35

Анонимен

преди 2 години

СССР войските бяха в Афганистан по настояване на афганистанското провителство. Всички операции на руснаците в Афганистан бяха под ръководството на афганистанското правителство.

34

Анонимен

преди 2 години

В Литва има протести и сблъсъци с полицията? Брюксел и Урсула защо не реагират и не наложат санкции на Литва? А и свободните демократични медии нищо не пишат?

33

Анонимен

преди 2 години

Много тъжно. Афганистан в последните 50-60 години просто от криза в криза и това в много меко казано. Откакто САЩ и СССР си играха на война там става от зле по-зле и повечето от тези злини са благодарение на великите сили. Отношението към жените през последното управление на талибаните е било брутално, дано дано не станат така зле нещата пак.

32

Анонимен

преди 2 години

Поне няма да има ***.

31

Мен

преди 2 години

На видеото със самолета някой да видя поне една жена? Тиа като кацната трябва дирекнов да ги застрелват.

30

Takdiri ilahi

преди 2 години

Бъдещето на жените ще е да са добри домакини и добри майки. По-светло бъдеще от на обърканите феминистки тук и по-розово от на много мъже в либералният западен свят. Мога да ви го гарантирам. Хайде, 20 години не можахте да ги убедите, че вашият начин на живот е по-добър. Не се справихте добре в пропагандата, щом талибаните влизат без бой във всеки град под аплодисментите на местните хора. Време е панически да се качите на самолетите си и да изчезнете. А Афганистан го е имало, има го и ше го има.

29

Българин

преди 2 години

Ние българите живеем добре под американско партньорство, имаме демокрация и банани, и можем да бегаме свободно на запад ако сме ваксинирани.

28

Идиот

преди 2 години

"Живеят си хората в 16ти век оставете ги на мира........"fuck0ff понял?

27

Светозар

преди 2 години

Някои плюят американците, ами руснаците, като бяха там 10 години, каква я свършиха ? И китайците да дойдат, пак ще е същото. Разберете, Афганистан е място, което никога няма да стане част от цивилизацията. Най - добре е там повече, да няма никаква международна намеса и да се оправят, както искат. Важното е да не се пропускат да идват насам и толкова. А там, ако искат да си правят не емират, ами султанат.

26

Анонимен

преди 2 години

Нека не се забравя,че там миналата година ваксинираха хиляди деца със СПИН! Хуманитарните акции прибират жени и деца. Това си е епидемия пред входната ни врата ако ги допуснем в БГ.

25

Анонимен

преди 2 години

САЩ се провалиха в Украйна.

24

Анонимен

преди 2 години

Понеже нашите петтоколоници много харесват законодателството на мюсюлманите, предлагам всички да ги изпратим там за да "вкусят" от мюсюлманската благодат.

23

Анонимен

преди 2 години

По добре Слави и ИТН отколкото ГЕРБ и Борисов.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо ли ми се струва, че нещо ни будалкат? Тука на снимката има жени, които даже не са си покрили лицето. Талибаните или както им викат са от същия народ и сигурно си имт свои закони. В края на краищата те са от този народ не са марсианци. Живеят си хората в 16ти век оставете ги на мира. Поне не са като комунистите да искат да правят световна революция.

21

шуши му

преди 2 години

Пълна победа на радикалния феминизъм в Афганистан!

20

Ашраф Рънърса

преди 2 години

Повече от половината американска войска и тази на НАТО ВСЕ ОЩЕ е в Афганистан ... Те защо не направят нещо ? Или са прекалено зети със тяхното собствено паническо извозване от страната и вече отдавна не им пука какво става в страната в която доскоро успешно и победоносно, според медиите унищожаваха талибаните ... Американците бягат ... техните шпиони/преводачи бягат ... назначеното от янките правителство бяга ... хората бягат ... ПРЕЗИДЕНТА ОТДАВНА ИЗБЯГА ... Къде отиде мерака за освобождение ?

19

Румен Владимиров

преди 2 години

Гласувайте отново за фигурант Радев, за пияния живковски милиционер Бойко Чашков, криещия се по дърво и камък Чалгопитек с аутокюто, изправените и леко надигнали се улични мутри, хулигани и стари муцуни и ще имате бежански център във всеки град, градче и село до нова година, когато ще дойдат 2 млн. диви афганци, но нито един полицай няма да посмее да употреби сила за да ги спре под страх от съд и уволнение! Президентът пилот пусна държавата на автопилот! Приятно падане наивници!

18

Анонимен

преди 2 години

И пак, само мъжете бягат

17

аз

преди 2 години

Поредната държава в която ФАЩ занесе демокрация!

16

Анонимен

преди 2 години

Мдаа .. !!! Има и добра новина .В Кабул явно няма да има гей паради :)