61

Анонимен

преди 3 години

РУСКИТЕ АГЕНТИ да си изпратят семействата в Москва! ЗАЩО ИДВАТ ОТ ХАРВАРД? ДАЛИ НАУЧЕНОТО ЩЕ НАДДЕЛЕЕ НАД КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ СЕМЕЙНО ВЪЗПИТАНИЕ! ЧЕРВЕНИ ЕСКАДРОНИ ГАЛОПИРАЩИ ПО РОДНАТА ЗЕМЯ

60

Анонимен

преди 3 години

Саботирайте служебното парвителство на всички нива! Не плащайте данъците си, отложете ги. Има лихва, но тя е нищо в сравнение с хиперинфлацията, която то предизвиква в момента.Ако имате големи плащания като покупка на жилище или ремонти, отложете ги за догодина, и без това сега цените са много високи.Нека ударим финансово комунистите на Радев, които изяждат доходите ни чрез инфлацията!

59

Първата дама

преди 3 години

- Скъпи, сега като забогатеем, ще ми купиш ли самолет?- Твърде голям лукс е! Ще си летиш с метлата!

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Точно пък ние се отнасяме с тях, ще кажеш че са по низши, не ги уважаваме особено :)) Бехме им приятели, сега сме приятели на другата световна сила :) Те го знаят това де, изпуснаха наложения от тях строй, сами са си виновни :)

57

Анонимен

преди 3 години

България винаги е била част от Руската федерация!! От 1878 година, когато Русия отвоюва балканите от Турската империя с много жертви. Последната Руско-Турска война за разпределение на балканите.

56

Българин

преди 3 години

Да пишеме писмо на Брюксел на Урсула да ни оправи!

55

Анонимен

преди 3 години

Лъжите на служебното правителство лъсват една по една.

54

Западняк

преди 3 години

Ние българите вече сме западняци, и ако ние западняците от западната цивилизация ако искаме да владем света трябва да контролираме така наречения "Хартлeнд", вътрешната земя, който е разположен в Русия. Русия трябва да бъде заобиколена със санитарен кордон и да бъде задушена по принципа на анакондата, затова трябва да подкрепим президента Радев и неговата инициатива "Три морета".

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Русия ако врътне кранчето и с България е свършено.

52

Анонимен

преди 3 години

Радев отиде в Брюксел и назначените от него министри взеха да казват истината за реалното състояние на икономиката, а не червените опорки на Йотова в президентството.

51

Анонимен

преди 3 години

Драстично повишаване на цената на парното и на тока.

50

Анонимен

преди 3 години

Наскоро турците си направиха атомна елетроцентрала, естествено с помощта на рашките, иначе ние си разпределяхме енергията за съседите :) Отрежем ли некоя наша съседна държава се сърдят :)) Бяхме най-верния съюзник на СССР, сега сме верни съюзници на янките :))

49

izh

преди 3 години

До Възраждане на СССРПравилно. 90% от пооределия партиен актив, на вечерните сбирки даже го скандират. После си понаместват памперсите, вземат си бастунчето и 'по тихонко, по тихонко - к домой

48

Анонимен

преди 3 години

Пак военни във властта. Губим доверие в Брюксел и ще стане много лошо до края на годината. Военни във властта има само в треторазрядни държави и вече сме по-зле дори от Русия.

47

Анонимен

преди 3 години

Успех на служебното правителство и победа на БСП , гласувайте за тях

46

Анонимен

преди 3 години

Янев, сега имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

45

До Човек

преди 3 години

Че кой те кани в Русия бе. Русия изобщо не се интересува от вас. Мизерствайте там в ЕС и НАТО, защо се занимаваш с Русия?

44

СССР

преди 3 години

СССР го няма вече 30 години, и няма никакво намерение да се връща. 30 години България е със САЩ и запада, ЕС, НАТО... Защо е такава мизерия, кой ви пречи да се развивате? Бойко Борисов, Путин, Нинова, Корупцията, Съдебната система - все нещо пречи.

43

Анонимен

преди 3 години

След короната много народ забогатя, бизнеса потръгна напук на затварянето. Сега всичко се надпреварва да изкарва пари. Естествено че ще има пари. Но за съжаление богатите стават все по-богати докато по-нормалните си намират работа от 800 на 1200 лв примерно, което не е добре....

42

Човек

преди 3 години

Кой иска Русия бе? Мен ме е срам, че сме били част от тая пародия. В Русия искат пияните сотаджии на по 50-60+ години. Жалки чички дето за 40 г. Демокрация по един английски не са научили!