16

Анонимен

преди 2 години

До И пак до 4 - Би ли обяснил, какво е доказателстовто, че мерките "не вършат работа". И моля, без да искаш, АЗ да ти доказвам кавкото и да е.

15

Анонимен

преди 2 години

Май е на КАНТАР работата...

14

Лек ден, бате!

преди 2 години

До леле - Изказването ти е глупаво, лишено от смисъл, извадено от какъвто и да еконтекст, рефлектиращо върху цялостното състояние на интелекта, психиката и живота ти, като цяло.

13

яаошщк

преди 2 години

Кажете като процент- колко процента от ваксинираните са се разболели от новия грип и ОТДЕЛНО колко от неваксинираните. Не е нужно да си измислен математик или гений, че след като кастрираните са много по- малко от неаксинираните чисто и просто като къпана ТВ мустаката врачка, че и броят им ще е много по- малък, но не значи че като процент от ваксаните е по- малък от неваксаните.Тия го смятат като процент от всички,а тъпите *** маскирани сами в колите блеят уплашено

12

И пак до 4

преди 2 години

Дотук видяхме, че така наречените мерки не вършат никаква работа остава да видим кога ще се сгромоляса и митът за вълшебната отвара.

11

Анонимен

преди 2 години

"Последствията ще са хаос и смърт." - Няма лошо. Малко да се стреснем, да се пооблагороди стадото, аа ууу, ся такоа ...

10

леле

преди 2 години

До къде я докарахме? Лекарите могат да смятат, а математиците разбират от медицина! този не го ли пенсионираха?

9

Анонимен

преди 2 години

Максимум 25%, а най-верочтно около 10% са се срещали с вируса.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - Стадният имунитет е факт при други заболявания, така че не е нужбно да се проверява, каквото и да е.

7

Алекс

преди 2 години

Има кой да говори,но няма кой да чуе и да се ваксинира.

6

Анонимен

преди 2 години

"Той призна, че е привърженик на задължителната ваксинация при децата." Мустак, ти си най-отвратителното и продажно чудовище, което сме виждали. Искаш да посегнеш на децата, защото някой ти е платил да говориш точно сега за задължителна детска ваксинация. Дано да нямаш и една филия хляб, с която да се нахраниш!

5

Анонимен

преди 2 години

Сметки всякакви може всеки да си прави и пише - последните години показаха, че всеки може да си лъже и съчинява според каквото и както му дойде или съгласно получената поръчка. Това отказа хората тотално да вярват на медиите и политическите влияния из тях, които основно диктуват посоката на писане и говорене. Отдавна вярвам само на лично чутотото и видяното. Тоя клоун пък освен да разсмива, други мисли, чувства и емоции поведението му не поражда.

4

До 4

преди 2 години

Ако няма тестова група как ще разберем дали магическата отвара действа а дали ще измрем масово от "коварния вирус" само времето ще покаже.

3

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Абсурдистан.България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността в България е абсурдна: лекар, началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.

2

Питанката

преди 2 години

Този с какво точно се занимава, освен да дава всеки ден глупави интервюта?

1

Анонимен

преди 2 години

Мустак, и 100% да са - пак няма да се ваксинираме никога с експериментални ваксини, които се бият 3 пъти за 8-9 месеца!