95

до 112

преди 2 години

Какво е морето там, че не се сещам? Безкрайни плажни ивици има, факт е. Но Егейско и Средиземно море са едни от най-мръсните също.

94

Анонимен

преди 2 години

Така като почнете с тея цени... Не че продавачите много стават, но нали цената на тока, водата и т.н. скача...Тез продукти по морето да не е като да ги караш с ТИР у Мола в града. Цените на хотелите... То там не са такси смет, то не са 30 лв рушвет (колкото да си изряден) то не е такса инфраструктура и още 1000 такси и глупости... Само разбирачи тук... ДДС то - 9%, ама покрай него още 150 такси.

93

до Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Те нямат акции. Достатъчно е да си плащат данъците и осигуровките. Най-сивия сектор.

92

Анонимен

преди 2 години

И в София са по 15 кинта някои. Не всички, ама някои. Само заплатите остават ниски.

91

Анонимен

преди 2 години

До Иванда бе да. 1,2 хубави места да ли останаха у бг? май не. колко км. плажна ивица има тук и колко там? изобщо не може да се сравни. морето тук е затворено море и всичката помия на европа се иалива в него. а морето там?

90

тц

преди 2 години

Само колхозник от някое село може да каже, че тези цени са прекалено високи. Да, по-високи са, но и много подобни на заведенията в София, Пловдив и т.н. Ако цяла година ядеш у вас и не ходиш никъде, всяка цена ще ти се стори висока.

89

Анонимен

преди 2 години

това заслужавате щом продължвате да ходите на мутроморието, аз не съм стъпвал от 2007 година.

88

Иван

преди 2 години

Истината е някъде по средата. Има супер места в България и много гадни в Гърция, както и обратното. Въпрос на личен избор и възможности.

87

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Има заведения за всеки по морето. Както и в останалите райони на страната.

86

Шест азиатки серат

преди 2 години

Ами ако е като депутатски T REX Burger може и 42 лева да ти излезе красиво умни добре платени софийски програмисти мамини , те нормалните бизнесмени си пишат и теглото/грамажа -цена в лв.

85

Как ходим на море

преди 2 години

Аз сигурно съм най лошият турист. Хаха. Отиваме на море с офроуд кемпера на диво място възможно най далеч от цивилизацията. Хладилника на кемпера натъпкан с храна и бира за 2 седмици. Паля огън на плажа и мятам мръвките на скарата. Целия плаж е за мен. Наоколо няма никой, най близкото село е на 5 километра. Сутрин ходя за риба, следобед с жената си плуваме чисто голи в морето, вечер се наслаждаваме на залеза. Сега дори и пари да ми дават не бих отишъл на хотел в шумен и мръсен курорт.

84

QRS

преди 2 години

Примерни цени в крайбрежен ресторант в Гърция (Халкидики):Калмари 8 ЕвроОктопод 10-12 ЕвроТиквички/Дзадзики/Буюрди 4-5 Евро200 мл Узо - 6 ЕвроСалати 6-7 ЕвроСувлаки/Гирос порции - 8 ЕвроВода 1 ЕвроПаста - 5-6 Евро

83

Анонимен

преди 2 години

Спирате да ходите по нашето говедоморие и дрискоморие, и ония да фалират....

82

Митко

преди 2 години

До АнонименВие наясно ли сте изобщо със заплатите на морето? Кой работи за 700 лв? Камериерките започват от 1000, рецепция от 1500, а готвачите под 2500-3000 не започват. Говорим за нетни заплати.

81

Анонимен

преди 2 години

Този пример е някакъв краен. И по морето, и в другите части на страната е пълно с нормални заведения, където човек може да се нахрани на нормални цени. не сте интересни, когато като примери давате някакви крайни идпълнения, за които дори не е ясно дали са истина или не. Аз обядвам за по 5.00 лв., например. И не с бургер. Слаба журналистика.

80

Анонимен

преди 2 години

Зимата на щевиоБранско пак е толкова!

79

Анонимен

преди 2 години

После ще ревнат за помощи!

78

Анонимен

преди 2 години

В Несебър на ресторант е 6.50 лева. В стария град ям пържола за 8 . Няма никаква логика в цените.

77

Anonymus

преди 2 години

"Бизнеса" както на последък станаха известни хотелиери и ресторантьори по черноморието само искат да грабят от хората. Като тръгнат да ги контролират обаче реват, че ги репресират. Да фалират всички като се правят на интересни.

76

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Така така.... Сега дерат по пет кожи от клиентите си, а като свърши жътвата октомври пак ще зареват на Дондуков, че видиш ли пандемията ги ударила и ще искат помощи от нашите данъци.значи като го играеш соло- ще си соло.Не може печалбата за тебе, а загубите да са споделени с бюджета.като искат помощи, да дадат част от акциите си на държавата. Да знаем поне за какво ги храним тия .