91

Пян_Гъ

преди 3 години

До Диана: Дианче, хората гласуваха за дубайските протестъри, ужким: всички обществени поръчки да са прозрачни и законосъобразни, да не сме на последно място по това, онова и т.н., прокуратурата да подгони не само най-отявлените (червени) олигарси, а всички (макар че други май няма) и т.н. Не казвам, че проблемът с НСО е маловажен на фона на случая с Доган, но идват фалити в редица сектори и едва ли това е най-важният въпрос в момента.

90

Обективно

преди 3 години

ТАТЯНА ДОНЧЕВА, НЕ ДРУГ, ОБЯСНИ НА Т.Ъ.ПИ.ТЕ ДЕПУТАТИ, КОИТО НЕ ЧЕТАТ ДОРИ КОНСТИТУЦИЯТА, ЧЕ ЗАКОНОПРОЕКТ СЕ ПРИЕМА С НЕ ПО- МАЛКО ОТ 121 ГЛАСА. КВОРУМ Е ИМАЛО - 125 ДУШИ, НО ЗАКОНОПРОЕКТ СЕ ПРИЕМА С ПОНЕ 121 " ЗА"!!

89

Анонимен

преди 3 години

До Иванко "Започват преследванията" И без твоите откровения знаем какво са намислили в Москва чрез другаря Радев.

88

Иванко

преди 3 години

Герб приключиха. Сега като изтърват окончателно и президентския мандат и всичко свършва. Започват преследванията и наказанията за членове и близки до опг-герб, както и за ръководството от най-високо до най-ниско ниво, което е не съвсем подходящ израз, тъй като в опг-герб високо ниво няма.....

87

Оня

преди 3 години

Анонимника 97 .. тва е реплика на Толуп Банкярский

86

Анонимен

преди 3 години

Дианче, хайде да те светна че твоите разбирания явно са като за принцеса Даяна. По международните стандарти политик трябва да стане достоен и заслужил човек, не по някакво мутро монархическо наследство. Човек който е работил и може да си позволи собствен автомобил. Не е нужно да е от най-скъпите.

85

Анонимен

преди 3 години

До Точно и ясно "ГЕРБ е най-отвратителната партия, която е съществувала през последните 15 години." Това е така, защото БСП/БКП съществъва от над 100 (тя е ДОСТА по-отвратитлна), а ИТН, ИМВ и други руски проекти съществуват от малко над година или няколко месеца (и също са ДОСТА по-отвратителни).

84

Анонимен

преди 3 години

ПО гнусна партия от тази на мишока диван войвода и неговият говорител тошо шебека ИТН е нямало досега,писна ми от тези месии ..... Отивам да повърна

83

шанс

преди 3 години

Герберските сополи реват с глас

82

некадърници

преди 3 години

Дали не могат или не искат няма значение!Тия са до тук!Гласувах за тях,но сега вече не!Герб не са ми любимци и то определено,но освен тях друг не виждам!Яд ме е че се подлъгах по тия чалгари!

81

Оня

преди 3 години

Герберасти , бесепари , депесари , и други отрочета на партията майка отново обединени срещу Слави ! Много им бърка на едно място тоя Слави, и те тАва е !

80

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо Явно не можеш да четеш, защото в статията ЯСНО СИ ПИШЕ, че е имало прегласуване. Това значи, че веднъж са гласували, а след това е имало ПРОВЕРКА НА КВОРУМА и ПРЕГЛАСУВАНЕ. При прегласуването са гласували дори по-малко депутати, отколкото са се класирали за кворума. Готви се, скоро пак ще е като при БКПто и преЦедателя направо ще "приема" от името на всички.

79

Анонимен

преди 3 години

а Славчу що само се мандахерцва и нищо не прави?

78

Таня

преди 3 години

Вярно бре. Тулупа банкянски защо го пазят още ?

77

Диана

преди 3 години

Според мен, и двете страни са прави и истината е някъде по средата. Например по време на посещение на чуждестранна делегация, която трябва да се обслужва от НСО, НСО да подвключва контингент, който в друго време обслужва други държавни и частни организации, които съответно да заплащат услугите му...Съгласна съм, че не е правилно любовници и деца да се возят от НСО, но то трябва да е в пълна готовност да отговаря на международните изисквания в нужния момент...

76

Точно и ясно

преди 3 години

ГЕРБ е най-отвратителната партия, която е съществувала през последните 15 години.

75

Боко

преди 3 години

Го мандахерца НСО, защото има заплахи за живота му. 16 пъти е докладвано само за последните 3 месеца.

74

Пян_Гъ

преди 3 години

Г-н Африкански, дойдохте на власт (все пак вие управлявате НС!!!) с редица обещания къде смислени, къде м-ало-умни: от 1 лв. партийна субсидия до мажоритарни избори. От вас чакаме да вдигнете рязко стандарта на живот, така че В ДАНИЯ ДА НИ СТАНЕ ЕВТИНО ДА СЕ НАПИВАМЕ В НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ С ЧЕРНО ДЖОНИ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С БОЙКО. А, между другото - на изборите ще ви отвее! Чели ли сте приказката за Златната рибка?

73

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля ,че всеки български гражданин който си плаща данъците трябва да има охрана и кола от НСО тъй като данъкоплатците се явяват работодатели на държавните служители каквито са президента ,премиерът и други следователно данъкоплатците са по важни за националната сигурност от служителите.

72

Анонимен

преди 3 години

Абе, джуджоооо, много изпростяя, бе джуджоооо!Значи твоя шеф Триджипко Бибитко го пазят с 3 бронирани джипа щото видиш ли имал фобия някой да не му подхвърли наркотици, а искаш премиер или бивш премиер прокарал толкова закони и взел толкова много важни решения засягащи олигарсите клиенти на прокуратурата да се мандахерца на произвола на съдбата?Щом един клоооун като Слави може да го опаткат, що да не подхвърлят наркотици и на Борисов? Само такъв компромат още не сте пуснали.Ходи си на клона, бее