38

Анонимен

преди 2 години

Защо ли са хвърляли павета? Нещо май им е писнало от мутри.

37

Анонимен

преди 2 години

Битите и удряни с камъни полицаи предполагам също ще се накажат, ей така за кеф на Хааджигея и Лодкарина?

36

Анонимен

преди 2 години

Българските чекмеджета и шкафове са опасна работа и страшна работа.От тях първо изскачат кюлчета, а после записи с мръсни и потресаващи тайни. Представяме си, щом това нещо с видеото от побоя по време на протестите миналата година е съхранено, какво друго е унищожено. Представяме си колко прах и пепел са трупани върху истината, но от нея са останали кървави въглени. За всички, които бяхте миналата година на площадите, беше ясно, че работата е гадна, тъмна и зловеща.Все едно гледахме филм за края на света. Ужасиха няколко неща. Меката и синкава светлина пред нощния страшен Министерски съвет. Ко

35

няма невинни

преди 2 години

До правосъдие за всекиНали има къща,семейство и тн. върнете и ,,любовта,,както и на другите *** биячи....

34

Emigrant

преди 2 години

Тоа наглец хаджи ху,ев ако ми падне ще го одера жив и ще легна да се наспя с чувство за добре свършена работа!!Представяте ли си тоа гьо н су рат да ръчка и да насъсква разни лум *** ни на които плащаха черепи и мустаци,което те официално го заявиха в подслушаните им телефонни разговори,та значи да тика тълпата да прави престъпления против полицията и държавността и да се явява адвокат на тъ панарите дето са му са се окачили на въдицата?!Туй ако не е крещящ конфликт на интереси и корупция,здраве?

33

Анонимен

преди 2 години

Така, така, сега ми е чудно онзи убавец с бокса в ръката, дали са го усъдили, защото това е незаконно хладно уръжи. И второ къде са делата серещу министъра на вътрешните работи и срещу премиера?

32

ДА

преди 2 години

До Анонимен 33Явно хората сами трябва да раздадат правосъдие,публикувайте имената на извергите от записа и действайте!Теса между нас и няма къде да се скрият.

31

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че прокуратурата е знаела, а защо Сийка Милева се прави на разсеяна е отделен въпрос.Гешев и борисов - по принцип "не знаят " какво е станало.

30

ужас

преди 2 години

След всичко което се видя че правят тези и.зроди само четирима?!това е подигравка с народа.

29

Анонимен

преди 2 години

А защо чак сега?Записите са публични известни от една година

28

Анонимен

преди 2 години

Русата полицайка се казва Гергана Сотирова и е от Ботевград.Сега чакам и Цацаратуро-Гешефтатурата да се произнесе, че не може да в идентифицира и че няма данни за престъпление. И че записите са фалшиви и направени от Мата Хари

27

Emigrant

преди 2 години

Питам какво става със случая с полицайката на която извадиха едното око с бомба на мачът на ЦСКА и ЛЕВСКИ?!Или полицаите не са хора?!Кога ще се изнесът досиетата на подстриганите артисти,дето съвсем заслужено ги наритаха полицаите,да се види те що за мирни протестиращи са,дали пък не са хвърляли павета,заливали с орина,били с палки,дървета и колове полицаите,които по конституция са неприкосновени?!А Хаджи х,я кога ще бъде арестуван за подстрекателство, целещ полицаите с прашка?Има го на видео?

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз съм свидетел, оня, дето вчера го показахте на снимка и твърдяхте, че е пострадал...некакъв nомак беше, замеряше полицаите с изпражнения , дуnеше се и nърдеше срещу тях. Е, извинявайте , ама някой и на мен да ги прави тия ще го ритам и ще му скачам с кужинки по главата. nомаците nомакландия, България на Българите.

25

Подкрепа

преди 2 години

Поздравления за полицията, цяла България е с вас!Съд за всички, които подкрепят протестиращите д.иваци

24

анонимен

преди 2 години

Във демократични държави като Франция,Германия,САЩ такива където хвърлят камъни по полицаите и искат да ги палят със слама ги би бият с палки до припадък.Да не говорим в Беларус и Русия направо ги съдират от мише.

23

Анонимен

преди 2 години

Нека блокираме съда и обявим гражданско неподчинение, ако хунтата на Румен Радев се опита да съди достойните полицаи, които ни защитиха от насилието на л.умпените на Бойкикев и Хаджигенов Нека знаят, че имат нашата подкрепа!

22

Анонимен

преди 2 години

Ако тези не ги вкарат Публично с имената им в Затвора поне по 10г , полицаите ще продължават да дерибействат - садисти ,психопати, извергиИ мислете кой какво казва ,щото утре може да сте вие тоя долу на земята и го бият 15 гавази въоръжени

21

Анонимен

преди 2 години

Гледах внимателно клипа, тези полицаи са за поощрение и награда. Точно така трябва да се процедира срещу престъпниците и убийците, каквито очевидно бяха онези полуголи ***

20

Анонимен

преди 2 години

Русата полицайка се казва Гергана Сотирова ие от Ботевград.Сега чакам и Цацарстуро-Гешефтстурста да се произнесе, че не може да в идентифицира и че няма данни за престъпление. И че записите са фалшиви и направени от Мата Хари.

19

анонимен

преди 2 години

Ген Гном каза пред Цветанка Ризова,че щял да подкрепи комунистите от БСП за третия мандат защото Бойко бил много лош.Хахахахах