172

моч

преди 2 години

Стилът на изказа и комуникация , маниера на поведение , разбирането за правене на политика и управление на държава , окачествява ИТН като откровена фашизоидна сбир_щина с чалгаро-мутренско ниво на интелект , култура и морал !!!

171

Анонимен

преди 2 години

Толкова е беден и нещастен НАРОДА,че въпреки тестове границите за ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ЗАДЛЪСТЕНИ ЗА ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ! В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЕСТА В ХОТЕЛИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ !

170

Димо

преди 2 години

Вечно запенен сме-шник!ЕдНи и същи мантри дрънка ,защото иначе парламент няма да видят,у кабеларката няма 10-15 000 лв.всички одъртяха (тоя каруцар е на 52 години )образование никакво нямат и затова запенването е голямо а Ба-лъ-Ци много.ГЕРП мафиотска фигура?А те какви са-шахматистката човек на Божков,Спецов човек на Божков,оня дето не го махнаха и заради него уж не направиха правителство свързан с офшорки,Митева с ДПС,СашоДончев Спонсор.Я сик-тер ,я не на мене тия

169

Анонимен

преди 2 години

До 7 Сега е времето на измамниците и тарикатите. Образованието няма нищо общо. Образованата прослойка на можещите и знаещите е много малка в сравнение с разните крадльовци и схемаджии. А в провинцията е пълен мрак. Умението да управляваш е умение да създадеш отраслова икономика, в която има поминък за всички. Никога не е имало толкова неграмотни хора, както сега. Въпрос на държавна политика.

168

Анонимeн

преди 2 години

Тошко Йорданов от ИТН е типичен пример за новия морал, както си го представя поколението до 30 години, на което неговата партия разчита. Груб и вулгарен език, липса на всякъкво уважение към всякакви инстутуции, арогантност и дързост, склонност към цинизъм, и с самоценка неосъотвестваща на интелекта му. Лошо е когато вярваш, че живееш живот от Facebook и Instagram. ГЕРБ са ми последна грижа, но поведението на ИТН е просто безкрайно далеч от декларираното.

167

Анонимен

преди 2 години

Какви доказателсгва ще ти намери тоя дрът комунист Рашков, ми той е част от статуквото бе, той ако "намери нещо" нали ще изгори и той бе с неговите 30 имота, всичко е цирк. Напускайте БГ ако имате акъл, аз понеже съм пpocт си останах тук и добро не видях.

166

:)

преди 2 години

В случая не е обида, а констатация.

165

Анонимен

преди 2 години

Другият път ще напсува от трибуната, както го прави по телевизията си, нали?

164

Анонимен

преди 2 години

Бойко е първенец в строежа на некачествени магистрали, признавам му го и признавам че ГЕРБ има най-некадърните и крадливи кадри. Някакви от сорта на Караянчева, която не знае коя е столицата на Китай и твърди че Пекин е столица на Виетнам.

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 "Дори за легендарната къща в Барселона не можаха нищо да докажат въпреки клетвите на Йончева" Мдааа. Той и Рашков от месеци "ей сега" ще представи доказателства за. .. всичко. Обаче няма и няма ...

162

Анонимен

преди 2 години

До Катастрофа Приятел, в депресия си, и то заради фантазии.

161

Левскар

преди 2 години

Бойко съсипа Левски, Бойко ни подгони президента и му окраде бизнеса и сега няма пари за Левски и Левски е пред изпадане и спорта е умpял.

160

Катастрофа

преди 2 години

България е разграсен двор, скоро на границите ни ще се изсипят 200 000 афгани, а оградата на Шкембе Войвода я духна вятъра и сама падна. България е на първо място по смъртност от коронавирус,, от сърдечни заболявания и т.н., икономиката не съществува, България има най-ниските заплати и пенсии, а пенсионери pовят по кoфите за коpичка мyхлясъл хляб. Българите са отчаяни и само пият, жените се продават. 3 милиона българи живеят н чужбина, България е най-бързо изчезващата тация в света.

159

Анонимен

преди 2 години

Няколко добри адвоката от страна на ГЕРБ и да започват дела срещу всички тези пишман политици, бълващи обиди без да мислят. Да наричаш някого мафиот, без да имаш доказателства, е оклеветяване от най-голям калибър.

158

Анонимен

преди 2 години

Върнаха предизборно старите опорки. Докато се оплюваха взаимно с плагиятства и какво ли не, ИТН и протестърчетата забравиха за главният им противник ГЕРБ. Същият ГЕРБ който при последните социологически проучвания се оказа, че има преднина от 6% пред ИТН. И всичката помия от преди година и няколко месеца се почва отначало. Защото иначе на избоприте отичат у канала. И естествено няма ни ЕДНО доказателство. Дори за легендарната къща в Барселона не можаха нищо да докажат въпреки клетвите на Йончева

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "На дъното сме по бедност в Европа откакто управляват. И все по- ужасно социално неравенство!" На тая опорка й отмина времето. Бългрите разполагат с по-високи лични спестявания и авоари от словаци и румънци. А социланото неравенство е пряко свързано с нивото на образование. Та, наистина, защо ли се увеличава, като особено засегнати са групата на червените гласоподаватели и разни нискоквалифицирани?

156

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДПС подкрепят ГЕРБ, ИТН обра протестния вот, а Слави направи шоуто за да се върне Бойко на бял кон, а това в парламента са циpкове за наивници.

155

Мафия

преди 2 години

Другите държави си имат мафия. А в България мафията си има държава

154

ПроСоТо

преди 2 години

ама верно на Тошко му липсва ...липсва му...абе липсват му некои думи..Гроб НЕ са мафиотска ФИГУРА,а..МАФИОТСКА СТРУКТУРА..!.../айде съскащата очиларка да е права и тя един път../

153

Бау-Бау

преди 2 години

Джафкайте герберчета. Вашето време изтече.