98

MaйMyнaтa

преди 3 години

Да прецени кое е по-доброто эло, се окаэва непосилно эа лакомото същество

97

Интуиция

преди 3 години

Май ....наистина Радев е плюнка на Москва.

96

Анонимен

преди 3 години

Да благодарим на тошко африкански, баба мика, татяна дончева, мая галева и гологлавия чалгар , благодарение на които в Турция секциите нарастват 3 пъти. ОТ 36 на изборите април да 114 през юли. За един месец работа 45-тото народно събрание свърши само това.

95

Чудно

преди 3 години

Стъки Президент ...на Кобрата партията първа политическа сила.... БоКо задкулисен куклувод....все топ кадри....!!! Едва ли един от тях може да си напише името правилно ... ама иначе се набират като балканче на баир....да са в схемата....да пълният гушите и чекмеджетата...

94

Анонимен

преди 3 години

Има велика символика в това, че всичко се разиграва около най-черната дата в най-новата ни история 9-ти ЮНИ, датата на грехопадението на новоосвободена България, дата на която БЪЛГАРИН УБИВА БЪЛГАРИН. Нека не забравяме на какво сме способни, когато ВОЕННИ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ И СВАЛЯТ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО. Нека не забравяме Гео Милев удушен с тел само, защото си е позволил да каже истината за ЖЕСТОКОСТТА, НА КОЯТО СМЕ СПОСОБНИ И СТРАХЪТ ОКОВАЛ СЪРЦАТА НИ.

93

Анонимен

преди 3 години

До Ред в хаосаТи си кух бесепар.И при Жан Виденов много ти харесваше.Нали?

92

Анонимен

преди 3 години

Още 2 пъти като излезе Минееков да се дърви на журналисти и процентите ще ГЕРБ ще скочат с още 5%. Още 2 записа като изкарат Афера с корупционните практики на Радевистите и Радев ще види втори мандат като му цъфнат налъмите.

91

Данко Харсъзина

преди 3 години

Приятели, като изпълнителен директор на социологическа агенция "Харсъз Интернешънъл" и верен на принципите на Огюст Конт и Макс Вебер ще ви разкрият каква е истината. От близо година тече "активно мероприятие" по руски образец за сатанизацията на ГЕРБ с главни действащи лица фигуранта Радев и така наречените "партии на протеста". След като фигуранта взе реалната власт не засъсняха репресиите срещу симпатизантите на ГЕРБ изразяващи се в уволнения, очерняне, и политически натиск..... Следва продъл

90

House M.D.

преди 3 години

ИТН и ГЕРБ ще ядат свинско със зеле. Интригата тук е кой ще яде свинското и кой - зелето.

89

Анонимен

преди 3 години

До 95Така е.Най-образованият, учен, възпитан, ерудиран и строен премиер в последните 80 години - Жан Виденов, ни докара до 3$ заплата.

88

Колев Т.

преди 3 години

След седмица.....Какво ли ще ни сервирате?Или след 20 дни....?Тези ,,изследвания" си ги заврете отзад, където няма слънце. Избирателят се влияе един ден преди изборите и прави такива гимнастики, че свят да му се завие на човек.Харчат се пари на вятър.

87

Ред в хаоса

преди 3 години

Работа работа работа ...видими резултати !!!! Кражби кражби кражби .... видими резултати !!! Сега само искат да си сложат ред в собственият хаос ....че не могат да си контролират кражбите....пародия пълна са !!!! За срам и позор ни направиха пред Света ... козируване за щяло и нещяло...Путин /Русия като враг ни докараха....за да бъде потупан БоКо по рамото от Тръмп ....и да плати самолети на картинки ....да козирува и да казва конграчулейшънс...са му силните страни....

86

Анонимен

преди 3 години

Чакай ся, ГЕРБ 21%или 0.21%?

85

Анонимен

преди 3 години

На тази агенция никога прогнозните резултати не са били верни.

84

Кой кой кой

преди 3 години

Фигурантът кога ще каже кой му дава пликовете с пари?!

83

Анонимен

преди 3 години

До МимаващА случайно да знаеш числата за утрешния тираж на тотото?

82

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори, а хунтата на Румен Радев ще бъдат изправени пред военен съд за национално предателство!

81

до 81

преди 3 години

Жан Виденов ни докара до Гладната Виденова зима. Дори с Уикипедия в неговата страница може да се види, че онази зима си има име Гладната Виденова зима. Доката ни до 3 щ.д пенсии и 5щ.д. заплати. Докараха ни до мизерията. Магазините бяха празни. Сутрин ставахме в 4ч. и отивахме да чакаме за хляб. Нямаше хлябв магазините заради зърнената криза. Фалираха банките. Долара беше по едно време 3 000 лв. Румен Гечев по-късно фалира 19 банки за 3 месеца. Крадяха мащабно и сега се точат за още кражби.

80

Кол в г з

преди 3 години

Радев, оставка!

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Нещо ми тропаш на кухо.Какво колективно действие има в хейтърите?