147

Анонимен

преди 3 години

До Само питам - Какви хиляди хора са се разделили с живота си? Делириумно зомби, прочете ли за доклаада на Лисабонския съд, който беше принуден да проучи статистиката за "жертвите" от ковид? Резултата от проучването беше - 0.9% от обявените 17 000 хиляди, тоест 152 човека. Това е по целия свят.

146

До Лекар

преди 3 години

Ако наистина беше лекар щеше да знаеш, че антителата са си антитела, без значение дали си ги придобил чрез преболедуване или чрез ваксина. А младата актриса умря, защото е имала генетично заболяване и е чакала трансплантация на вече болния си бял дроб. Светла му памет на момичето, но е долно да го използваш за да караш хората да се бодат с нещо, което е с временно разрешение, при това наричано препарат от самата СЗО!

145

Какво става

преди 3 години

Няма повод за страх. Световният концлагер ще бъде създаден за една част от човечеството, но другата раса ще я има и тя ще продължи. Кабалистите планират т.нар. умни градове, където хората ще бъдат интегрирани с изкуствения интелект чрез neurolink (Мъск го разработва) - имплант в мозъка. Който няма имплант, не може да бъде в умния град. Тъй като това няма да е много далеч като години, най-вероятно умният град ще е като виртуална реалност, а не като инфраструктура. Прегледайте на Мъск изказванията

144

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо световният елит дава право да взимаме решение сами дали да сме с един от двата пола или да сме с някой от 45те, пък ни отнема правото да решаваме сами дали да се бодем с еспериментална ваксина или не! И това ми било демокрация. Ха, чист тоталитаризъм на извратеняци над нормални и здраво мислещи хора. Айде чупка.

143

Лекар

преди 3 години

Празноглавци, стига сте вярвали на този психично болен човечец! Направо се чудя как все още телевизии му дават микрофон! Изгледах цялото му интервю. Само като чух как обяснява, че при изкаран един вариант на ковид 19 вече няма да се разболееш от друг щам на ковид 19 и тотално показа колко е некадърен или как умишлено разпространява фалшиви тези! ВМЯ Варна 50% от приетите с ковид го повтарят! Съвсем скоро дори една млада българска актриса умря след повторно заразяване! Мангъров е за затвор

142

до 151 от славянин

преди 3 години

''Анархия'' означава безвластие, не означава свобода, доста са ти объркани понятията! И аз въобще не съм против такива ''умни, красиви и образовани'' да се бодете с каквото си пожелаете, против съм такива като вас да ми определят аз какво да правя с тялото и здравето си!

141

Vako

преди 3 години

Казах не съм антиваксар а анти подпис на декларацията.Уж е безопасна ама подпиши тък че не носим отговорност.

140

Сатир

преди 3 години

Моля, всички коментирали тази сложна ситуация да посочват придобитата специалност и практическия стаж. Четейки голяма част от постовете съм потресен от нисък интелект, парадиране с недоказани тези и мания за разбиране . Както е казано - " не знаят за какво става дума, но са сигурни че го разбират. Моля Мангъров да цитира едно сериозно изследване което потвърждава придобиване на вечен имунитет след преболедуване.

139

до 131 от славянин

преди 3 години

''Горския пожар'' май гори от година и половина и май поне 95 % от ''дърветата'' все остават незасегнати!? Странно как ''горския пожар'' все ги заобикаля!?

138

Анонимен

преди 3 години

Моят син, здрав, прав ,млад, непушач едва не умря от ковида . На 33 години. Искаше, но не успя да се ваксинира. Зарази го "безсимптомен " уж колега. Отслабна 9 кг за 10 дни, учеше се да ходи наново после. Още не се е възстановил. Мангъров ако го срещна, ще му откъсна главата!!!!!

137

Анонимен

преди 3 години

Аз вече преди да си хвана приятелка, питам дали е ваксинирана................ако си е сложила РНК - ваксина............бягам далече от нея.................ужас, да ми лепне и на мен мацката РНК, която да ми промени генома..............не искам!!!

136

Луд

преди 3 години

Какво е съдържанието на флакончетата които инжектират на ковидарите? Аз твърдя, че има антифриз и кучешки фeкaлии. Прочетохте ли празната листовка преди да ви боднат?

135

От 119 до славяни

преди 3 години

То хубаво обичаш свободата си както и аз,ама при 7 млрд. хора то има 7 млрд версии на свобода. При толкова верси - крачката до анархия е много малка. Няма нужда да се вживявате на месии и да отваряте очите на овцете както наричате хората които са се ваксинирали. Нали вие сте по-умните и прозрелите - после като си останете само вие ще е някава нирвана и само амброзия ще тече що се мъчите да просветлявате другите.

134

Анонимен

преди 3 години

А защо не пишат за дечицата в САЩ, които след Пфайзер се сдобиха с миокардит? Ние отказваме да сме бели мишки. Точка. СЗО като толкова вярва на ваксините да ги обяви за напълно безопасни. Защо подписваме декларации, които освобождават от отговорност производителите и държавата. Защо като ваксините са безопасни? И защо ни делят по признак ваксиниран, неваксиниран? Това е дискриминация! Няма ли кой да ги съди тия нацисти?

133

До Какво става

преди 3 години

Това звучи абсурдно............но има логика...............нещата вървят към зле............глобалистите няма да се спрат пред нищо за да постигнат глобален контрол над простолюдието!!!

132

Анонимен фен

преди 3 години

Във всички религии пише за страшния съд.Никъде не се споменва че смърта е страшна.

131

Анонимен

преди 3 години

Ако някой не иска да се имунизира, защото анализира информация и защото не вярва сляпо на "медицинските светила".............това, не означава, че е антиваксър!!!Добър ден , селяни прости.............бягайте за отровната Астра Зенека!!!

130

до 140 от славянин

преди 3 години

Нека есесовците пробват да ваксинират всички - и аз имам ваксини - 9 милиметрови!

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Всичко може да се случи на човек и без коронавирус...Тези, които са уплашени от коронавируса, могат да умрат от много друпи неща, за които нехаят. Излишна истерия около този вирус...

128

Анонимен

преди 3 години

Повече ваксинирани са умрели от Пфайзер, отколкото от АстраЗенека.