99

SHEFA

преди 2 години

ТОЕ ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ПРАВИ?-НАСИЛИЕТО НЕ Е ХУБАВО.-А НА МЕН ДИКТАТУРАТА НЕ МИ ХАРЕСВА.

98

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли,че в мобилните оператори и в АЕЦ ги задължават да се намушкат иначе уволнение или неплатен което е същото.Службите като прокурор,съд спят за това безумие :задължително ваксане с наш подпис".Никой няма да ни помогне хора,ние трябва да се обединим всички и това да бъде спряно!Запомнете,че тези с ваксините няма да спрат докато не намушкат и децата и не вкарат ваксата в календара като другите които помагат за разлика от тези чорби.Трябва да се покажем като смели БЪЛГАРИ!

97

До 102

преди 2 години

И къде ще отидат ,като в цяла Европа е задължително ваксинирането на медиците!

96

ooof

преди 2 години

Четейки коментарите за пореден път се убеждавам колко тъпо племе сме и как си заслужаваме напълно мизерната съдба.

95

Reptile

преди 2 години

Драги антиваксъри, мили червени *** и просто невероятни т*пунгери. Ако допуснем, че ваксинацията стане задължителна, тогава всеки смъртен случай(около 200 на ден) ще е следствие на ваксините... слава на такива гласупудаватели на Славуца - бременната от Божков!

94

Емма

преди 2 години

Браво бе, Кунчев. Точно там където няма кадри тиискаш задължително ваксиниране. Ще има масови оставки в здравеопазването и образованието. Я по- добре да закрием болници и училища, а после и цялата държава

93

...

преди 2 години

Значи все пак ваксините не намаляват риска от фатален край? Ако 3% от заразените ваксинирани умират, то тогава от какво пази ваксината, като средната смъртност която току що изчислих е около 2%.

92

Анонимен

преди 2 години

Ония гологлавия мбоклик с черния мондир и чувалите се покри с недеждага хората да не го търсят като дойде време за вендета, ама тоя брадатия тапир ше го линчуват първи, защото освен, че е мерзавец е и изключитлено *** и не знае кога да спре.

91

до 98

преди 2 години

ало злобертози, по-леко, да не попаднеш случайно.

90

Вижте

преди 2 години

Небето на какво прилича!!!! Репресия!!!! Това е! Лъснаха ат всякъде!

89

За това

преди 2 години

НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ- ВЪЗРАЖДАНЕ и КОСТАДИНОВ!!!!! ТоЧКА НА ПРОДАЖНИЦИТ2!

88

Леле мале

преди 2 години

За ужас на всички ваксинирани ковид и Оти се оказа че дори да си ваксиниран може да се заразиш и влезеш в интензивното, а даже и да умреш.

87

House M.D.

преди 2 години

"...да бъдат имунизирани", настоя той." Иска да бъдат ваксинирани. За него е без значение дали тези хора ще придобият имунитет. Неуважаеми другарю Аню, защо искаш диктатура?

86

Анонимен

преди 2 години

Драги българи само бунтове ще ни спасят както го предвидиха болните мозъци в "Събитие 201"ако сега допуснем този геноцид за медицински работници и учители,после става за всички.НИКОГА не бива да допускаме това.Тези надминаха Хитлер и ние хората трябва сами да се спасим като спрем сега тези б.к-уци.Защо в Бг съд и прокуратура мълчат а не ги опандизиха всички тия като Кунчи?????

85

Този

преди 2 години

Ако ми падне ще остане без чене! И родата му! Да го боли , ама преди това по 3 файзи, жонсани,астри , от всичко по 3 ! Нещ.Аа.сник!

84

Анонимен

преди 2 години

Мунчиу сам не си вярва като ги говори тия глупости. Такова нещо не може да го направи служебно правителство и ето ти бонуса да нямаме парламент от 240 продажника, ако мутрафоните бяха сега на власт вече да са въвели тия безумия. Дано на следващите избори българският народ прояви пак мъдрост и не избере никой. А Мунчу да подава оставка или да се пенционира

83

като е толкова стра-

преди 2 години

--шна тази зараза и от всякъде се внушава че тепърва ще се мре ,защо пускате децата на училище нали ще ни изпоуморят, защо не се приеме закон от Парламента всеки във Б-я и всеки влезнал на Б-г територия да бъде ваксиниран и всяко отклонение от ваксинация да се наказва поне със 5-г затвор ,Да има и поне 5 г затвор за всеки снабдил се или издал фалшив сертификат ....ако няма да е така няма де и за едни задължително за други не ,според на който му Кунчев как му дошло ....

82

До бау

преди 2 години

А как ще коментираш ръстът в процентно отношение от 2.6% миналата седмица до 3% тази сред ваксинираните срещу короната за който говори Кунчев в изказването си описано в тази статия макар, че едва ли и той се е усетил, че точно това твърди?

81

Анонимен

преди 2 години

До //Нема да да позволим, успокой се......хахахахаха :))) Пполитиците са клоуни, те просто са сложени за да се смеем.....хахахахаха :)))Всеки може да стане политик, но малко хора стават човеци.....хахахаха :))))

80

Анонимен

преди 2 години

Хм, аз се "боцнах". Работа, ипотека, две деца, прехрана, битови сметки в края на месеца...Що се касае до ваксината..., набързо скалъпена и със слаба ефективност и защита. Дори си мисля, че именно "боцнатите" след като се заразят са причина за появата на нови и устойчиви щамове! Но, твърдо зная, че "бустер" не слагам и в никакъв случай няма да позволя да се докоснат до децата ми.