11

Анонимен

преди 2 години

Янев, колко български живота ще струва тази реплика? Или за теб и шефа ти няма значение?

10

от Плевен

преди 2 години

... да, развайте, раздавайте пари, а ние дето цял живот блъскане и то яко, ние след няколко години нищо няма да вземем като пенсия! защо? Ами то в хазната има ли пари? От къде ще додат парите за нас? В нашият блок каки които цял живот не са работили, те гледат деца, вземат пари болни, но те са тяхнто творение, колкото и грубо това да звучи. А защо те не напривиха преди забременяване тест за генетично обемяане, а сега ... да гледат подобни деца? Защо? Аз преди години осинових дете защото съм с ди

9

Анонимен

преди 2 години

"Янев против задължителна ваксинация: Решение, което граничи с дискриминация." Не е против задължителната ваксинация. Те правеха всичко възможно да насилват хората. И сега изведнъж се промениха, така ли?... Това вероятно е предизборна пропаганда, за да се хареса на "антиваксърите", но не минава!

8

Социолог

преди 2 години

Май Бойко и слугите му плюеха служебното правителство, че не ваксинирало. Ето един достоен политик, който не се страхува да се опълчи на новия световен ред на либералните прогресисти. И после на 14-те мислете за кого ще гласувате.

7

Анонимен

преди 2 години

Малко съм изненадан, че точно в България се оказа, че спазваме човешките права. Навсякъде по света - в САЩ и Европа, така наречените люлки на демокрацията, се оказа, че там не е имало никаква демокрация и никакви права на гражданите, щом налагат всичко със сила и с неадекватни закони. Ако не друго, истината лъсна в целия си размер с насилственото ваксиниране на хората.

6

Анонимен

преди 2 години

Комунисти-популисти?

5

Анонимен

преди 2 години

За пореден път виждам как проруските талибани заплашват живота на българите, докато в Русия се ваксинират ударно.

4

Анонимен

преди 2 години

ЯНЕВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.

3

Мъдуран

преди 2 години

Ако беше Банският бидон и неродените до сега щеше да надупчи по акъл на Годжи.

2

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Вън руския окупатор от България! Забрана на чалгата и русофилската зараза!

1

Анонимен

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА!!!