37

До 39

преди 2 години

Те са си виновни и Борисов го казваше.Но не се оправдаваше.Държавата вървеше ?Какво според теб е трябвало да стане,за да си доволен ?Тея дали ще го направят ?Я кажи да знаем аршина ти !

36

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте, че Tuквyнuй Нaглuй не е в управлението! Две трети от областните градове са с кметове от ГPOБ! Там все още се въртят далавери с приближени фирмички!

35

Всъщност

преди 2 години

правителството на Мики Маус дето ИТН го заявиха най-напред беше единственото възможно и евентуално работещо правителство за този парламент. Не виждам какъв е проблема, че Славчо си показа задкулисието. То е било такова и когато се е създавала партия и сега си е същото - НДСВ+ ДПС. След като го оттегли всичко си стана клоунада. А задаващите се избори едва ли нещо драстично ще променят.

34

До 34

преди 2 години

Като не си чул Борисов да се оплаква, значи си глух! Първо му беше виновен Станишев, изтърка се, после Орешарски, сега Радев, нещо бая си не си чул!

33

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

Ако ИТН имаха политическа култура,а не са на някого проект щяха да предложат ясен договор с останалите партии и всичко да беше свършило.Сегашното им поведение е продиктувано от желанието за пълна анархия в д-вата.В демократичните страни управляват партии-дали самостоятелно,дали в коалиция.Защо веднъж не действаме като демократични хора?В Европа и света се чудят как да пригодят икономика,живот,образование,здравеопазване към новите предизвикателства,а ние се занимаваме с мутри и чалгари.

32

Кире

преди 2 години

До Анонимен Е как не чу бе братче. !0 от 12те години в управлението БСП му бяха виновни за наследството. Купи си капки за уши.

31

какво предстои?

преди 2 години

Герб изчезва , авсички държавни служители , съкращения с 50 % по БДЖ !

30

Анонимен

преди 2 години

Бимумеча,събуждаш се сутрин,отваряш новините и четеш: газта поскъпва,млечните продукти,тока....,нямало пари за това,нямало за онова....Това за 5 месеца управлениеЕ,че аз не чух Борисов да се оплаче веднъж бе,братче,а мина през световна икономическа и три вълни на К19.Бягайте ги тея бе

29

Маджо към Пинокио

преди 2 години

И тия ви отсвириха с чалгарски трик в такт 7/8.....

28

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще бие руските превратаджии по техните правила и на техен терен! Защото народа е с ГЕРБ!

27

До 25

преди 2 години

Аз ако те бия десет години ти после за пет месеца ли ще се възстановиш? Гербаджийска му логика!

26

Анонимен

преди 2 години

Борисов е всеки ден сред хората и на публични изяви, а Славчу се крие като паткан зад лаптопа и фейсбук!

25

до герб

преди 2 години

,.. с малки букви !не ревете за Славчо , а ревете за шайката и ''вожда'' си , че остават за дълги години , като БСП на пост и молитви !

24

Анонимен

преди 2 години

барем изпейто нещо нан нацията и така,и така за друго не ставате

23

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ГЕРБ какъв кабинет могат да сътворят. Същите министри, които миналото лято с политиката си докараха България във всички класации на последно място в ЕС и предизвикаха протестите в цялата страна! Никога повече ГЕРБ!

22

Анонимен

преди 2 години

Чудесно. Значи са в блок с ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 2 години

***!!Всички тези превратаджии,барабар с клепоухий ни убеждаваха,че Борисов така краде,такава мутра е,такава пагубна политика води,че едва ли не,в момента,в който си тръгне ще се усети разликата и искреността на думите им.5 месеца го няма Борисов,не само нищо не се оправя,а и тръгваме надолу.Какво означава това ? Кажете !! Сега 10 години ще го обвинявате,че виновен.Ми ние си го искаме.Животът ни си беше приличен и сигурен при него! Кво свършихте за 5 месеца бе ? За народа ? Какво питам ?

20

Даа!

преди 2 години

Много са прави , защо да си играем на детската игра :''Дай си ми куклата , на ти си пацалчетата ''. Манолова и Ристо не разбраха ли , че птичето само веднъж каца в/у рамото им , ЧАК сега се усетиха , и видяха , кон боб яде ли ?Манолова не я виждам повече , и тя започна сама да си вярва , също като ''вожда'' на герб . Изписвам вече герб с малки букви , защото не са никакъв фактор ВЕЧЕ в политиката , Биков и Гърневски да се преориентират за поредна партия ..

19

Анонимен

преди 2 години

Дългия на следващи избори ще е при Волен, Сидерката, Барека, Марешкия и др пидобни, на трибуните, мача други ще го играят

18

от психиатрията

преди 2 години

Тоя Е(и)деот на снимката избяга от психото. Не си пие хапчетата, и само мухи има в глвата