99

Анонимен

преди 3 години

Въглищата на двигателя ли са свършили та е паднал?

98

закона Магнитски

преди 3 години

Прилагам списък на санкционираните лица:пРезидента и цялото му временно правителство барабар с премиера Стефан Янев...!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте на това което пише, комунистите винаги лъжат!

96

Анонимен

преди 3 години

Цялата отговорност за смъртта на пилота е на служебното правителство!Незабавна оставка!

95

А иначе?

преди 3 години

А иначе какво става с доставката на новите 50 годишни американски F-16? Ще ги доставят ли?

94

Анонимен

преди 3 години

Пак ще се потули случая,Радев е специалист по такива случаи,виновни няма да има!Но дано да е жив!

93

Анонимен

преди 3 години

Натовските генерали Радев и Янев са най-големите специалисти по Миг-29 в Атлантическия алианс. Веднага ще свикат консилиум и ще направят разбор на полета на майор Терзиев за да му открият грешките. Нямам съмнения че става въпрос за пилотска грешка, защото знам че за двамата натовски генерали няма по-добра машина от Миг-29.

92

Анонимен

преди 3 години

За да не се изкатапултира, вероятно след маневрата се е изкефил на минимална височина да вдигне водна пушилка и е закачил водата. Такива случки се случват само на добри пилоти със сериозно самочувствие.

91

96

преди 3 години

До 104 - От 25 години работа в авиацията си позволих да направя предположение. Нещо против имаш ли да възразиш по същество?

90

Бико

преди 3 години

Откакто проруският пРезидент хвана кормилото на властта и започна да уволнява и пенсионира, българските МИГ-29 станаха за НАТО вражески цели и съюзниците започнаха да ги свалят.

89

Анонимен

преди 3 години

като ни вкарахте с тези уж съюзници така ще е за напред..нивото ни е 0 , ние сме нация за тесни специалисти , слуги, нямаме възможности за ръководене на собствена модерна държава, но може би ще е за добро понеже не сме заплаха за никого. Ръководителите ни са в постоянен самооправдателен обяснителен режим, никой не поема вина, хора без достойнство на хранилката. това няма да продължи дълго още.

88

ААамед Доганоглу

преди 3 години

Я ония лодкаря с гООолемио нос и с гумената си лодка да отиде да потърси и спаси катапултиралия летец...в него ми е надеждата...

87

Влади

преди 3 години

За пилота или само добро, или нищо.Този МиГ29 е убивал само собствени пилоти и нито един противников. Просто този самальот няма спечелен нито един реален въздушен двубой. Това Ирак, това Югославия, това Сирия.

86

Анонимен

преди 3 години

До ДА ВЕ !Да с Путин лягам с Путин ставам

85

Анонимен

преди 3 години

Този инцидент ако се беше случил преди 4 април 2021 щяха да изкарат платените протеспъри и да искат оставката на правителството. Сега народа е заспал и като никой не им плаща да протестират - няма протест. Протести в България има когато им се плати на професионалните протестъри да излязат с палатки. Протестите са по сценарий.Айде, сега да видим като е толкова будно обществото защо се крие по кафенетата? На хората вече им е все едно. Не ги интересува нищо друго освен да отскочат на плаж в Гърция.

84

Бай Баяни

преди 3 години

С "Грипените" е значително по-лесно. Те поразяват само въздушни цели, а наземни не могат. Разбрахте ли защо *** ги предпочиташе пред Ф-16.

83

.

преди 3 години

До Анонимен 96Тези мъдри познания от Дискавъри чанъл ли ги научи или от твоите 10 000 летателни часа на Плейстейшън 4?

82

Сат Н

преди 3 години

Отговорен за инцидента е съпруга на Габриела Наплатанова------- Отговорен за безопасността на полета винаги е само пилотът. Особено при изпълнението на пилотажни упражнения. Толкова могъл, толкова направил.

81

Alex

преди 3 години

93 - коя е точно тази авиокатастрофа за 180 млн. лева? Че ги следя тия работи не за друго.Знам, че няма да отговорим.

80

отговор на:

преди 3 години

Анонимен -95 .....Чакай от умрел писмо...ОСТАВКА ще има тия дни по Нова година...