283

Разговор

преди 3 години

с аверчето Вебер . Да ама като го чета авера му много общо и на едро говори. ,,Ние сме зад теб,, , ,, битката не е за изборна победа,битката е за демокрация,, и т.н. глупости . Въпреки смешният плач и квичене на Боката германеца не му дреме . ,, Ние сме зад теб....,, какво значи това? Може би ще го държи да не го бутне някой да падне ли? Пълен смях. Ама и нашия е ***.Докато му правеше подаръци по някое и друго милионче германеца се снимаше с него и го тупаше по рамото. Сега като е на тясно...

282

А

преди 3 години

Боко вече не може да се контролира от бяс, пяна му излиза на устата и вече не знае какво прави от злоба, че хората не го искат! Не му е виновен Радев, и без Радев народът не го иска вече, защото видя колко т ъп и кр адлив е, и с каква шайка некадърници се е обградил!

281

Б(о)КП

преди 3 години

Тази партия е история! Унгария и Полша се дръпнаха от нея, баба Меркел ще загуби изборите, Макарон не е харесван от французи! Ще се разпаднат до по-малко от година!

280

Анонимен

преди 3 години

ЕНП затова харесва Боко! И онези са същите - мачкат народа, вдигат данъци, покровителстват корупция! Имаше по телевизията разследване за фабрики във Франция, където труда е робски! Оказа се че точно хора от тази партия лобират за този бизнес! Попитани защо, те гонеха репортери и тръшкаха врати! Поинтересувайте се малко и ще разберете!

279

Надблюдател

преди 3 години

Зверска тролска полюция! Явно толкова ви е навлязъл Борисов, че помията се лее с промишлени количества! Отдавна сте пресолили манджата, и изпълнили нормата! Скоро ви предстои да се събудите!

278

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи как народа си мълча 12 години и сега след месец управление на служебния кабинет се сети ,,къде са ми пенсиите, къде ми е увеличението, къде са ми болниците, къде са институциите,,? Е ок, какво спахте 12 години? Или просто действаме ей така на мутри като Боко не се ежим ама на обикновени хора скачаме сега и се правим на мъже!?!

277

Тиквата в затвора

преди 3 години

Лицето Тиквун да разкаже на "началника" как е докарал България до просешка тояга и да му обясни защо 11 години сме все по-надолу във всички класации за доходи, борба с корупцията, свобода на медиите и т.н. Или за това е виновен Радев????

276

Хахахаха

преди 3 години

Вебер явно е говорил с Кьовеши и почна да се дистанцира от кандидат-затворника Борисофф. Никой не иска да се допира до токсичното му туловище вече.

275

Анонимен

преди 3 години

Бойко, кажи на Вебер, че закриват родилното отделение в МБАЛ Ямбол, защото лекаря излиза в отпуск. Разкажи му до къде си докарал страната или пак Радев е виновен? Той немеца сигурно ще помисли, че се шегуваш...че имаш извратено чувство за хумор. Е затова си заминаваш, ако си мислиш, че Радев е причината...Не е

274

Хахахаха

преди 3 години

Тиквето съвсем е изпърдело горкото. "По думите на Борисов, за един месец управление на служебното правителство на кандидат президента Радев.."Радев е ПРЕЗИДЕНТ(а не кандидат президент, както го нарича лицето Боко Борисов), а Тиквата е една разследвана мутра, която отива в затвора! Има разлика, нали?

273

до Т. Дончев

преди 3 години

Озаптете ''демократа'' , има болници , лекари лекарства и тЪ.нЪ. .

272

до ГЕРБ

преди 3 години

Моля ви обяснете на ''вожда'' , да не се изхожда и в ЕС , защото изборите ще бъдат в България , а не ФЪФ Германия !Съвсем изтрещяхте !

271

брей ,бре !?

преди 3 години

Демокрация , ама само на приказки , приказки , приказкиии !Къде по света има някъде ''ДЕМОКРАЦИЯ'' , има само демоНСТРАЦИЯ !Не разбраха ли че вече няма балъци , и доматите не ги ядем с колците !

270

Ами , да !

преди 3 години

До питане !И в столицата жече не се кандидатира поради тези причини че столичани не го искат , и от САЩ са свалили доверието към него , последното ПРИСТАНИЩЕ е от общите му познати от ЕК на ЕС ,... ама ВРЕМЕННО , защото и ''те'' ще свалят доверието си !

269

аз

преди 3 години

Най-важното ли са ваксините? Защо не се коментира нищо за парите са пътища платени напред? Защо не се коментира нищо за корупцията? За това че последния кабинет на ПП ГРОБ изпара половината си управление в протести срещу мизерията и непукизма на държавата към хората с увреждания и срещу главния прокурор? ЕНП не знаят ли за тези проблеми? Или може би за пореден път коментират демокрцията само до където им изнася

268

питане !

преди 3 години

Кога Борисов ще престане да се излага , или той не се усеща ВЕЧЕ !Докараха , в Бг всеки 2-ри да е неграмотен , та и ние ли сме попаднали на 2-рите в бившият кабинет , барабар с ''вожда'' !

267

Анонимен

преди 3 години

Чичко Борисов, защо кашляш?

266

Анонимен

преди 3 години

Вебер,Борисов,демокрация,хахаха=фалкони,куфари мъкнат охрана с по два в ръце в потайна доба,***

265

Анонимен

преди 3 години

Здравейте смешници, от руската БСП/ДС...времето ви свърши, преди да е започнало. Чакат ви нови обвинения, които предизвикахте напоследък.

264

Анонимен

преди 3 години

На фона на масовото затъпяване в България, де факто и де юре видимо от форумите и чалга журналистиката, става ясно, че друго правителство освен ГЕРБ не може и НЕ трябва да управлява, защото наред с чалгата ТЕРБаджиите ви сервират и по някой друг лев за зор-заман и могат да вземат пари от Евросъюза. С новите, които евентуално ще седнат на върха на пирамидата, ще гледате евросредства през крив макарон, но пък инатът ви ще се кали, като на северовасточниците - хем гладни, хем - горди. Изборен успех