290

-

преди 2 години

Сбогом, сбогом, сбогом казах. Щом така си решила - добре-е-е-е!

289

F-16

преди 2 години

САЩ отменят визите за Хрватия. Българите ще продължават да целуват американски *** още 30 години.

288

Рсофил

преди 2 години

До Анонимен - А може ли да заминем за САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

287

Анонимен

преди 2 години

Опикания русофил пак сложи плочата как 2 милиона българи миели улици.

286

Анонимен

преди 2 години

Абе гнусни русофили, защо се мъчите в България? Заминавайте за градовете с инфраструктура в Сибир.

285

Анонимен

преди 2 години

Виж в ютюб градовете в Сибир, и виж мизерията и разрухата в България.

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Много хубава инфраструктура имат градовете в Сибир. Ама един русофил не си е пратил децата там. Нали? Все в градовете на Западна Европа и САЩ ги пращат. Що така?" - В Русия българи не пускат, а много западняци плащат за да учат в Русия. Докато 2 милиона българи мият улиците и прocтитуират на запад.

283

Анонимен

преди 2 години

Много хубава инфраструктура имат градовете в Сибир. Ама един русофил не си е пратил децата там. Нали? Все в градовете на Западна Европа и САЩ ги пращат. Що така?

282

USA

преди 2 години

ЧАЛГАТА НЕ СЕ ЯДЕ !

281

Не е истина!

преди 2 години

Кой позволи на един селски р.ъ.б - маймуняка Тошко да определя дневния ред на държавата България ??????? Кой , бе ???? Толкова ли сме изпаднали ментално, та позволяваме всеки незнаен мульо да бъде държавник ??????????????????????????????????????

280

Къртя мивки

преди 2 години

До 321 Ако обичаш не ми казвай къде да бягам и къде да се крия. А ти ми кажи колко фабрики за полупроводници под 40нанометра има в Япония.

279

Анонимен

преди 2 години

Тошо, първо се обръсни и си среши косата, приведи се във вид, не си в кварталната кръчма. Оправи си зъбите, не си беден, въпрос на лична хигиена и на култуpа е.

278

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Русия държи в колониално робство над 150 народа в Кавказ, Сибир" - Много европейски столици могат само да завидят на инфраструктурата градовете в Сибир. А Грозни, столицата на Чечня, който края на 90те беше разрушен от войната, днес е един от най-чистите и най-красивите градове в света. Долато в България след 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО 3/4 от територията вече е обезлюдена и населените места пустеят.

277

Анонимен

преди 2 години

Хората много се страхуват от вашата партия, още преди да е управлявала и много се страхуват от ДБ , убийствата зачестиха, вместо да намалят,когато падна ГЕРБ от власт

276

Анонимен

преди 2 години

311 къртиш мивки човек. България била доста сеизмична зона и за това не можело тука да има завод за процесори. Да се смея ли, да рева ли, знам само че ако японците те слушаха, сега щяха да смятат с дървено сметало. Айде, бягай да се криеш в убежището, че нали знаеш, на всеки час има земетресение. Така е в свръх сеизмичните зони.

275

Калеко Алеко

преди 2 години

Те тези мостове е по-добре да се игорят, че нищо читаво няма да премине по тях, а и на тюлените от Росенец не им трябват мостове, те си имат гумени лодки за целта и дебаркират с тях където и когато се наложи ... !!!

274

Гиб Мелсън

преди 2 години

Трябва да има министър не по ромските а по българските въпроси, защото имаме много въпроси а отговори нямаме. Докога ще я караме тъй като треторазрядна африканска държава? Кога ще заживеем нормално? Или по-точно по-добре, който е живял само в България не може да знае кое е нормално.

273

Анонимен

преди 2 години

Нелогично звучи някой който го гонят през вратата,той да напира да влезе през проэореца.А бил образован?!

272

Анонимен

преди 2 години

Чета приоритетите на ИТН и се чудя тия куку ли са или нас правят на куку?! Видяхте ли им икономическата част? Това са старите дъвки на НДСВ и Никето Василев, с които дъвки добре се облажваха години наред. Стига вече! Казахме ви че царисти не щем. Изкрещяхме ви го, но не. Явно ИТН искат да са царе. За тая цел ще изхвърлят нормалните от България и ще оставят само катунарите. Че те последните много харесват царе и принцеси и по златничко и кич си падат.

271

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винаги се намира по един талибан като този да си мисли, че света започва и свърша с него или с неговия господар или мега звезда като нарече Тошко Славуната. Славуната бил хипер мега звезда и затова се движел с отбор охранители. Защо се влачи с охранители? Какво иска да покаже с това? Илия Павлов се движеше с една армия охранители и пак го гръмнаха. Същото беше и с Жоро Илиев и т.н и т.н. Охранителите не могат да те спасят ако те набележат. Защо тогава парадира с охранители?