232

Сърбоман

преди 3 години

Само не говорете за ножове в гърба, българите предадоха дори освободителите си и воюваха с Русия и убиваха освободителите си. През втората балканска българите забиха нож в гърба на съюзниците си и ги нападнаха... Как го наричате вие? "Вероломно"?

231

Joko

преди 3 години

Го'син Пендераски, отговор ще има и той ще бъде известна комбинация от три пръста.

230

Анонимен

преди 3 години

246 Бързайте, да осигурите на сръбските сепаратисти "излаз на море", после, ще ви разкажат играта. Мегаломанските проекти на бедна Македония, като Скопие 2014 не престават. Затова, не заслужавате помощ.

229

6

преди 3 години

Каква наглост !Внушава идеята за предрешеност на проблемите и че те зависели само от тях!Идентичност , ако се знаят кои са!Опит да настрои ЕС срущу нас !Никакъв компромис на тези селски тарикати ,които са си внушили , че са някакъв народ!Което наше правителство им признае нашата история за тяхна на момента изгаря на живо!Да се знае!Еврапа още не знае с кого си има работа!

228

Анонимен

преди 3 години

239 Сърбите биват наказани, за безчинствата си из българските села по границата и за вероловното, нападение, в гръб 1885, докато българската войска е била на турската граница. Що се отнася до администрирането и незаконно, отнети български земи, то българската армия е била посрещната, с цветя, като освободителка. Много войници са били родом от тамСтроила е училища, пътища, болници. Сръбските паравоенни части, които са избивали, изнасилвания и палили из българските села, логично, са били унищожени

227

Анонимен

преди 3 години

От ВЕТО до дупка бързо се промени на ВЕТО до юни

226

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

И само като допълнение на коментарът си по-долу искам да кажа,че ако София и Белград изхвърлят от държавите и руснаци,евреи и турци българи и сърби ще бъдат най-обичащите се два народа на планетата. Защото нито българите мразят сърбите,нито сърбите мразят българите. Когато управляваше Цар Симеон Втори границите ни бяха отворени за сърби и сърбите са в съзнание защо Царят ни бе махнат от власт чрез преврат,извършен от престъпниците Бойко Борисов и Сергей Станишев. Напред Българи и Сърби ! Заедно

225

Сърбоман

преди 3 години

Загубили са три поредни войни, а говорят че нямали пленени знамена. Тpогателно! Да, със сигурност съм в български сайт - никаква връзка с реалността, хахаха.

224

Анонимен

преди 3 години

Сърбия е изкуствено създадена държава от Византия от българи предатели като марионетна държава, която да тормози България от запад и да даде спокойствие на Византия. Самото съществуване на Сърбия се основава на антибългаризъм и комплекс, че не са толкова велики като България. Няма по-комплексирана нация от сърбите.

223

Анонимен

преди 3 години

И само като допълнение на коментарът си по-дол искам да кажа,че ако София и Белград изхвърлят от държавите и руснаци,евреи и турци българи и сърби ще бъдат най-обичащите се два народа на планетата. Защото нито българите мразят сърбите,нито сърбите мразят българите. Когато управляваше Цар Симеон Втори границите ни бяха отворени за сърби и сърбите са в съзнание защо Царят ни бе махнат от власт чрез преврат,извършен от престъпниците Бойко Борисов и Сергей Станишев. Напред Българи и Сърби ! Заедно !

222

Анонимен

преди 3 години

Сръбско-Българската кой победи!

221

Анонимен

преди 3 години

До 202 Сърбоман.След Балканските войни е създадена комисия да разследва военните престъпления над мирното население.Тази комисия е известна като ,,Карнегиева комисия",та в нея са описани зверствата на всички воюващи страни ,като изрично е подчертано ,че гръцките и сръбските издевателства над българите в Македония се отличават над всички други.В това разследване се говори за българи в Кукуш,Сяр,Битолско и др.част на Македония. И тези учени ли между тях, Нобелов лореат,са български агенти и

220

Анонимен

преди 3 години

220 Българската войска няма пленено знаме, печели битки, но губи заради политиците си. Когато крал Милан напада, в гръб, България през 1885, младата българска войска, напусната нарочно, от руските офицери и генерали, /Войната на капитаните/ , които са имали средно 25 години, разбива сръбската армия, по-многобройта и по-добре въоръжена, и я обръща в позорен бяг, чак до Белград.Само намесата на Австрия, спира българите, да превземат сръбската столица.

219

Сърбоман

преди 3 години

Където ни хванете там ни биете? Хахаха :) Втора балканска, първа световна и втора световна не завърши добре за вас :) Сърбия победи и в трите войни, а България както винаги изгуби :)

218

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Двама...мъкедонеца- чета,трима мъкедонеца...чета с предател...сърбоман.

217

Анонимен

преди 3 години

През втората световна война българите освобождаваха селата в Македония. А след българите влизаха партизаните на тройния агент на Сталин, Чърчил и Хитлер Тито с фотоапарат да "освободят" Македония за втори път. Хаха. Толкова нагли са сърбите

216

Сърбоман

преди 3 години

Не веднъж съм го казвал и ще го кажа пак. Да сравнявате Сърбия с България е като да сравнявате Джокович с Григор. Македония е свободна и независима благодарение на победоносния сръбски народ.

215

Искаме репарации!

преди 3 години

Да искаме репарации за убитите българи,за уволнените от работа и дискриминирани по политически и етнически признак българи и за изтезаваните физически и психически българи от Македония през последните 117 години,както и за българите от западните покрайнини и българите цяла бивша Югославия през последните 117 години! Белким тогава се освестят!

214

Тикволандия

преди 3 години

В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и когато престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася.

213

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Северна Македония е едно неправилно наименувание на продадената за жълти стотинки от евреите в Скопие на евреите в Анкара и Атина МАКЕДОНИЯ. Става дума за едно политическо предателство срещу народът на Македония. Да се учудваме ли,че същите евреи в Македония изпопостроиха статуи на некакви гръцки вампири и вещици,докато показват на София среден пръст понеже португалското,сръбското и австрийското еврейство са верни последователи на хървато-руската машина, целяща да унищожи Царство България.