеете? Бойко ще се пъчи, че е бил-и какво от това? Бил е себе си по главата проста! Добре, че никой не се връзва на врачките по телевизиите!

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерастите ще са под 15%, а има още доста време до изборите и още доста схеми да излезнат !!!

67

аман

преди 2 години

Ох,айде да минават тези избори,че сега разни статистици,прагматици ,малумници ще се раз чекнат от разсъждения.

66

Анонимен

преди 2 години

Поредните манипулации, идеята с тези така наречени хороскопи е да откажат гласоподаватели защото видиш ли ОПГ ГЕРБ без тях не може !!!Истината е че тези агенции не трябва да пускат каквито и да е било проучвания преди изборите да са приключили !!!Всичко друго е манипулация на общественото мнение и трябва да се забрани със закон

65

Анонимен

преди 2 години

Процентите на итн са много, те работят за бойко, няма никакво съмнение.

64

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

вие понеже сте лузъри и си оставате аутсайдери, ръсите небивалици и сте хейтъри, защото искате да се чувствате значими, като се погледнете в огледалото, макар да не виждате, че вашето огледало е криво огледало... БОЙКО НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, не разбрахте ли, че ще бъде ПАК ПРЕМИЕР

63

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ ПРОУЧВАНЕТО НА ГАЛЪП ПРОЦЕНТИТЕ КАТО ГИ СМЕТНЕШ ИЗЛИЗАХА 100% , ТУК ИЗЛИЗАТ 91% , 9 % ЗА ЛЪЖЕЦА ПЕТКОВ ЛИ ЩЕ ИМА!!! ТЕЗИ СА НЕНОРМАЛНИ АКО СИ ВЯРВАТ! АЛФАТА СЕ ПОДИГРАВА СЪС ВСИЧКИ НИ!