30

1

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо,вуйчо ***,ти знаеш ли какво е изпълнен мандат,или не ,никога не са казали,че ще върнат мандата.Иска ви се индивида-банкянски,но уви,Българския народ си каза тежката дума на 11.07.2021 г.

29

Хахаха

преди 2 години

Вуйчо Ваньо хапчетата б ре!!!!! Моля те, не се излагай като итн. . . ..

28

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева има богат политически опит!!Като секретарка на Йордан Цонев, що членове на ДПС е видяла и обслужила. И всички те са останали доволни от нея.

27

1

преди 2 години

Колкото и да ривете,тиквата,няма да го върнете никога.

26

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе вчера едно днес друго.... Т.е. още вчера стана "другото" ! Нали вчера щяха да върнат мандата на президента в 17ч. Защо се отметнаха, те ли размислиха или получиха обаждане ОТГОРЕ?!? Знаех се вчера, че не бива да се радвам предварително.Маскари

25

ами

преди 2 години

До до 11 то и нашите репортери се затрудняват...

24

-

преди 2 години

"Кабинетът" не бива да бъде глакуван! Задкулисието "изработи" поредната подмяна! Брутална сеч трябва а не удобно угодно примиренческо съглашателство! Избори 2 в 1 са решението-дотогава служебното да коли и беси с актуализилан бюджет. Дотогава млъсните пари да се изсветлят, всички зеленчуци в затвор и без присъда дори и просветителска кампания за поумняване на народа, а също и ценз за гласуване.

23

Анонимен

преди 2 години

Коронавирус

22

Г.Т.

преди 2 години

"Политиките ни са амбициозни и съвпадат с много от другите партии. Това са политики, които хората очакват. Имената са нови, да, но нали това искахме - млади и НЕОПЕТНЕНИ хора. - Без да изках прочетох НЕОПИТНИ, ама то същото!

21

Гроби Таласомо

преди 2 години

Аман от амбициозни хора в тази държава! Държавата на нереализираните амбиции;))) Абе, гледайте си животът и не съсипвайте, животът на другите!А, какво искаме? Не, не искаме просто едни свръхамбициозни, млади и успели евроатлантици, искаме Български Саракт!

20

до 11

преди 2 години

Митева има речево-езикови патологии. Много странно такава образована жена защо навремето не е взела мерки да лекува тези патологии. Те са лечими докато човек е по- млад. И още по- странно как може човек с езиково-говорни патологии да бъде натоварен с най- важния пост в НС..... Преводачите на чужди медии изпадат в транс докато разберат какво говори. Пу-пу, на никой да не дава Господ!!!

19

Грешката е вярна

преди 2 години

Кабинет на ИНаТ ше бъде гласуван в сряда. Грешката е вярна. Не го поправяйте.

18

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева е с бивша секретарка на Христо Бисеров.

17

Реалист

преди 2 години

Кабинетът НЯМА да бъде гласуван в сряда

16

Анонимен

преди 2 години

Политиките им съвпадат със статуквото в НС са ДПС, БСП, ДБ и ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 2 години

Не може чалгарите да се държат като слон в стъкларски магазин, да плюят тези които са евентуалните им съюзници и накрая да се чудят защо ще получат червен картон.

14

Анонимен

преди 2 години

Тази жена защо има такива торби под очите?! Всички нови политици са с торби под ичите или с кървясали очи. Това няква мода в политическият елит ли е?

13

1

преди 2 години

До До 3,от кои си от герберите-комунисти ,или от нормалните.

12

Анонимен

преди 2 години

Иве, в сряда няма да бъде гласуван, а отхвърлен. Ти гледяй да не се разплачеш.

11

S111

преди 2 години

Тази фъфлещата да я сменят и нея че нищо не и се разбира.