234

До Хайде по спокойно

преди 3 години

Разговорите едва ли са били спокойни. Човекът не е приел, защото е потърсил съдействието на Военна полиция и оттам му казали, че "няма как да реагират за това нещо". Как да не се почувства унизен? Българската полиция в България не можело да реагира при нападение на частна собственост от "съюзници"! Май не става въпрос за пазарлъци за обезщетение, а за топки, пълни с тестотерон.

233

Размисли

преди 3 години

Никаква грешка не е било.Тези са търсили нещо.Забележете :цехът е бил залепен за военното летище...имало камери(?)..Ами,ако камерите са били насочени(умишлено) на там на където не трябва...?И друго .Този собственик голям Андрешко,бре.Знае,че цехът му е в безопасност в близост до военна база,значи не е плащал за охрана..Бил е спокоен от тази гледна точка.И още,минали са повече от две седмици от "събитието"...Сега се сетил ...Сигурно ако може да изцица нещо...Хм..

232

Чешнегирово

преди 3 години

Юесейците са се държали така, защото смятат, че тук им е бащиния.

231

Анонимен

преди 3 години

нато вън !

230

Анонимен

преди 3 години

Споко! Case closed. Новината е тръгнала от човек от селото в нетрезво състояние.

229

Цъкнах

преди 3 години

В Афера .Безпросветницата Елена Гунчева пише ,че това е станало днес...Но коментс.П.П.Седал,седал...

228

Turk

преди 3 години

До 267: Забил си поглед в накаква буква, а става въпрос за грешка която в нормални държави води до международен скандал, пич!

227

Анонимен

преди 3 години

Да се оплачат на Путин.Тук в България ще изкарат виновни хората в цеха.

226

267

преди 3 години

До TurkНяма да се оправдавам пред някое пи=ш=леме, което няма моя опит на тази земя. Само благоволи да забележиш колко пъти хората под тази статия коментират неправилния правопис на думата картечница.

225

Анонимен

преди 3 години

Добре че потърпевшите са се разминали само с уплаха.Иначе янките първо стрелят после питат.

224

Анонимен

преди 3 години

Явно някой си е направил тестес с хората които са тръгнали за Банкя а зевзеците превели Банкя за Чешмигирево. Щом и Щатите тренират в цехове значи някаква цехова работа е незаконна. В Банкя има един цех дето има много чекмеджета, сандъци и дулапи

223

Turk

преди 3 години

Do 256: За да има матрял който да занимава съзнанието ти и да разводняваш основната тема.

222

Анонимен

преди 3 години

Това са били хора на Шкембе Войвода.

221

256

преди 3 години

До 256 Продължение Моето учудване идва от това - защо като знаят каква е природната им даденост, защо се набутват в неподходящи професии?

220

256

преди 3 години

До Иван Наблюдавам колко невежи са НЯКОИ журналисти, защото това далеч не се отнася до всички вестникари. За куриоз, дори моята учителка по български език и литература правеше подобни правописни грешки. Говоря само за правописни грешки. Въпросът защо някои хора са толкова уязвими относно правописа ме е занимавал отдавна. И спроред една моя учителка, хората се раждат или добри с правописа или лоши. Моето учудване идва от това - защо като знаят каква е природната им даденост, защо се набутват в не

219

Юнал Джемилов

преди 3 години

Гaню е напълнел слипшеата

218

Юнал Джемилов

преди 3 години

Както винаги гaню е унижен, йехехехехеееееейиеееееееей садометсиллях

217

Turk

преди 3 години

Язък комши, ние се чудим как да ги разкараме, вие ги приютявате тези наркомани. Това не значи че трябва да се обърнете към гладния руски салдат. Не се научихте на достойнство ей.

216

Анонимен

преди 3 години

Или новината е фалшива или пък да не вземе нещо да излезе в този цех.Знае,ли човек...

215

Сплескан натовец

преди 3 години

Не бе това са били Чепига и Мишкин преоблечени като американски командоси да злепоставят новият задокеански "брат"!Хибридна война не вервайте и Путин лично е бил с тях !