345

Имаме права помнете

преди 2 години

КОФТИТО Е ,ЧЕ СРЕЩУ НЕВАКСИНИРАНИТЕ Е ВЛАСТА И ГАД НИТЕ ВАКСИНИРАНИ И ТОВА Е ГЕНОЦИД И ДИСКРИМИНАЦИЯ АКО МЕ НАТИСНАТ ЩЕ ГИ СЪДЯ ДО ДУПКА

344

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо не мога да рзабера, как така ваксината БЦЖ не е задължителна в повечето страни в Европа, но тази отрова ще бъде? Значи можете да си гледате... Не вярвах, че всичко е за пари, обаче вече си промених мнението.

343

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 389Никакви маски няма да нося, аз съм с имунитет да си ги носят ваксинираните.

342

78910

преди 2 години

Само революции ви в главите. Вие излезте на следващия протест срещу ваксините, че последният път бяха 50 човека, после вадете пищовите. Видях ви революционери, пред НДК пролетта.

341

Анонимен

преди 2 години

Щом имунизираните смятат, че съм опасност за тях ще ходя с маска ако трябва 5 години, но няма да се имунизирам.

340

Анонимен

преди 2 години

Честно да Ви кажа страх ме е някой да не ме инжектира принудително от ковид, грам не ме е страх вече.

339

Анонимен

преди 2 години

Революшън предстои. Ще паднат главите на всички пандемици и участници в геноцида.

338

Анонимен

преди 2 години

В Германия вече решенията за заключвания ще се вземат на база влезли в болница, а не колко нови случаи има. Там вече стигат доста висок процент ваксинирани и процента болни е много по-малък от процента заразени за да си заслужава да разбиват икономиката.

337

Анонимен

преди 2 години

Кое е по-лошо да настинете или да получите тромбоза, микардит, а в по-късен етап и онкологично заболяване?

336

Анонимен

преди 2 години

По телевизията казаха, че някакъв български лекар заявил, че ще се ваксинира само под дулото на пистолет!И за още един реален случай знам: в Туитър една жена сподели, че дълги години била много доволна от личния си лекар.Скоро завела сина си да го ваксинира и лекарят категорично отказал , тя искаше съвет дали да не го смени‽!!За мен този човек не е искал да бъде убиец, а тя не го осъзнава!

335

12345

преди 2 години

До Анонимен "Вече започват да правят връзка между ковид и алцхаймер..." Добре. И да разбираме, че това прави ваксините безопасни, така ли? Това че едно нещо има негативни последици, не е довод, че друго няма. В случая с ковид и с ваксините срещу ковид, имаме две рискови ситуации. Никой не бива да бъде принуждаван насила да избира едната от две ситуации, които могат да му костват живота. Който ще е по-спокоен с ваксина - да се ваксинира. Който ще е по-спокоен без ваксина, да бъде оставен на мира!

334

Анонимен

преди 2 години

Влак да те блъсне, ако не си ваксиниран те пишат ковид. Сега и ковид пътека искат белите престилки.

333

До 379

преди 2 години

Верно ли си пазим здравето, щото реално резултата от това пазене е най-кратък живот в Европа. И да, тая антиваксърска истерия ще ни бетонира в тази класация.

332

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376Предпочитам да живея в сравнително свободна страна, вместо в такава богата, но да ме дебнат военни дали излизам от нас или да ми пращат СМС, че съм карантиниран. Нещо да кажаш за островни държави, като Исландия, Сингапур и Малта, който имат огромен брой ваксинирани и много строги мерки, които имат повече случаи от нас дисциплинираните и неваксинираните?

331

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376. Ваксъре нямаш право да пишеш свещу българите. Като не ти харесва се махай! Ние си пазим здравето!

330

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен377 Беей тоя ковид ще излезе отговорен за всяка болест на земята. Вие подигравате ли се бре?

329

Анонимен

преди 2 години

Вече започват да правят връзка между ковид и алцхаймер. Оказва се че проблемите с паметта не са само по време на боледуването, но и остават и отключват преждевременна деменция. Това не е дежурната антиваксърска дезинформация, а реални изследвания. Може да прочетете и то на български. Тепърва ще откриваме дългосрочните ефекти от ковид19. Така, че отново, мислете 5 пъти преди да си рискувате здравето и не се подавайте на истериите

328

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната държава, с най-нисък БВП, с най-висока корупция, най-висока смъртност от ковид и нековид заболявания, най-ниска продължителност на живота, най-висока детска смъртност , най- висока степен на неграмотност, най-ниска степен на ваксинация и най-яростни антиваксъри в ЕС. Що е то? И открий връзките.

327

Анонимен

преди 2 години

В англия има 15000 ваксинирани и болни от делта. Що така?

326

кого лъжете

преди 2 години

Не е нито имунизация, нито ваксинация, а е биопродуктизация. Казаха ви, че след 2025 ще се видят всички действия на биопродукта, ама сте се тръшнали да агитирате за имунизация. Не е истина колко народ може да бъде воден за носа .