42

Анонимен

преди 3 години

Спрете да шмъркате бело,и ще изчезне този несъществуващ вирус още утре!!

41

Анонимен

преди 3 години

48 фактите са заличени а защо само който има интерес знае

40

Анонимен

преди 3 години

29 и аз и цялото семейство изкарахме вируса. Много съм си наред. 1 година след мега чудото не сме и кихнали. Е, първия месец ни боляха главите и бързо се изморявахме, но сега сме пършинг. Не ми ги разправяй тия. Между другото, едно време като са разчитали на естествения имунитет, а не на фармацефтичните гиганти да не би да са измряли? Още носим наследствените гени дето ни пазят от голямата чума през средновековието. Я прочети малко по темата.

39

Анонимен

преди 3 години

дам видях написах "Пета ковид вълна в Испания, масово умират ваксинирани" заглавията и кеша седят но не и статиите. лошо лошо

38

Анонимен

преди 3 години

И за какво тричахме сАбаката...,да и сложат чип... Малеее колко хора и без чип ще станат зян заради това, че са неуки!

37

Чичко до Ивелин

преди 3 години

Що няма посетители в парка ли? Ми ще спрат да ги плашат като разумът надделее над глупостта. Как може да сме на последно място по ваксинация при първо място за смъртност питам! И как може да сме в центъра на експеримент какво ще се случи в тази вълна при страната с най-ниско ниво на ваксинирани. Нищо хубаво не ни чака, но мнозинството така е решило и го приемам. Ще си носим кръста като нация.

36

Стоян

преди 3 години

Не ме интересува какво ти е мнението.Аз се ваксинирах отдавна ,ако трябва пак ще се ваксинирам.Това е единствения начин да се върнем към нормалния начин на живот.

35

Анонимен

преди 3 години

до 30 жалко, че не си видял новините преди 2 дни за испания, сложи в гугъл това: "Пета ковид вълна в Испания, масово умират ваксинирани", но понеже всичко е заличено, отвори кеша и чети

34

Анонимен

преди 3 години

Стояне, откъде я вадиш тая лумпеност бе. Хифи се биди кротко и поглеждай по-често в огледалото.

33

Анонимен

преди 3 години

14, но пък надушва от километър когато искат да го пре е ат. Защото толкова пъти са го *, че вече по бялото на очите ги разпознава. Нали знаеш, не уцеляват най-образованите, а най-адаптивните. А кои са най-адаптивните в света на масовите облъчвания с лъжи? Онези, които не вярват на звезди и политици, а вярват на собствената си интуиция.

32

Анонимен

преди 3 години

Обмислят да пуснат нов вариант от Пфайзер, за сега само ни съобщават, но още не са решили. После ще пуснат и новите ваксини.

31

до Стоян

преди 3 години

"Под всяка новина относно ковид ,коментират само видни вирусолози които знаят всичко по темата."-----------------------------Ами досега всичко което сме коментирали по темата, бива признато от учените няколко месеца по-късно, като например днешното откровение, че защитата на Файзер и Модерна издиша стабилно пред Делта варианта. Само разни ваксърски ботове като теб си баят едно и също без никаква промяна.

30

Анонимен

преди 3 години

До 26Стояне, чувстваш се прецакан ли? Разбирам те, но ти доброволно го направи.

29

Дедо

преди 3 години

Колко мило.

28

Анонимен

преди 3 години

Изградихме процес, който в рамките на 95 дни от деня, в който идентифицираме вариант като такъв на безпокойство, ще можем да имаме ваксина, съобразена с него, увери Бурла. - бурке, бурке, нищо не сте измислили, но в америка измислиха как да ви ликвидират, скоро ще сте в новините, а там доста луди от безпаричието до което сте ги докарали

27

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде умират неваксинираните. Радвайте се сега, щото естествения имунитет е прецакан.. докато разбере имунната система за какво става въпрос минават 2-3 седмици. През това време вирусът е произвел милиарди дъщерни вируса в тялото ти. Задръстил ти е кръвоносните съдове на всички органи с тромби. Белия дроб е станал на каша. Давай байо, естествен имунитет!

26

Анонимен

преди 3 години

Айде, почна се. Накрая ще си признае, че в момента и тези ваксини не действат. Ако ви прави впечатление - всички завеси се вдигат една по една, докато истината ще лъсне, а тя е че във ваксините няма нищо друго освен графенов оксид.

25

Redhill

преди 3 години

Бием си нещо дето не помага излиза.Даже си го признават,но иначе искат да се ваксинираме . Само се наливат пари някъде

24

Стоян

преди 3 години

Под всяка новина относно ковид ,коментират само видни вирусолози които знаят всичко по темата.В някой от развитите страни нивата на ваксинация достигна над 70% и продължават да се ваксинират ,което им даде доста повече свобода,спаси бизнеса и много човешки животи,но бай *** си знае неговата.То не бяха чипове,кво ли не беше.И задължително о трябва да вперил поглед в това колко богати са станали производителите на ваксини.Ами бай *** направи ваксина и ти,та стани богат.Ваксинирайте се хора!!!

23

Metal

преди 3 години

Защо когато пуснеш със стар телефон/J3 or Galaxy 16/ Blututh ccan винаги в присъствие на ваксинирани се получава странна поредица от цифри и букви като устройство? Как така ги засича?