77

фигаро

преди 2 години

на живеещите в България все някой друг му е крив , привиждат му се разни рептили които чрез ваксините искат да го контролират умствено посредством 5G мрежата , резулатът налице - на дъното на ЕС по всички показатели (на първо място по смъртност) .

76

Анонимен

преди 2 години

Лъжат! В моя офис кашлят и кихат само ваксинираните!

75

АнонимеН

преди 2 години

РЕВАТ ЩОТО БОРИСОВ ЗАКРИ И РАЗОРИ ЕДИН КУП БОЛНИЦИ И ЗАРАДИ ТОВА НЯМА МЕСТА! И РЕВАТ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПОЕМА ТЕЗИ РАЗХОДИ КАКТО Е ДЛЪЖНА АМА ТЕ НЕ ИСКАТ! ЗА ТЯХ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ДА СИ УМРЯЛ , ЗА ДА НЕ РУШИШ ИМИДЖА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ГЕРБЕРИ ИЛИ БЕСЕПАРИ

74

Анонимен

преди 2 години

Тук има няколко дето се правят на свръх интелигентни. Та въпроса ми е към тях. Кажете каква е разликата между преболедувал, но диагностициран с пср и преболедувал, но диагностициран с обикновен тест? И двата теста са законово признати у нас. И в двата случая лекар е диагностицирал ковид. След преболедуване и двамата са с направени тестове за антитела и двамата имат голямо число такива. Та защо единия се води преболедувал, а другият не? Хайде отговорете.

73

Анонимен

преди 2 години

Лежа си и си мисля.... Седем-осем години по-късно... 18-та вълна на щама "Зъ"... Поразява всички стопани на котки (както и някои притежатели на папагали)...12-та доза ваксина за пенсионери и 4-та доза за ученици... По TV върви реклама за олекотен противогаз... И все още нито един умрял от Фейсбук листата ми....

72

Таня

преди 2 години

до анонимен: Ква денга бе, *** ?

71

Париж

преди 2 години

За арката ли са протестите,***,за това ли държат плакати anti covid pass и Liberte.Ами да,тя пропагандата разчита на тези,които не гледат какво става по света.Всеки може да се ваксинира ако иска,но когато е задължително и без това не можеш никъде да влезеш,хората се замислиха и не са съгласни.Тези протести ще продължат до отпадането на паспортите,политиците ще подвият опашка

70

Анонимен

преди 2 години

Наистина ли този вирус непрекъснато мутира или това е партенка на производителите,че много им се услади печалбата?И трябва ли след всяка нова мутация да се боцкаме?Ако е така,тия ще ни уморят с ваксина преди вируса.

69

Анонимен

преди 2 години

Във Велинград всеки тест е отрицателен, дори и на починалите. Защо да се ваксинират, като умират от друго ?!

68

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните се разболяват може би повече от неваксинираните, но ваксинираните са само 15%, за това броят като цяло е по-голям от неваксинираните. Освен това при ваксинираните има и опасни странични ефекти и дори много смъртни случаи в следствие от ваксините. Дори смъртните случаи от Pfizer са повече от АстраЗенека.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз съм преболедувал, но тъй като са минали повече от 180 дни не съм защитен. От друга страна ваксинираните са "защитени". Защо естествения имунитет да е по слаб от ваксината? Никой не дава статистика на болните с ваксина и болните, които са го преболедували. Познати ми казват, че е пълно с ваксинирани в отделенията. Дали е вярно? Ако е вярно защо ме натискат да се ваксинирам? Какво крият?

66

до Таня

преди 2 години

Не е така. На мен ми пука за тях. Ако намаляват, то цената на общия труд ще се вдига, а аз нямам интерес от това. В момента един роб ми струва около 1500лв месечно. Ако намалеят на половина, тази цена ще се покачи.

65

Анонимен

преди 2 години

Много злоба бе Таня. Понеже се правиш на много грамотна, я провери последиците от ваксината против денга в Африка! Ще ти дам жокер, виж какво се е случило с тия дето са ваксинирани и колко по-тежко са боредували от денга. А после.виж и какво се е случило с децата на ваксинираните. Съсредоточи се върху имунната им система и имунните заболявания, с които са се родили. Приятно ограмотяване!

64

Анонимен

преди 2 години

Всеки, повтарям, всеки, който е подканял по някакъв начин друг човек да се инжектира с препаратите наречени ваксини срещу ковид, ще бъде съден за геноцид. Всеки!

63

Анонимен

преди 2 години

Приказки от рода на ,"99% от хоспитализираните не са ваксинирани" или "всички починали не са били ваксинирани" са безпочвени внушения. Към момента няма статистика която да отчита колко от заразените или починалите са били ваксинирани или не.

62

www

преди 2 години

Оставете *** да си *** на воля, хайде със здраве!

61

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Ямболски ***: Ако си газил и си се...къпал в три или повече...реки като малък,от нищо не трябва да се боиш;имаш изградена здрава и...силна имуна система.Аз съм...цопал в Искър,Росица и Тунджа;все хубави и големи български реки.

60

Анонимен

преди 2 години

Последен шанс за пропагандата. На графиките 3 дневната и 7 дневната *** показват затихваш цикъл. Ако тази вълна на този така опасен делта вариант се окаже в пъти по-малка от предните, то тогава за какво говорим? Последен шанс за пропагандата е сега учениците, като тръгнат на училище да се тестват, за да вдигнат бройката на положителните тестове.

59

В Париж

преди 2 години

Има протести, щото некъв *** решил да опакова Триумфалната арка.

58

Иванко

преди 2 години

Какъв простест в Париж ? 2 500 000 жители, 300 протестиращи.