82

Анонимен

преди 3 години

77 Дай проба за генетична принадлежност с ***, баща ти, братята и сестрите си, лелите и ичовците си, може би, ще се окажете от различен генетичен код!!В една държава не живеят само генетично идентични хора, а народ, който има общ монарх, призната независима църква, войска, граници, земи и имоти на гражданите си, които се определят, като българи, както е в този случай. България не е сменила името си около 1500, в междудържавните договори стои имато България, българи.

81

Анонимен

преди 3 години

Нашите *** не разбират,а ако разбират са направо престъпници.Както се държим с Македония ,Турция ще се държи с нас един ден.И то не толкоз далеч.Ако го осъзнават значи всичките ни историци са продажници.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакви генетични проби ще правиш, хахаха, смешен си, че те семействата и роднините се знаят поименно кои са и документирано, половината от фамилията са в Македония, другата половина в България, произлезли от един и същи род, само разликата е , че едните са си останали българи, а другата половина от семейството се чувстват вече македонци, заради службата за ремакедонизация и насилственото асимилиране на българите в Македония.

79

Стига бе,

преди 3 години

Руснаците щели да се "застъпят" за нас! Болни русоидни мозъци! България е в НАТО, ако не си се събудил! И откакто Кремълското Жуже се загрижи за българския "суверенитет" на фона на турското знаме в Анкара, все военни конфликти им се привиждат! Искат пак да делкат/анексират/ чужди територии!

78

Бай Хуауей(о)

преди 3 години

До 71: Точно така е, само че те използват неомарксистката мулти-култи парадигма, за да твърдят, че идентичността и възгледите за историята са въпрос на личен избор. Само че ако си присвоят Наполеон, ще ядат шамари, но понеже сме ние, всичко върви...

77

Анонимен

преди 3 години

67 ОК, нека прекъснат преговорите, нека поискат от ЕС, да се "реформира", по северомакедонска рецепта, изоснови, ние можем и да чакаме. Скопие си придава много по-голяма значение, отколкото има в ЕС. Така, утре, РСМ ще поиска удобна "реформа", на ООН, МВФ, САЩ, ще нарече Вашингтон-" прави македонец".

76

Анонимен

преди 3 години

До Никаквоговориш за война...това вече е опасно,защото при такъв сценарий българия ще бъде безвъзвратно разпокъсана...този път не съм сигурен дали руснаците ще се застъпят за вас.

75

Анонимен

преди 3 години

Цар Самуил е Българин,съгласен съм с това.Но дали има генетична връзка с настоящите Българи и Македонци,защото няма такива генетични доказателствени анализи,Може да се направят и ще бъде интересно да се види.Българин е гражданство,какъвто е Бил и Самуил и Гоце Делчев.Той и Александър Македонски е бил Македонец.Въпроса ми е каква е биологичната(генетична)връзка на тези хора с нас и Македонците.Трябва да се направи генетично изследване и ще се спрат тези велики научни спорове.

74

Нява да позволим

преди 3 години

та никого да ни краде историята и езика!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами какво ще отговориш на своите турски съседи,които и днес имат претенци към територията на българия,смятайки я за част от своята империя,които руснаците са и отнели насилствено в миналото...

72

До 67

преди 3 години

Нашите политици не ги "карат" да си сменят учебниците , а им казват, че за крадци и фалшификатори на история и насаждащи омраза държави,,път в ЕС няма!

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ България не живеят различни хора от миналото, по простата причина , че преди нахлуването на турците от Азия на Балканите и Европа, около 85- 90% от територията на Балканите е принадлежала на България и населението е било българско, даже до 18 век , преобладващото население са били българи на Балканите, дори турците на Балканите са с българска кръв,но потурчени, това го казва османския везир, а не аз, а за Самуил има надписи - каменни и книжовни, че е българин по произход

70

Анонимен

преди 3 години

Македонската нация и език са не от 1944, а от АВГУСТ 1944, тоест даже втората половина на '44. Преди това на събранието на югославските народи, останалите даже не са ги отчитали като нация.

69

Анонимен

преди 3 години

60 Агонизираща Австроунгария, особено, след самоубийството на единственият син на кайзера Франция Йосиф, анексира Босна, като насъска Сърбия, да отнема от България още територии. Започната с Вардарска Македония, 80%българи. Доес има сили на запад, болни мозъци, които искат отново, отнемане на население, територии и заедно с тях, култура, история и език, от България. Е, няма да им позволим.

68

Никакво

преди 3 години

Временно правителство не може да решава вечните въпроси на българската държава. Те се решават само със сила. Румънците ни взеха Добруджа, турците и гърците Беломорска Тракия, сърбите Западните покрайнини, сега албанците посягат на Македония. Затова да си стоят в пакет извън ЕС. Народът ни може да е всичко друго, но не и мекотело.

67

Реалист

преди 3 години

Щом като доказани предатели и анти-българи хвалят руската матрьошка Радев, сещайте се какви ги е творил! Този където се е докоснал , все ни е повличал назад!

66

Totenkopf

преди 3 години

Нямат ден без почивка, в който да не леят омразна реч и обиди срещу нас!

65

Анонимен

преди 3 години

Нашите политици не може да накарат Македония да си пренапишат учебниците.Само и единствено те могат да решат това.Нашите политици може само да си правят маркетинг по този въпрос.А ако Македония решат може и да спрат тотално преговорите и да поискат от ЕК да направи неутрални и независими решения по въпроса.И смятам,че трябва да го направят,понеже нашите ,а и тяхните политици може да ползват много дълго време този проблем за евтина политическа кампания.Аз не знам ,защо от ЕС и ЕК не правят нищо

64

Ха-ха-ха

преди 3 години

Голям майтап са русоидите! Плачат, че сме били "най-бедни" в Европа, като забравят, че в любимата им Евразия средната заплата е доста по-ниска от тази в България! И ако реват, че в София стандарта на живот е далеч над останалата част от страната/110процента над средноевропейския/ , то като излезеш на хиляда километра от Москва, можеш да се "порадваш" на външна тоалетна!

63

Анонимен

преди 3 години

58 Да ти припомня, Самуил е български цар, българин, който е в родство с български царе и аристократи. Българин го наричат и византийските хронисти. Гоце Делчев е българин, роден от българи, така са се самоопределили приживе. Братя Миладинови, Григор Пърличев, Димитър Талев... и около 2 млн българи, от българската област Вардарска Македония, прогонени от родината си, от сръбските сепаратисти.