343

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 418 Едно от предимствата на чипирането е, че ще ви направи импотентни и ще спрете да мислите като *** :)))))))))) Така казва Бил Гейтс :)))))))

342

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 411 "Точно Германеца няма как да се замисли, защото е дресиран и е приел да му казват какво да прави и какво да мисли, което пък вероятно е довело до раздвоението на личността му. Иначе всички нормални хора отчитаме този факт." Досега не съм срещал среден германец, който да не е ПОНЕ две класи над средния българин в критичното мислене и способностите си да решава сложни проблеми и да действа правилно в критични моменти. :)))))))

341

Анонимен

преди 3 години

До Германец Ако наистина си в Германия, ти също нямаш много опции. Трябва да се чипираш, да го взимаш в кратека от някой мигрант и да ходишп на гейпарад.

340

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 410 "Вече се доказа, че във "ваксините" има нанопартикълс, които са носители на операционна система. Който иска да се чипиира." Умирам. ЗАТОВА си залужава да остана по-докъсно :)))))))))))

339

до Германец

преди 3 години

"слаб ти е коловозът :)".................. Просто утре ще ставам рано за работа, знам, че използвам непозната за теб терминология. Утре като се наспинкаш до обяд сядай да "работиш" пред форума, гиди безделнико неден ахахха

338

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 404 Точно Германеца няма как да се замисли, защото е дресиран и е приел да му казват какво да прави и какво да мисли, което пък вероятно е довело до раздвоението на личността му. Иначе всички нормални хора отчитаме този факт.

337

Анонимен

преди 3 години

Вече се доказа, че във "ваксините" има нанопартикълс, които са носители на операционна система. Който иска да се чипиира.

336

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 407 "утре те искам тук на линия за да се изгавря тебе на макс." Ама ти всеки ден ли си тук? Ясноооооо.

335

Анонимен

преди 3 години

Момчета, аз си лягам. Германец, утре те искам тук на линия за да се изгавря тебе на макс. Хем и с момчетата да се посмеем още за твоя сметка :D

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 404 "Ако са толкова велики ваксините, кой ще идва да ни ги слага насила." Всичко се прави, за да могат да ви управляват от разстояние с наночипове. ХАХАХАХАХХАА :))))))

333

Анонимен

преди 3 години

Не хора замислете се - защо ваксърите искат и нас да ни направят шизoфpeници? Ако са толкова велики ваксините, кой ще идва да ни ги слага насила. Ще си ги пазят само за тях. Така работи човешката психика. Това е инстинкта на самосъхранението - да има за теб и близките ти. Кой ще идва да ти втълпява как трябва да се ваксинираш, ако наистина ваксините са окей?

332

Анонимен

преди 3 години

До Германец "бързо направи видео в юрюб за този новооткрит страничен ефект от ваксините. Това е твоят шанс!!!" Вместо това той си използва шансът да излее навъднъж всичко, за което се съдържа в незасегнатата му от "мръсните помисли на ваксърите" психика :)))))) Цирк "Балкански". :)))) Сигурно му е дошло време за "тънките" канали. :))))

331

Анонимен

преди 3 години

Ето, пак се обади другата му личност и пак с все така глyпави съждения... Горкият човек...

330

Анонимен

преди 3 години

За какво да правя видео, след като сам се увековечаваш тук, черно на бяло бе, Харалампи? А марш обратно в цирка, че тук вече ти се посмяхме достатъчно хахахахах

329

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 394 Факта, че правиш абсолютно погрешен извод, базиран на това, че нямаш достатъчно информация, показателен ли е И за мнението ти за ваксините и как си го формирал? :)))))))) Имам чувството, че това не е случайност, и ти се случва доста често :)))))

328

Анонимен

преди 3 години

Това може да е някакъв страничен ефект от ваксинта, нека да не му се смеем много. Тъжно е да видиш човешко същество изпаднало в такова състояние.

327

Германец

преди 3 години

"Вече наблюдаваме и раздвоение на личността на ваксъра" -- бързо направи видео в юрюб за този новооткрит страничен ефект от ваксините. Това е твоят шанс!!!

326

Анонимен

преди 3 години

Вече наблюдаваме и раздвоение на личността на ваксъра, хем анонимен, хем германец. Сам си пише, сам си отговаря ахаХАХхахХАХхаБоже, слез и си прибери вересиите.

325

Анонимен

преди 3 години

Горкият Германец вече си говори сам...

324

Анонимен

преди 3 години

До Германец "Обаче как да ги оставиш? Такава клоунада, и то за без пари..." Точно! :)))))