49

Анонимен

преди 3 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

48

Гошо

преди 3 години

Ако нашият департамент се намеси по този начин в САЩ какво ще се случи с България? До кога САЩ ще се месят във вътрешните ни работи. Те са терористи на държавно ниво факт.301

47

Иванов

преди 3 години

До Кънчо Много точно, а троловете блъскат минусчета.

46

Логично

преди 3 години

Който може да мисли, лесно ще сети за политическия лидер подкупен от Божков. Та той вчера пръв обърна палачинаката докато протестираше пред съдебната палата заедно с гнома. Името му е Ристю!

45

Мизийски

преди 3 години

Може ли Щатите, тези долни капиталисти, пак да сложат прът в българската комунистическа каруца. Не им ли стига, че сринаха социалистическия блок?! Как си позволяват да накажат организаторът и спонсорът (според собствените му думи) на протеста. Герберасти мръсни американски! Смърт на Щатите, свобода на Съветския съюз.Не мога да спра да се смея:)))

44

Кънчо

преди 3 години

Всички питат защо САЩ се намесиха сега? Защото Фигуранта, с парите на Черепа и други обвинени в престъпления олигарси, под ръководството на Решетката направи преврат и се готви да извади България от НАТО и ЕС, и да вкара България в Евразия на Путин...

43

АнонимеН

преди 3 години

ЗАШО ТЕЗИ САНКЦИИ НЕ БЯХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ! НЕЩО ПРОМЕНИЛО ЛИ СЕ Е ЗА 2 МЕСЕЦА! МАЙ СЕ ПРОМЕНИ ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ ИЗГУБИ ВЛАСТТА!

42

Анонимен

преди 3 години

САЩ посочиха и руските шпиони, но се представи все едно идва през нашите служби. Писнало им е от нашата разградена ***. Сигурно с удоволствие биха ни изритали от НАТО и ЕС.

41

Янки вън!

преди 3 години

Янки вън !!!

40

VINETY

преди 3 години

От 6 санкционирани - един депутат от ДПС, един кандидат-депутат от Българско лято, четирима назначени от ГЕРБ. ГЕРБ, Българско лято, ДПС - това са токсичните партии.БСП не е нужно да ги споменавам, те си отиват така или иначе. :)

39

Анонимен

преди 3 години

Май някой не е получил конграчулейшън от американското посолство. Само не знам защо си мълчат така политически коректно и не покажат данните за движението на парите. В кои сметки са се озовали, чий са, колко са дебели.

38

Вижте статията

преди 3 години

Вижте в "Афера" какво пише,в статията - "ЕТО КАКВО УКРИХА ЗА ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ АМЕРИКАНЦИТЕ, РАЗКРИТО ОТ АФЕРА ПРЕДИ 2 ГОДИНИ! ДА БЯХТЕ ПРЕПИСАЛИ АФЕРА, ЯНКИ, ЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ ТАКА ПОСТНО!" ------просто си слагат техни хора

37

Шефа

преди 3 години

Поредната американска лъжа и манипулация!Нито дума за Тоя дето изял баницата!Нито дума за тоя който се подигра с демокрацията и си създаде мафиотска държава!!Пародийната американска справедливост!.

36

10г

преди 3 години

За 10г ГЕРБ България потъна в класациите за демокрация и свобода на словото, но стигна челните места по корупция. За сметка на това чуждите инвестиции изчезнаха а успешния бизнес стана този, живееш от държавни поръчки, конкурси и раздаване на евро пари на нашите.Другите потъват под натиска на Кюлчетата в чекмеджетата и личния прокурор на Пеевски.

35

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Има вие закон Мамунски на джунгла?

34

Анонимен

преди 3 години

По-скоро намек, че Тиквата повече власт няма да види. Досега само той ги пазеше от санкции.

33

Анонимен

преди 3 години

Русофилите сега ще гласуват за партията на Божков и ДПС. Тия трябва да са от добрите, щом САЩ ги наказват.

32

Анонимен

преди 3 години

На герберунгелите и от Марс да йм кажат, че са най-пропитата с корупция, мутрящина, милиционерщина и джипкащина партия, пак ще гледат аутистично и ще говорят несвързано. Най-некадърната, крадлива, антибългарска шайка управлявала някога. Цяяял свят ги видя що са чума са тия. Нагли отвратителни същества.

31

КТ

преди 3 години

До Анонимен 7 Тази корупция не е о 12 години, тя вилнее от 1989 година, когато БКП и ДПС си направиха дворцов преврат: Луканова зима - създаване патерицата ДПС, раздаване на милиони на другари от ДС и БКП, фалит на държавата; Берове-мутренски банди, инфлация и фалити на банки и предприятия; Виденов-фалит на държавата; Костов - незнайковци ставаха милионери приватизирайки предприятия и външнотърговски дружества като Нинова; Тройна ламя-кражби,заменки, спрени еврофондове; Орешарски- фалит на КТБ

30

Некъф

преди 3 години

До сега подкрепяха тиквун сетили се какво "чудовище" създадоха !!!