44

Христо Бисеров+Слави

преди 2 години

Общата цел е да поделят 20-те милиарда. Не забравяйте, че Виктория Василева е от свитата на Христо Бисеров /ДПС/, а той знае как да краде. Веднъж го направи и се отърва от пандиза. Сега не кюлчета и евра в чекмедже, а цели бункери ще пълнят, а ние както винаги ще лапаме мухите. О, неразумни юроде....

43

Анонимен

преди 2 години

В посока към ДПС и БСП

42

Анонимен

преди 2 години

Ясно е , че накрая отново ДПС ще управлява. Честито.

41

Гай Баньо

преди 2 години

Важното е,че Разбойко вече няма да се докосне до властта,а всичките негови калинки,които бяха назначени на държавни службици ще бъдат изгонени и заменени.Такъв,който се държи като бай Тошо няма място в съвременната българска политика.Той бил правил магистрали!?Сякаш ги е правил с неговите пари.Не каза обаче,че той прави най0скъпите и най-нискокачествени ремонти в целият ЕС.Да го няма Бойко и неговите чичкови червенотиквеничета.

40

Байфидан

преди 2 години

До 34. Тошко невероятно прилича на председател на ТКЗС от 60-те години. И видът му, и излъчването и говорът му е такъв. А вероятно и миризмата.

39

Коко Горилата

преди 2 години

Дори да вземат и пчелата Мая, пак няма да им стигнат гласовете, значи вероятно ще трябва да прибегнат до БСП, или, по вероятно, ДПС.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Може, само дето тез кюлчета и пачки евро му изядоха главата :)) Но като видех какъв "бизнесмен" даваше показания в направената комисия на Майчето, нищо чудно че им е искал кюлчета, тоест ги е гърбил :))) За нас обикновените хора е все тая кой ще управлява, стига да е отговорен и работоспособен, тоест да ни мисли доброто :)

37

Кънчо

преди 2 години

Слизам до гаража да потърся палатката и жълтата жилетка, че скоро ще ми трябват !!

36

Анонимен

преди 2 години

Според вас всички тарикати в парламента от патриотизъм ли са там....? Особено ДБ... Защо се натискат да "преговарят" (договарят), а не подкрепят без условия? За мен това е подлизурство и изнудване.

35

Анонимен

преди 2 години

Слава на царица Чалгатерина! Чалгарски аристократи от всички царства, обединявайте се! Да живее барон Мишо Шамара, граф дьо Кондьо и император Константин!

34

Анонимен

преди 2 години

Тошето няма как да сбърка стъпката,защото такта е 7/8.Ай е залитнал в друг ритъм ай е настъпил мотиката.Та не се кахърете толкова за политиката им.Важно е другите да не сменят такта и да са в ритъм,за да не танцуват само едно лято.Глас НАРОДЕН глас БОЖИ.

33

Г

преди 2 години

Тия хора на Славчо са ми толкова смешни. От километри им личи, че не са за политиката. Ама така е като младежта се интересува само от простотии и шегички.

32

Анонимен

преди 2 години

Посоката, в която гледат е една - ДПС.

31

Изнервен

преди 2 години

До 30. А ти мислиш, че от тези новите, ще видиш нещо по-добро ли? Май скоро ще почнеш с псувните, а после с камъните.

30

Анонимен

преди 2 години

Само след няколко месеца тези , които се радват, че Борисов не е на власт първи ще реват за него. Няма друг Премиер толкова много да се грижи за обикновените хора и то го прави от сърце.

29

Трол нашествие

преди 2 години

Невероятен катарзих в коментарите. Защо ли :)

28

Анонимен

преди 2 години

Тошко има много големо самочувствие, все пак има богата жена, гледа леко надменно :)) За да си в политиката, требва да си малко луд, все пак влизаш при глутница вълци :)

27

Хехе

преди 2 години

Само тези погледи не стигат! Нужно е Статуквото БСП/ДПС и те да пуснат по едно око в "правилната посока".

26

Анонимен

преди 2 години

До 7. Е, колко още да чегъртат, то не остана? А всъщност, може да почнат да чегъртат министрите от служебното правителство и техните калинки за глупос.тите, които сътвориха.

25

Анонимен

преди 2 години

интересно, кой от двамцата е мъжът?