41

Анонимен

преди 3 години

Бащицата пак е отворил чекмеджето. Личи си по активирането на троловете герберски. Тъй е - за пари пра-йм "сичко=

40

Анонимен

преди 3 години

Президентството е остана единствената стабилна и работеща институция в България. Ако небеше Румен Радев, по-добре да закриваме държавата.

39

Гербаво тролче

преди 3 години

Заложих си спаружените топки че следващия президент ще е от герп. Някой ще си заложите ли своите за чорапа,а?

38

Анонимен

преди 3 години

До Щрудел Слабо тролене, дори и ти не си вярваш и си личи! :)))

37

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ГОРИ, НЯМА КОЙ ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО РАБОТЯТ В ТЕЖКИТЕ ГОРЕЩИНИ, ЦЕНИ НА ГОРИВА И ТОК ХВЪРЧАТ НА ГОРЕ, ЦЕНИ НА ХРАНИ НЕ ЗАКЪСНЯХА, ЗАДАВА СЕ ЖЕСТОКА ИНФЛАЦИЯ, ПЪЛЧИЩА ЕМИГРАНТИ НАВЛЯЗОХА ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ, ИДВА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА КОВИД, А НА ВЛАСТ СА ТОТАЛНО ОТКАЧЕНИ И ИНФАНТИЛНИ, АЛКОХОЛИЗИРАНИ БАБИ И ДЯДОВЦИ ДЕТО СИ НЯМАТ ХАБЕР- ДНЕС ГЛЕДАХ ЕДНА НЕАДЕКВАТНА АРХИТЕКТКА КОЯТО ПОВТАРЯШЕ ЕДНО И СЪЩО И ПЕЛТЕЧЕШЕ БЕЗ ДА ДАДЕ ОТГОВОР- ГЕРБ БИЛЕ ОТГОВОРНИ- ЗА ДВА МЕСЕЦА- ПЪЛЕН ХАОС.

36

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 3 години

РАЗРУШИЛ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ...

35

Анонимен

преди 3 години

Добре че България има поне достоен и стабилен Президент. Че тия в парламента за нищо нестват

34

до 33

преди 3 години

Лекувай се! Разковано ти е дюшемето... Герб вече не управлява няколко месеца.

33

нали !

преди 3 години

До днес бг.... платените медии са така , цензура по-голяма и от времето на СОЦА !

32

Щрудел

преди 3 години

Ревете ГЕРБави ! Служебното после ще ви довърши! Кеф ми е като гледам как се драпате по дирниците ! Един по един с Тикваря в панделата и метла на всички на държавна работа! Яко!

31

Коко Горилата

преди 3 години

Не, Радев, ти се провали

30

Анонимен

преди 3 години

Разрушихме старата къща а план за новата няма. Но не се притеснявайте казва резидента Радев, бъдещето е светло. Така е по съвецкия модел, всички хубави неща стават в бъдещето. Като не ви харесва модела Бойко Борисов.

29

Бойко Банкянски

преди 3 години

Радвам се че припознавате модела ГЕРБ като единствена алтернатива за БеГе. Ние осигуряваме на всеки необходимото - на олигарсите поръчки за милиони, на висшите чиновници беемвета, на редовия матрял средства за салам, бира и почивка в гръцки къмпинг. Ещно едно време е казано - дай кесарювото на кесаря. И да ви кажа под сектрет модела ГЕРБ е подобрен модел Станишев, ние поорязхаме малко най-мутренкнските изпълнения шот много удрят по репутацията.

28

Даа!

преди 3 години

До Майора.. едни са разединители , а ГЕРБ са ГРАБИТЕЛИ ....Майора никога няма да стане подполковник ,... и така си тече ли тече времетУ !

27

днес бг

преди 3 години

Що трието коментари?

26

Анонимен

преди 3 години

Защо главен съветник на Радев е Александър Малинов, бивш член на ВС на БСП от 1996 г, агент на Държавна Сигурност с псевдоним Майстора? Това ли заслужава европейска България?

25

Майора

преди 3 години

Какво може дасе очаква от разединителя на нацията и подопечните му министри? Фал след фал , гаф след гаф! Рашков уволни всички началници на служби , останалите не останаха по назад! Така че цялата отговорност се носи от Радев и неговия служебен кабинет!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28 "Днес има блокади на няколко места по магистрала Хемус на Белокопитово, Тракия до Чирпан, Русе Бяла и пред президенството.Хората са без заплати от месеци, децата им гладуват, а Румен Радев с назидателен тон обяснява, че някой друг е виновен за политическата криза, а не той.Наглец долен" Ами, при комунистите е така! Следващия път ПАК не гласувайте, или ПАК гласувайте за Чалгаря и подобните му!

23

ФАКТИ БГ

преди 3 години

РЕПОРТЕРИ НА ИЗВЕСТНА МЕДИА СА СНИМАЛИ ДЕСА ОБЛЯНА В СЪЛЗИ. БИЛА РАЗСТРОЕНА ЗАРАДИ НОВАТА ЛЮБОВНИЦА НА РУМБАТА - СЛАВКА ТРИФИОНОВА! ОПАСЯВАЛА СЕ ДА НЕ Я ИЗМЕСТИ!

22

Бунгур

преди 3 години

Радев,да си мислил за всичко това като вдигаше юмруци.Хубаво е да можеш да мислиш,но на военните това не им се отдава много както знаем. Сега се разбърза и говориш така,като че всичко зависи от някой друг,а не от теб. Няма вече кого да оплюваш.Разбери го това.Всичко е в твоите ръце.Можеш...или не можеш.