139

Анонимен

преди 3 години

До българин 138Ами то служебното правителство до сега всъщност нищо не е разкрило. Дори човек от БСП каза, че до сега са само твърдения и няма нито един изваден факт с имена, просто няма ! Имама подслушвани политици - кои ? Има корумпиран политик - кой? Има фирми с по ниски лихви, по закон било, но имало съмнения за свързаност ! Служебното правителство ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО фо момента.

138

K6

преди 3 години

Много е важно кой плаща заплатите на тази агенция

137

Анонимен

преди 3 години

Предните ви "класации" (нека не се лъжем, няма нищо социаологическо, освен опит за социално инженерство), даваха на ИТН 12%, на ДБ 5.5%, на ББ 30%, на БСП 20% ...ВИдяхме, какво се случи.

136

подкрепата

преди 3 години

Тя ще дойде от държавните службички - обръчите на Бойко! Пълна подмяна!-Апел!!!

135

Анонимен

преди 3 години

Откъде подкрепа за тия престъпници бе? Много преувеличено ми се струва фанатизираните им привържаници с филтрите "ПОТКРЕПЯМ БОРИСОФ 4" да представляват 20% от гласоподавателите

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134 (деветте депутата) Изобщо не става дума за нас, българите в чужбина! Става дума за вас заспали народе! Събудете се! Имаше даже песничка за юнака балкански, дето с лежи.. Нищо не се е променило! Само хленчене и наведена главица. Що се отнася до нас (миячите на чинии хах), нашият живот сме го уредили. Имаме пари да си плащаме сметките :) Нека и вие да имате! Излезте да гласувате и не позволявайте да се гаврят с вас!

133

О хо хо

преди 3 години

БОЖКОВ НЕ БИЛ ПРЕСТЪПНИК?!!! А ХА ХА ХА! БОЖКОВ И ШИШИ = ДС= КГБ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В БГ , КАКТО И КОРУМПИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И ДА СА ТЕ!!!

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Аз залагам, по реакциите, че и Божков е свързан с ДПС, и чесно казано ми звучи логично. Доган говореше за обръчи от фирми.

131

Анонимен

преди 3 години

подкрепа за герб?от къде ве

130

Анонимен

преди 3 години

До 125 АнонименПич, не се пъни толкова - пари днес няма да видиш:)))))))))))))

129

българин

преди 3 години

Това са Герберите само прогнози! След тези разкрития които направи служебното правителство за корупция от страна на ГЕРБ.И потвърдена вече и от САЩ! Борисов 4 вече ще има,ама в някой друг живот! Борисов е свършен като " политик"!Герберското редици оредяват със всеки изминал ден!Герберите ще се преброят на изборите! Ще са оредели,поне още с 300 000 гласа! ГЕРБ беше до тук!-:)))

128

Обективно

преди 3 години

ИСТИНАТА, РАЗКРИТА ОТ САЩ, ЩЕ ВИ / НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ В ИЗБОРА СИ. ТОВА ПРЕДСТОИ!!! ОЧИСТВАНЕ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ, СВЪРЗАНИ С ШИШИ И БОЖКОВ!!! СКОРО!!!

127

Анонимен

преди 3 години

До Изнервен Приятелче, българите са навсякъде, а предимно заспалите са в България! За това допуснахте да се гаврят с вас и да ви бъркат от ВАШИЯ джоб последните 11-12 години! А що се отнася до българите в чужбина, те са вашия 4-ти пенсионен стълб и най-голям инвеститор в България! Българите в чужбина ще гласуват по-масово на тези избори за бъдещето на тези, които още спят! Ти нали искаш един ден да получиш пенсия? Само с кражби не става човече! Събуди се!

126

АнонимеН

преди 3 години

ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ Е НЕ ДА СФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА А ДА НАПРАВИ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ НА 1 ЛЕВ!!! ОТ ТЕЯ ПАРИ СЕ ХРАНЯТ ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ!

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126До коментатора от чужбина, да Ви уведомя - дори и 50 млн. да гласуват от чужбина, те избират само 9 депутата, толкова е квотата по закона. Преди беше 3-*** депутата сега е девет. Никакво значение няма колко ще гласуват от там, те избитират 9 депутата и те се разпределят съобразно гласувалите.

124

Анонимен

преди 3 години

На миналите избори, агенциите не пкзнаха дори подредбата. Така че ... какво говорим за проценти

123

Сата НАТО

преди 3 години

Назначиха за шеф на кабинета на министъра човек от партията на Божков.-=====- Е, и? Божков не е престъпник по българските закони, а партията му е легално регистрирана от Българския съд без забележки. Какво ме интересуват глупо стите на някаква ирано-американка с поведение на ретард ?

122

До 4%..

преди 3 години

Не ставаш за врачка,както и миналия път! Затова си вечния анонимен..

121

Анонимен

преди 3 години

Лицето на това правителство е рашков - остарял комунистически цербер от диктаторското правителство на живков

120

Изнервен

преди 3 години

До АнонимеН. Глу.пак, българите не са само в чужбина. И не ми давай за пример заблудените тъппи миячи на чинии и берачи на ягоди.