71

Анонимен

преди 2 години

Не може немските вериги никага да не ги затварят а всички останали бизнеси да ги затварят. Затварянето е удар срещу бг бизнеса.

70

До Друга тема

преди 2 години

Ти куку ли си? Писна ми от твоя Живко от Варна. И аз познавам един Живко, който живее във Варна, но поне не е изперкал.

69

Анонимен

преди 2 години

А така, ограничения, а ние ще се събираме на протести, както миналата година. Да живее, българската простотия, тя ще ни надживее!

68

Анонимен

преди 2 години

Много тъпо парче е тоя Ричард, ама от сервитьор колко да очакваш. Миналата година рева, че били затворени заведенията, сега му казват, че може да работи на 100% с васкинирани, ама той пак недоволен. Иска всичко или нищо. Ами фалирай!

67

Анонимен

преди 2 години

как точно задължителната ваксинация на персонала ще остави заведенията без клиенти, бе, Бегай_Алиев?

66

мак

преди 2 години

Преди време хората искаха т.лупа да се махне, но той продължи да стои на премиерското място, нали, ричи. Така и този мивистър. Това, не ричи не го иска няма значение. Протестирайте, дано хората не ви наричат лу.м.***.ни и да имате разбиране. В което се съмнявам. Не сте център на вселената, но крещите най-силно. Сменете си бизнеса, ако можете.

65

Анонимен

преди 2 години

Не виждам проблем в това заведенията да са отворени и да работят на пълен капацитет.

64

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Едно трябва да му се признае де.... Трябва много фантазия и мъжка сила, за да възседнеш Сачччева. На 90% от мъжете няма да им сработи револвера при вида на туй туловище с вид на украинска колхозничка.Трябва си майсторлък за тая работа - Респект!

63

Анонимен

преди 2 години

64 оляхте се в опорките вече. Тоя никога не е бил гербадджия. Забрави ли как точно той скочи на протест и искаше свалянето на ББ. Май и на платените им свърши рахата. Решихте, че като свалите ББ и света е ваш, ама не е. На тоя му плащаше един друг, ала Магнитдки спря кранчето и сега между двата стола, та на земята. Така е, като народа е "умен и красив", така ще да е!

62

Зозо

преди 2 години

Рундю талибанина с юмручето, какво надроби да си го сърба :)))))))))))))))))))))))))))))))

61

Като

преди 2 години

Не искат да се ваксинират,да си правят тестове на всеки три дни.Така е на повечето места в Европа.Никой не ги принуждава,изборът е техен.

60

иска се

преди 2 години

Оставка на всички министри а Фигуранта до кога ще търпим?

59

Анонимен

преди 2 години

Това е заповед! Не може кой както реши и да си прави пожелание. Изкарвайте не само полиция с и армията да ги млатят. Омръзна ми да затварят булеварди, искам да се пребера на време.

58

затваряй

преди 2 години

много точно казано........Затваряй наред тия развъдници на вирус, наркомани и ***, перални на пари от дрога

57

18 лева за бургер

преди 2 години

18 лева за бургер: По родното Черноморие "ден година храни""Гледат на теб като касичка", оплакват се туристи...https://dnes.bg/obshtestvo/2021/08/19/18-leva-za-burger-po-rodnoto-chernomorie-den-godina-hrani.500910

56

Анонимен

преди 2 години

Направете блокади и и струпайте барикади от кофи за смет, пейки,камъни и гуми.Осигурете охрана и 24 ч дежурство.Сезирайте чужди медии и институции за тежкото положение на хората в България!

55

payak

преди 2 години

Миналата година партиите на протеста гориха маски. Рундьо сви юмрука! Ами сега........... Излизайте на протест и този път свития юмрук го наврете на онзи, който го размахваше там където слънце не огрява. Може пък и да му стане хубаво.

54

до 61

преди 2 години

ти не разбра ли, не е важно дали се страхуваш, важно е че се разнася чрез теб.

53

Анонимен

преди 2 години

Сега и Стойчо ще намразят. Горкият министър - той се надяваше, че кризата е минала и ще го обявят за спасител. А сега какво? Ще го линчуват и него, хахаха.

52

Анонимен

преди 2 години

сега полицията е обучена да ги млати демократично като в Париж