143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Всичко идва оттам ,че става дума за болест , за която няма лекарства . И се предава по въздушно-капков път . За това е цялата патаклама . Ако беше като първата вълна 2003-та , нямаше и да разберем за нейното съществуване. Както и много хора не разбраха , че тогава е имало епидемия от непозната и неподдаваща се на лечение пневмония , защото 99% от случаите си бяха в и около Китай

142

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам въобще защо е тоя зор да се ваксинираме всички!? Защо? СЗО каза, че иска поне 10% от всяка държава. Ние вече имаме 16%. Значи тоя зор е ненужен. Защо не продадат ваксини на някоя крайно нуждаеща се държава? А и да подарят на някоя, която ни е много присърце, да подобрим приятелството. Приятел в нужда се познава!

141

Свобода или Борба

преди 2 години

Борете се ,хора ..Срещу новия фашизъм !!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен145 Повярвай, чакат ги!!!! Гладът за тези кадри е огромен!!!!!!! Това не са даскали, полицаи, юристи и икономисти - никому ненужен пълнеж със съмнително образование. Единствените конвертируеми професии са медици, инженери и ИТ.

139

Анонимен

преди 2 години

До D---Въпросът е откъде ще се намерят заместници? От години учителите не достигат,както и много други специалисти,заради прогонването на милиони БЪЛГАРИ навънка.Затова работят учители,които са за пенсия,защото други няма! Имам близка,която е биолог,пенсионер.Свидетел съм,как директорът на училище в областен Български град идва много пъти да я моли да се върне да преподава. Не пишете глупости срещу учителите,защото трудът им е къртовски,срещу нищожно заплащане! Не на задължителната ваксина!

138

Анонимен

преди 2 години

Защо искат да ги ваксинират принудително? Каква е целта?

137

Анонимен

преди 2 години

На запад само наште лекари чакат. Те там си нямат.

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 е да тогава е възможно . Ако има пандемия от някакъв нов щам на морбили, коклюш , където не им влияе традиционното лечение ,още ваксини ще ни искат .

135

Анонимен

преди 2 години

Респект!

134

Анонимен

преди 2 години

Аз имам. Мъж на 42.

133

Анонимен

преди 2 години

137, а има ли причина при 50 човека на население от над 6 000 000 да ти искат срещу ковид? Я виж цифрите и ги съпоставим! Тоя ковид го изкарахте по-страшен от чумата бре! Колко от вас имат познати поинали от този вирус. Ала наистина от ковид и наистина ваши близки, а не един човек каза? Колко?

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 Ако ги уволнят лекарите , ще си стегнат багажа и ще се изнесат на Запад . Колко мислиш , че ще останат тук , и колко от тях ще преглеждат без пари . За лечение да не говорим . Мангъров колко взимаше на преглед домашен - 200 лв. Стотарка в кабинета му . Ще се намерят алтруисти сигурно ,ама ще бъде като в Африка - 1 лекар на 500 000 души

131

Анонимен

преди 2 години

132, ако сме в ПАНДЕМИЯ, не епидемия, а пандемия от морбили и коклюш, повярвай ще искат и още как

130

Анонимен

преди 2 години

121 ако не се бяхме усетили вече щяхме да сме с по 3 ваксини. Но не ми пука за мнението на Алибегов. Няма да се ваксинирам. Вече категорично съм против ковид препарата. Няма да позволя да ваксинират нито мен, нито децата ми.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 няма причина да ти искат ваксина за морбили или коклюш . Или си ги карал като дете , или си ваксиниран срещу тях, пак като дете

128

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърчета... Ще си умрете в невeжество от съвсем друго естество и заболяване поради пpocтата причина, че си надценявате умствените възможности. В живота има хиляди превратности, които никой не може да предвиди, но, това едва ли минава през мозъчетата ви, дори за секунда.

127

Анонимен

преди 2 години

124, ай да си говорим кат мине делтата. Ако говориш за БГ лекари, дръж си ги.

126

Тялото

преди 2 години

Нация от д ебили.В предвид възрастта и здравето им, с още един два шама и няма да останат много от тях.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Има над 1млн със завършена ваксинация , ако те излязат на улицата ? Голяма патаклама ще става .

124

Анонимен

преди 2 години

127 а ваксина против морбили или заушка искат ли ти да влезеш в болница, а за коклюш (смъртност над 10%). Като ми поискат за тях, тогава ще им дам и за ковид! Понял?