500

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 653 "Все повече българи са опиянени от звука, все повече българи са в такт с ритъма му: чегърт чегърт, чегърт чегърт, чегърт чегърт .." След всяко "опияняване", следва "отрезвяване". :)))))

499

до 650

преди 3 години

Като изберете бабикян,капон и слафчу и бързо-бързо ще разберете къде с-рат гладните!Сега си крякайте,лошо няма!Проблема на българина е,че винаги научава нещата по трудния начин!

498

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 650 Предстои влошаване, защото Кремъл направи преврат срещу България. Да обвиняваш ГЕРБ, че са ги отстранили с преврат, е все едно да обвиняваш бит за синините му, с това, че са го били.

497

Анонимен

преди 3 години

Все повече българи са опиянени от звука, все повече българи са в такт с ритъма му: чегърт чегърт, чегърт чегърт, чегърт чегърт ...

496

Анонимен

преди 3 години

До до 629/637 "Така е. Благодаря за отговора. Радвам се, че има все още много мислещи хора. Във вас ми е надеждата." Аз живея извън България и нямам намерение да се връщам. Както виждам, мноинството от българите напълно споделят диктаторските методи, тъй че не съм оптимист за бъдещето на странта. Аз затова се изнесох.

495

Анонимен

преди 3 години

Благодарете на Бойко за всичко което направи и за всичко което предстои,а това е съсипване на народа.Дано бъде обяснено на обикновените граждани всичко което ще се случи.Европа Или по-точно ЕС вече не прави компромиси с нас.За това са и високите цени,които ще станат още по-високи.Предстоят много санкции благодарение на ГЕРБ и ВМРО.

494

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 645 Плебса върши точно това, което се очаква от него: като едно истинско ОФ повтаря червените опорки, за да махнат "фашистите". СЛед това пак ще дойдат другарите. Тогава ще настане "ред". Като при Лукашенко. Там мутри няма. ИМА ОМОН и КГБ, а те бият лошо, че и убиват.

493

Анонимен

преди 3 години

САЩ много добре знаят какво се случва в България,същото знаят от ЕС.От ЕС са лицемерни и нищо няма да предприемат,докато от САЩ не им кажат директно.Както виждате вече им е казано и действат.Вече няма компромиси.Както Ви казах преди няколко месеца,ще видите как ще стигнем до високи цени и скорошен фалит на дръжавата.Цената на газта е основния фактор за всичко.Най-вече за цената за горивата и производството,от там всичко.

492

така е

преди 3 години

До ВасилевКраварите му казали да изчезне за няколко години,а после да се връща ако ще и на бял кон!Иначе лятото тия *** щеше да ги направи на мармалад!

491

до 638

преди 3 години

Ако не беше Борисов още щяхте да гледате границата през крив макарон. Да се бяхте родили по- рано щяхте да видите и черните печати по паспортите за всеки дръзнал да избяга от България и да търси по- добро място за живот. Да бяхте се родили по- рано щяхте да се оглеждате когато кажете шега или виц за партията майка. Да бяхте се родили по- рано съседа агент на ДС щеше да е описал живота ви както го вижда и да е изпратил тонове доноси за вас, за роднините ви и работя нямаше да видите никога повече.

490

Анонимен

преди 3 години

МИМИКРИЯТА НА МУТРИТЕ: БЯХМЕ ГАНГСТЕРИ - ПРЕКАРВАХМЕ ВЛАКОВЕ С ГОРИВО КЪМ СЪРБИЯ, СТАНХМЕ БИЗНЕСМЕНИ С БУХАЛКИ, СЪЗДАДОХМЕ КОМПАНИИ, ПОДКУПВАХМЕ ПОЛИТИЦИ, СТАНАХМЕ ПОЛИТИЦИ,ТОЧЕХМЕ ЕВРОФОНДОВЕ И МАЧКАХМЕ ОПОНЕНТИТЕ, КОВЯХМЕ ЗАКОНИ - ЕСТЕСТВЕННО НЕСКОПОСАНИ, ОБЩЕСТВЕННАТА ПОКВАРА ПОКРИВАШЕ СТРАНАТА КАТО МАННАТА НЕБЕСНА - И ВИЕ ИСКАТЕ ДА НИ МАХАТЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ БЕ ГАДЕН ***??!

489

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 642 "Здрасти Баце изглеждаш разтревожен - за България ли, за българите ли или повече за себе си? Като влизаш при бай Ставри ... " Нали бил "комунист". ИСкаш да кажеш, че комунистите ще осъдят свой ли? Нещо опорките ....

488

Анонимен

преди 3 години

До Василев "Просто на американците им стана неудобно от европейските партньори, че продължават да поддържат една нагла самозабравила се вулгарна мутра, и решиха да го сменят с някой по-свеж политик от статуквото!" Ц. Това си е чисто руски преврат. Американците решиха, че демокрацията е достатъчно зряла и българския народ не би допуснал такова нещо. Оказа се, че жестоко са сгрешили. Магнитски и други подобни са само някакъв опит да спрат преврата, но комунистите действат с тоталитарни методи.

487

Анонимен

преди 3 години

Здрасти Баце изглеждаш разтревожен - за България ли, за българите ли или повече за себе си? Като влизаш при бай Ставри, не ги слушай теа дето ти викат да си земеш вазелин! Земи мас, моеш да намажеш некоя друга филийка след това, знаеш кво имам в предвид, щото с вазелин не е вкусно! Последното ти го написах в диалект, не е диалектика на комунизма, а опит да разбереш написаното!

486

Анонимен

преди 3 години

До Истина Само дето като ти дадат 200 милиона и трябва да знаеш какво да направиш с тях. Ако беше така както казваш, щеше отвсякъде да излизат доказателства за кражби. Вместо това служебните министри се надпреварват да вадят компромати основани на напълно смехотворни тези като "неправилно" използвани пари и други подобни. Нещо май имат проблем със намирането на незаконни или дори нецелесъобразни действия. Още чакам министъра на Икономиката да обясни защо подкрепянето на големи фирми е "лошо".

485

Йосиф Сталин

преди 3 години

Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете.

484

Василев

преди 3 години

Просто на американците им стана неудобно от европейските партньори, че продължават да поддържат една нагла самозабравила се вулгарна мутра, и решиха да го сменят с някой по-свеж политик от статуквото!Схемата на отграбване на българския народ продължава, хич не им пука за българите, какво теглят ,как живеят и какво мислят!Селяни прости, мисля че вие цял живот ще бъдете валат!Агент Даниъл Фаламбучи!ЦРУ!!!

483

Анонимен

преди 3 години

Бойко ти беше на власт доста време. Сега е момента за твоята политическа пенсия. Ти и твоята партия имахте възможност да направите България един прекрасен дом за Българите и не само,можехте да постигнете много повече за 12 години.Когато се разхождате в страната не виждате ли бедния народ,даже от вашите членове на вашите срещи.Ако аз съм на вашето място ще се срамувам от себе си и ще се извиня на Българския народ.

482

до 629

преди 3 години

Така е. Благодаря за отговора. Радвам се, че има все още много мислещи хора. Във вас ми е надеждата. Преживях много правителства и много видях. Всичко ми минава като филм в спомените.Като се започне няколко години преди свалянето на Живков до наши дни.То не бяха танкове, банкови фалити, празни магазини, опашки за хляб в 4 часа сутринта, хиперинфлацията, заплата от 5 щ.д., режим на тока, Чернобил, след това фалшивата новина на Куку за аварията в АЕЦ Козлодуй..ВИС, СИК,Луканов, Р.Гечев, Виденов...

481

Истина

преди 3 години

Прав си е г-н Борисов, при него останаха само добре облечените бизнесмени защото им дава стотици милиони държавни пари и те вече станаха бизнесмени. Ако взема 2-3 милиона, ще съм престъпник, ако взема държавна поръчка за 200 милиона съм бизнесмен, ако ми дадат няколко държавни поръчки, значи съм добър бизнесмен подкрепян от тези които ръководят