47

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че се прекалява със загрижеността за следващата Ковид вълна. Все пак който е искал да се ваксинира се е ваксинирал. Който е искал да се срещне с Ковида с естествената си имунна защита, подсилена от етерични масла, слънчеви лъчи и хималайска сол, трябва да му се помогне. Никакви мерки от тук нататък не бива да се налагат на обществото. Пък и защо да плащаме за ваксини които да изхвърляме? Който иска да се ваксинира от тук нататък - да си плаща от джоба, както за грипната ваксина.

46

Анонимен

преди 2 години

Тоя не трябваше ли вече да е в лудницатаЗащо му се дава трибуна

45

ред.Комарьов

преди 2 години

До тъпанара под номер 27: Такива мерзавци като теб които правят опити да подкопаятНОВАТА ВЛАСТ с разпространяването на зловредни слухове, Дзерджински ги изправяше до стената по време на ВОСР !

44

до 39

преди 2 години

Затвори се у вас и не излизай умнико.Психотата са пълни след вашите мерки, насаждане на страх и всичките ви глупости.Нито ваксината ти гарантира че няма да се разболееш, нито спазване на глупави мерки ти го гарантират.Остава да си живееш живота и да си свиркаш.Излез навън, разходи се, пий едно кафе, не се взимай толкова насериозно

43

Анонимен

преди 2 години

Koй знае , може вирусът да е преминал през болшинството и да ни се размине нова вълна. Ново затваряне ще ни съсипе вече съвсем . И нищо чудно управляващите да прибегнат до принудителни мерки за ваксинация - >" искаш в магазина - сложи си ваксина , или си прави всеки ден ПСР тест "

42

Знаете ли?

преди 2 години

В Англия сега строят концентрационни лагери маскирани като превъзпитателни центрове. Представляват цели затворени градчета със високи огради като крепости. Вътре има улици, блокове за затворниците и всякакви сервизни сгради. От външната страна има огромен крематориум. В момента се изграждат 5 такива градчета в Англия като всяко ще събира по около 10 000 души. Измислени са да имат капацитет да обработват големи маси от хора в кратки срокове.

41

Анонимен

преди 2 години

Щом мунчев казва, значи комунистите от Цзо са наредили да се вдига бройката - сега лаборатортийките мазно мазно ще вдигнат итерациите до ниво дето ще вадят и камъка положителен, мисирките ще гракнат "дайте чОвали, ке Омрем" и пак същия цирк, интересно ми е говедата вече няма ли да се усетят, три пъти вече им я сервираха тая програма, даже не импровизират - за ония простаци с ресторантите говоря, на мен ми е все тая, ако бяха грабнали сопите досега да сме се отървали от мунчу

40

Payak

преди 2 години

*** народ! Чалгаря и алкохолиците му ще ви оправят

39

Анонимен

преди 2 години

"Към момента, този механизъм на разпределение е изцяло в ръцете на ЕК, но ще осигурим тестове веднага след отпускане на средствата", обясни главният здравен инспектор."Че досега някой някъде да е предоставил безплатно тестване ? НЗОК е източена, хората си плащат сами за тестовете.. абе ..да..

38

Много

преди 2 години

Ми е интересно,ако от СЗО утре кажат,че делтата е безопасна и чакат спад след 10 дни.Кунчо и оная от професорка плонде от предната статия какви ли прогнози ще почнат да правят:)

37

Анонимен

преди 2 години

Този защо не го изчегъртат?

36

до 37

преди 2 години

разсъждение на малоуммник, това е като да тръгнеш по жп линия със затворени очи да се разхождаш, пък каквото е писано.

35

Анонимен

преди 2 години

Оня ден каза за края на юли. Явно ако не говори всеки ден ще му прекратят договора със СЗО и край с дотациите. И човек обикновено като лъже забравя предната си лъжа. Ако му съберете разнопосочните изказвания ще се хванете за главата.

34

.

преди 2 години

Който го е страх да се ваксинира или да си стои вкъщи, вместо да дава акъл.Нормалните хора искаме нормален живот, пък каквото е писано.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31!! То така е и с ваксинираните! Бият ли им ваксите, абсолютно роботизирано повтарят, че човек трябва да се ваксинират! Явно това е първа фаза, втора е като им вземат свободния избор!

32

Евала

преди 2 години

Да идва четвъртата вълна. Таман ще прочисти "матриала" от тъ.ъпи парчета, каквито са всички антиваксъри, респ. протестъри. Да можеше и от ***, ама те вземат парите, лаят срещу Кунчев, а първи са на ред за ваксините.

31

dmx

преди 2 години

И какво ще направят Кунчев и кунчевци? - ще апелират в абстрактна форма и ще насаждат чувствто за вина у хората. Този да си взима идеите как да не важат осигуровките и да си ги носи в къщи. Ако е добър лекар да си гледа пациентите, но да маха от всякакви обществени постове. Делегация, Брада

30

Анонимен

преди 2 години

Големите началници са дали команда и всички агенти на новия световен ред са активираха отново. Всички проповедници на новата религия в момента пеят в един хор една и съща песен. Държат се така сякаш са им набили някакви чипове в мозъците и ги контролират дистанционно и им слагат думи в устата. Аз не мога да си обясня как нормален човек може да се държи по такъв начин. Дори и да звучи като научна фантастика, явно ги контролират по някакъв начин от разстояние с някаква технология. Не е с пари.

29

Анонимен

преди 2 години

И защо да не се проепидименчим сега лятото (еййй колко сложна дума написах). Тъкмо ще го изкараме повече хора и няма да има проблеми есента, зимата и пролетта, па може и за по-дълго.

28

Еми грант

преди 2 години

Защо? Въз основа на какво ? роднина на Ванга ли сте? Или някой ви подсказа ? или плати?