26

опи

преди 2 години

колкото по скоро тази антибългарска слугинска партия бъде изрината от парламента заедно с ДПС толкова по-добре. Това са доказани продажнице без грам грижа за българина. За 12 год управление и всичките наляти пари от ЕС в момента трябваше да сме поне на страндарта на Полша, а не *** на ЕС.

25

Чекмеджан Ефенди

преди 2 години

неграмотници мисирски оправете си заглавието!!Що се отнася до до ГРОБ любимците на тази кафява медия те откраднаха бъдещето на България!! Във всяка друга държава лидера им щеше да е вече в затвора!!! Да не говоря за Пеевски, Доган Гешеффф и прочие!!!! Така, че не искам да ви слушам!!

24

Анонимен

преди 2 години

E стигнахме дотук от много много акъл... А другарят Трифонов постоянно изтъкваше величието на българщината във всяко едно свое шоу. И какво стана - наникъде - пат. Е сори, ама това не е за хвалене.

23

ДВОЙНИК НА СТАНИШЕВ

преди 2 години

22

Анонимен

преди 2 години

Къдравата Сю?

21

Анонимен

преди 2 години

Ами на Дянков лелята стана шеф на световната банка. Откъде сте, че не си задавате въпроси? Как туй лелче , клюкалка от входа, която си простира гащите и чаршафите отпред с щипки от соца стана шеф на световната банка? Питайте се и се ритайте. Голема работА е, нали?

20

Анонимен

преди 2 години

Съгласен че разговорите не огат да се правят без ГЕРБ, но ТРЯБВА да се правят без Боко. Той е за затвора.

19

Анонимен

преди 2 години

За сега най важното е да премахнем ИТН, ГЕРБ, БСП, ДПС, и другите политически прос-титутки. Всички партии да бъдат изхвърлени от властта. Да започнем начисто с нови хора и нови идеи. Това е приоритетът. Премахване на всички партии. Ако трябва и 20 пъти ще провеждаме избори докато процентите паднат до нула и никой да не може да влезе в парламента.

18

ТИЯ ОЩИ

преди 2 години

НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ СА У МРЪСНИЯТ КАНАЛ. ДОСТАСЕ ОКАЛЯХА В ЛОКВАТА СВИНСКА. ТЕ ВЕЧЕ ГОДУХАТ.

17

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ никога повече комунизъм и милиционери

16

Анонимен

преди 2 години

ТАКТИКАТА НА БОРИСОВ Е МНОГО ХИТРА...С ПРОБУТВАНЕТО НА ДАНИ МИТОВ ЗА ПРЕМИЕР ТОЙ НЕДВУСМИСЛЕНО КАЗВА НА НАРОДА:ИЗБИРАЙТЕ ТОЗИ(ДАНИ МИТОВ) ИЛИ АЗ...ЧРЕЗ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБИ ПОЛИТИЦИ В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ,БОЙКО ЦЕЛИ ОТНОВО ТОЙ ДА Е НОМЕР ЕДНО И ТОВА Е НАЧИН ДА РАЗЧИСТВА ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ СИ ОПОНЕНТИ С БЕЗДАРНИЦИ КАТО ДАНИ МИТОВ,ДЕСИ АТАНАСОВА,АЛЕКС НЕНКОВ,ТОМИСЛАВ И Т.Н.В ТОЗИ СМИСЪЛ БСП ИМА ПО-СИЛНИ КАТО ХАРАКТЕР ПОЛИТИЦИ.КАТО ИСКЛЮЧИМ БОЙКО РАЗБИРА СЕ,ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЕРБЕРАСТИ СА ГОЛА-ВОДА.

15

Джобни 4млрд евро

преди 2 години

Евро-ориентацията на тази партия я видяхме всички, в шкафчето на нейният лидер.

14

Анонимен

преди 2 години

ИТН закриха ли го. Не се чува нищо от доста време насам.

13

Да допълня

преди 2 години

Бъдещето е невъзможно с недоразумения като ИТН.

12

Евро-ориентация

преди 2 години

Шкафчето с Евра и Кюлчета свали доверието в ГЕРБ. Това е най-нормалното нещо. Ненормално е обаче да си пазите корумпирания вожд, когато трябваше да го пратите на прокурор, самите вие от ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 2 години

Не ми се мисли за такова бъдеще...

10

Има как!

преди 2 години

Арести и обявяване извън закона! И ще се окаже, че има как!

9

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО БОРИСОВ Е МНОГО ХИТЪР И УМЕЛО ПРОБУТВА СЛАБИ ПОЛИТИЦИ ОТ СТРАНА НА ГЕРБ И СДС ЗА МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ...ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДАНИ МИТОВ,ИНДИВИДИ КАТО ТОМА БИКОВ,ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА,АЛЕКСАНДЪР НЕНКОВ,ТОМИСЛАВ ДОНЕВ,ДЕНИЦА САЧЕВА ,ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ТАКТИКАТА НА БОРИСОВ Е ДОСТА УСПЕШНА И ТОЙ СЕ ОТКРОЯВА ДОСТА ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ БЕЗЛИЧНИ ТИПАЖИ...ЗАТОВА И БОЙКО МНОГО-МНОГО НЕ ОБЩУВА С ТЯХ

8

Анонимен

преди 2 години

така и БСП и ДПС казаха

7

Нали си Елка-Смятай!

преди 2 години

Смятам, че народа даде ЯСНО и ТОЧНО мнението си за ГЕРБ, а то е: ЧЕРВЕН КАРТОН, УВОЛНЕНИЕ и ЗАБРАНА ЗА ПРИПАРВАНЕ ДО ВЛАСТ.