93

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 106Смешко, свършено е с русия, ако продължава с путинизма си. Нямаш представа колко е назад и във военно отношение - иначе си повтаряйте, че ако ги нападнат, света е свършен - НЕ Е СВЪРШЕН И ДА - ЩЕ ГИ НАПАДНАТ, АКО ПРОДЪЛЖАВАТ С ПУТЛЕРИЗМА!!!!!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Русия се надява с Су24 модел 1980 година да улучи модерен натовски кораб? Смешници

91

Русия е провал

преди 3 години

Руснаците са дали код кафяво.С тази първобитна съветска техника са били безпомощни. Тук говорим са супермодерен натовски кораб последно поколение.

90

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 102 Хайде да не говориш глупости, а? Ватенка може да си носиш, но не говори глупости. И се запитай защо рашките не посмяха да нападнат ЕДИН САМ БРИТАНСКИ КОРАБ, КОЙТО ИМ Е НАРУШИЛ ГРАНИЦИТЕ - т.е. НАПАДНАЛ ГИ Е СПОРЕД ТЯХ! (няма значение истина ли е или не - щом според тях ги е нападнал, са длъжни да се защитят с оръжие!) Сега молим да не ми казваш, че рашките са отговорни, затова са се въздържали - ДОНБАС, КРИМ, МАЛАЙЗИЙСКИЯ САМОЛЕТ!!!!!!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104 "Специално за нашите русофилскки м.рши :Министр обороны Британии: никто на помешает нашим кораблям ходить вблизи Крыма.." Българските русофили не говорят руски, а и четенето им е трудно, нищо че се тупат в гърдите колко велики са руснаците. Те и в Русия не са били повечето. Изобщоооо .... :)))

88

Анонимен

преди 3 години

Специално за нашите русофилскки м.рши :Министр обороны Британии: никто на помешает нашим кораблям ходить вблизи Крыма..

87

Крийгс Марин

преди 3 години

До Христо Христов Да, искали са. Сега провери около Русия колко от "Иджисите" се шматкат. Виж каква е и ролята им... И после си отговори сам защо рашките не смеят да стрелят така, че огъня да е в рейндж... Щото после няма да има време за "ама ние се майтапехме, нямаше да ви ударим". 3 минути живот има Масква - запомни - 3 минути за старите щатски ракети! За нови оръжия не говорим!!!

86

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов Като всички останали русфили, и ти повтаряш как Путин "ей сега ще им покаже". Просто твоите приказки са малко поукрасени. А когато неизбежното подвиване на опашката от Путин се случи, и ти, като останалите русофилчета се "гневиш" на "мекушавия" Путин. Така е по-лесно да се примириш, че Русия не е това страшилище, за което си фантазирате. :)))

85

Анонимен

преди 3 години

Cмешници. Най-много някой миризлив руски капитан на военен черупник да получи адмиралско звание след като Путин научи за невероятните му геройства срещу Великобритания. Това е стара руска традиция. Адмирал Кузнецов на който е кръстен единствения руски авиоНЕДОносец е получил това звание защото през цялата 2СВ се крил със сесерския флот от германците в Мурманск и е успял да спаси флота от сигурно потапяне от немците.

84

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 88 Ама вие верно ли не знаете, че НАТО се готви? *** може би вече му е ясно - освен да посочи Навални за негов наследник, не виждам друг ход. А ИНГИЛИЗКИ КОРАБ НЕ Е ДОБРЕ ДА УДРЯШ, то затова и реална заплаха за сигурността му е нямало.

83

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Остава успокоението че следващия път ще ги потопят. Тоест ''ще ги потопим ама друг път''

82

...

преди 3 години

Епа нямало е момент в който руснаците да са обичали украинците! Но обичат земята на украинците виж по ова нема как да се спори! Но още другаря стали избива я с глад я с куршум я с нещо друго, над 10млн. украинци! И сега как се очаква тез два народа да се целунат и прегърнат!? Все едно ние да се прегръщаме с турците! Или сърбите с албанците! Ми нема как да стане това!

81

Мужик

преди 3 години

Как ше го потопят бре, всичките им олигарси имат имоти и сметки в Лондон.Все едно да стрелят по швейцарците.

80

жалка е Русия

преди 3 години

Жал ми е за Русия, просто ми е жал за руснаците как не можаха да наакат великите британски воини. А ако британските воини пуснат в туитър и фейса селфита на сухите си rащички и дyпета, това ще бъде още по-голямо унижение за Русия, много са жалки руснаците, съжалявам ги прости, жал ми е за тях.

79

Велик UK!

преди 3 години

Браво на Британците! Поклон! Истински герои! Подвиха опашка и се измъйкнаха без да се наакат. Велики воини достийни наследници на келтите и крал Артур! Показаха на руснаците, че никакви руски изтребители не могат да ги накарат да се наакат и избягаха достойно със сухи raщички.

78

88

преди 3 години

Ми барем си беше направил труда да прочете какво прави този кораб и защо се отразява медийно. Ама то вие четете само заглавията по принцип.

77

Анонимен

преди 3 години

как пак така се случи журналисти и телевизионен екип да се намират на Британският кораб,та да документират всичко.тези англета и те играят по свирката на американците май...

76

Койчо

преди 3 години

Памперси имате вие русофилистични дъртoфелници :) къде видя памперси на видето бе клоун :) хората си минаха като пичове :)

75

Анонимен

преди 3 години

Жалка картинка е Русия. Стреляли, водили неравна морска битка, само дето противника не е разбрал за геройствата им.

74

Анонимен

преди 3 години

"Русия да подаде жалба че са и нарушили териториалните води да видим какво ще се произнесе международния съд". - - - Ми добре, но следващия път такъв кораб ще бъде потопен и без жалба.