50

Анонимен

преди 2 години

Чалгата иска жертви. Тези герои са само първите геройски пребити в името на народната имало такава националсоциалистическа-селска партия.

49

Не лъжете

преди 2 години

Тези кадри ги има и са гледани. Има наказани и това е факт. Въпросните кадри, за които адвокатът популист Хаджигенов твърди, че били скрити и само благодарение на него са намерени, са показвани в Софийския административен съд, където четиримата полицаи обжалвали наказанията си. Съдът обаче ги е потвърдил.

48

Нане

преди 2 години

*** де се покриха ОПГ гроб...Нещо у севдафейс ТВ няма ли да има излъчване...

47

Анонимен

преди 2 години

Дупетатите да приемат актуализирания бюджет, че като нищо, ако не го приемат ще ядат бой и от протестиращите, и от полицаите.

46

Анонимен

преди 2 години

Дали при задаващите се нови избори Борисов ще включи Младен Маринов (известен повече като МВР-Мето) и Христо Терзийски в депутатските листи? А иначе ГЕРБ вече се разграничиха и прехвърлиха отговорността върху самите полицаи.

45

Анонимен

преди 2 години

Полиция няма. Има нереформирана комунистическа милиция. И милиционерска партия ГЕРБ

44

Анонимен

преди 2 години

А какви бяха ония с униформи, на които пишеше "Обичам оръжия и ...ци", това защо не се осветли? И кой ги прати там да помагат на полицията?

43

2Loop

преди 2 години

Цялата пасмина от биячи-терористи трябва да бъдат дисциплинарно уволнени веднага, а всички директно и косвено отговорни да бъдат осъдени. Също и онези, които са ги прикривали цяла година.Но за съжаление в България съдебна система не съществува.

42

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайдеЩе ги върнат на работа когато Бокича се завърне на бял кон, нещо друго......хахахаха :)))

41

страх от истината

преди 2 години

Снимки са изпратени как съъс зъби и нокти протестиращи дърпат полицай в слабините и ги замерят с взривни самоделни бомби, павета и бутилки.

40

Анонимен

преди 2 години

До ЖоСтига си лъгал изобщо не се е стигало до съд еничарите ги наказаха с мъмрене и с това от шайката решиха, че със случая е приключено.

39

Хайде, хайде

преди 2 години

Полицаите и полицайката директно си изгоряха. На 17 август привикват министъра в НС да осветли имената им. И за какво им беше? Хайде сбогом на ранната пенсия и парите на куп. Дисциплинарното уволнение е най малкото. Оня любител на снимките с телефон може и в затвор да влезе заради блудството. Що ви беше бе полицаи "умни" ?!

38

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН БОРИСОВ БЕЗСРАМНИЦИ!!! БЕЗ БОРИСОВ НЕМОЖЕ.....

37

Анонимен

преди 2 години

Ами те мутрите освен да крадат и бият други не знаят име могат. Това ставаше от2009 година досега, а някакви пак гласуваха за биячите.

36

КОМЕНТАТОР

преди 2 години

ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ДОЛНА МАНИПОЛАЦИЯ НА ХАДЖИГЕНЧОФ И РАШКОФ ! ЗАБЛУДА И МАНИПОЛАЦИЯ ЗА НАИВНИЯ ЧАЛГАР-КАКТО КАНА РАЧЕВА СЕ ИЗЦЕПИ-АБЕ НЕЗНАМ АМА ЩЕ СИ ИЗМИСЛА-!!!!!!АААА??

35

предизборни кадри

преди 2 години

битите защо са бити , дали защото мирно са викали оставка ? всички видяхме какво правеха и хвърляха , и кои бяха организаторите на това . организаторите трябва да бъдат съдени и осъдени ефективно .

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Рашков ме кефи, смело подходи, почна с психоатаките......само дето сме 2021 г., не сме в началото на непрестанния "преход"......хахахахаха :)) Мутрите са превзели държавата отдавна, ако си мисли господин Рашков, че с щракане на пръсти ще направи нещо, да си спомни за Луканов :)

33

Анонимен

преди 2 години

Значи сега ще има специално прикриване на мутрите.

32

Асан

преди 2 години

Ристю не може да се побере у кожата си от възмущение :)))

31

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

КАК СМЕЯТ ДА ПРОТЕСИРАТ СРЕЩУ ЛИДЕРА БОРИСОВ!!! УРА ЗА БОЙКО УРА УРА УРА УРА УРА...........