52

Анонимен

преди 2 години

След като посегнаха на имотите на Бай Рашко - пенЦионера, Той започна разследване на ЕДИН бивш министър, който еди-къде-си, се срещнал с някои хора, дето искали да привлекат други хора от Македония, за да изманипулират изборите. Пак няма имена, няма доказателства, няма очевидци. Бай Рашко не става и за водещ на предаването "Лека нощ деца".

51

Анонимен

преди 2 години

Рашков трябва да остане вътрешен министър и в новото правителство,за да изчегърта герберестката популация,която паразитира и изпива жизнените сокове на нацията ни...а в бъдеще го виждам като гл. прокурор,който ще вкара тиквата и съратниците му мафиоти в затвора...

50

Анонимен

преди 2 години

Кажи дебел вътреш министър, за да се ориентираме по-бързо

49

Майора

преди 2 години

Абе Рашков стига с твоите евтини комунистически номера!Публична тайна са твоите имоти и всеки нормален човек се чуди как с една заплата си постигнал това! Явно твоите думи не хващат дикиш , а ти най добре знаеш че думи без доказателства са нищо! И ако бях студент никога нямаше да влизам в твойте часове!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "От друга страна като гледам евтините номера на другарите и все без доказателства почвам да се притеснявам какво ще почнат да правят ако вземат властта" Е, не се притеснявай. Ти не искаш ли пак 45 години комунизъм?

47

Станислав

преди 2 години

Значи да се привлекат 100 000 Български граждани от Америка или Англия е морално и нормално. Да се привлекат 100 000 Български граждани от Турция да гласуват е дори задължително. Но да се привлекат 15 000 Български граждани от Македония да гласуват на изборите е нещо незаконно и трябва веднага да се действа.

46

Анонимен

преди 2 години

А за турците дето ги карат с автобуси да гласуват в България, няма ли да кажете нещо г-н Рашков?

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Рашков ще прекрати изборните измами на крадците от ГРОБ" Ехааа. А после ще гарантира и честни избори с изборна победа с 96.5% от подадените гласове на една партия ..... българите се очертават като може би най-глупавата нация в света.

44

Маке

преди 2 години

Всичките 15000 македонци ли ги разпита, бе Рашков или пак стреляш напосоки с твоите измислици?

43

До 26

преди 2 години

Рашков няма как да е спестявал 40 години, защото през 1997-*** спестяванията бяха ликвидирани. Значи е спестявал най-много 24 години, т.е. по 96 хиляди на година или 8000 месечно. Май няма как да се получи.

42

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

БОЙКО ЛИ Е КВО ЩЕ МИ ГО ХВАЛИШ. ПЪРВИЯ ПОНЕ НИ РАСМИВАШЕ ТОЯ ПЪК СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО.

41

Киро Рамбото

преди 2 години

Нещо с имотите, какво стана? Позабравиха се нещата, няма протести. Рашката няма да го чегъртаме, той е добре.

40

Анонимен

преди 2 години

От една страна исках да се смени Герб,защото почнаха много да крадат. От друга страна като гледам евтините номера на другарите и все без доказателства почвам да се притеснявам какво ще почнат да правят ако вземат властта. Почвам да си мисля,че ще сменим лошите с по-лоши.

39

Долен боклук е радев

преди 2 години

Малинното гласуване ще бъде манипулирано.Затова няма да гласувам.

38

дърт джЪН

преди 2 години

....един друг и още 2ма...искали да гласуват

37

Анонимен

преди 2 години

Рашков ще прекрати изборните измами на крадците от ГРОБ и не се знае дали въобще ще влязат в парламента...затова са толкова активни троловете им и вият на умряло...виждайки как им го набива с повече от 200...

36

Бай Ганя

преди 2 години

Ще гласуват ми нали са Българи.

35

ФЕЙК-АДЖИЯ

преди 2 години

Министърът на вътрешните работи за вече месец и половина, иначе казано за 45 дни НЕ МОЖА ДА ИЗВАДИ ДАЖЕ ЕДИН ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ за подслушвания на опозиционери, за такива съобщи гнома наско, който пък го е чул от една жена на пазара, единственото има което споменаха, беше на НАСТИМИР АНАНАИЕВ, който явно се явява водач на Световната революция

34

Анонимен

преди 2 години

Малко измислена ми се струва тази история. А кога ще разследва в Кърджали как една партия изнудва жителите да гласувст за нея иначе няма да могат и работа да си намерят. Или това е маловажно за Рашков.

33

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се прекъснат всички мръсни номера на комунистите от Герп, ще саботират и ще подкупват като за последно