70

изпаднал бедняк

преди 2 години

защо махнахте Далавери? Сега няма КОЙ да въведе ред в Слънчака

69

Анонимен

преди 2 години

И нашето море си е хубаво, но е много претрупано. И като вземат всички да се изживяват на големи баровци - всеки да си покаже номерата.. За това не ходя на море в България. Предпочитам да отида на някое селце в Гърция - спокойствие, няма крясъци, напрежение, напудрени кифли, бандити и т.н. В България ходя само на плаж и то Юни месец.

68

Vako

преди 2 години

Подобаваща Красота

67

Сергии

преди 2 години

"Търговците" да си събират сергиите и да изчезват. Не искаме да ги виждаме никога повече на морето. Даже им забраняваме дори да ходят на море, защото са мръсни и миришат на сирене.

66

Селяк

преди 2 години

За добрия търговец клиента е като богатство а за лошия той е дойна крава!

65

Ама

преди 2 години

Ама и министрите на туризма са ни за бой! Какви са тия сиви чаршии. Всеки нормален човек, като го види тва и като го лъхне смрадта на оайна от морето, ще се замисли дали да идва пак тук... няма концепция, няма политика. И после ми слагате минуси, като ви кажа, че корупцията е БИЧА на България. Я вижте на кво прилича морето. Само тва. Труповете по пътя до морето ги оставете настрани! Всичко е ЛЕШ! И всичко е заради корупция. ВСИЧКО! Ако щете се съгласявайте, това е ФАКТ!

64

S8 300km/h

преди 2 години

Снимката разцепва - китни масички, имитиращи гръцки стил, а долу морето ти лъха на гомна и ти се смесва с аромата на миди от чинията. А ти си викаш "БРЕ! Тука трябва да е скрития диамант на ЕС! Много а добре!"

63

Анонимен

преди 2 години

руснаците пеша ли идват , или с плуване ? Защо са зависими от Украйна , която не ги пускала ? Само не казвай , че пътуват с автобуси ----///----- Ми те и самолетите не им пускат. А ако не си наясно, Украйна е голяма колкото Франция и трябва да я заобикалят. Това значи 30% повече разходи и време за път. А парите се обезцениха.

62

Totenkopf

преди 2 години

*** мутри и това им е адски много

61

vvv

преди 2 години

Не мога да разбера какво не му харесвате на нашето черноморие. Бетон си е !

60

Оле

преди 2 години

Те едни търговци.. ум да ти зайде! Поръчали 3 чувала покемони и играчки за лъки-бой, разпънали сергиите все едно са в ромската маАлЪ и чакат някой балам да им кацне, че да им купува боклуцитe дето струват 1 лев, по 20 лв. Tъпи...Tъпи, та дрънкат!

59

Тегло

преди 2 години

Като им е зор на търговците - да си затварят кепенците и да си ходят.

58

беден

преди 2 години

Да затварят кепенците, да събират чукалята и да отварят в дОбай - там има само богати, като за тях. ПХАХАХАХАХАХАХАХА

57

Хахаха

преди 2 години

Казаха ли ви го. Хахахахаха. И после пак ходете на черноморието. Ей така ви обичат българските бизнесмени. Хахахахахаха. Затова съм се заклел никога да не ходя на български курорт, независимо дали е море или планина. Винаги в чужбина.

56

ЕКСТРА !

преди 2 години

Много съм доволен че е така !

55

2Loop

преди 2 години

Нагли търгаши, които са свикнали да им пада всичко от небето. Да купуват боклyци и да ги продават със царска неколкократна надценка. Ами - научете се какво и на каква цена да продавате, за да си изкарате парите. А не да мрънкате, че няма достатъчно балъци.

54

Анонимен

преди 2 години

Цялата ни държава стана ромска, чудно ли е, че европейците ни заобикалят. Да не говорим , че ниското ниво на ваксинация срина имиджа на България . Какъв авторитет да има държава, където антиваксърите са взели властта.

53

Зевзек

преди 2 години

Че кой отива на море да си купува обувки, трябва да е пристигнал бос. Пък и повечето в жегата шляпат с джапанките.

52

Анонимен

преди 2 години

Напротив, проблема е че туристите са богати и идват с обувки. Ако бяха бедни щяха да дойдат боси и веднага да се юрнат да си купуват обувки.

51

Анонимен

преди 2 години

Прави са да недоволстват. Аз продавам чушкопеци на Слънчев бряг и нито един турист не иска да си купи чушкопек. Гадни бедняци - да си вървят откъдето са дошли. Да бият толкова път до черноморието и един чушкопек да не си купят!