320

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявайте, ГЕРБ лъжат само свои членове и симпатизанти, към комунистите са честни и толерантни и дашни. Бойко колко пари е дал на комунисти и русофили ехееее, дори цяла руска тръба си нахака за здраве и берекет.

319

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери ровят по кофите, българите бягат на талази в чужбина, БГ е най-бързо топящата се нация в света, с най-ниските заплати и пенсии в ЕС, а някакъв рaзвилнял се гepберунгeл ни изкара швейцарци. Смех.

318

до 353

преди 3 години

Хаха нали? Ама що не кажеш за Христо Иванов Бойкикев внук на руски агент Недялко Бойкикев убит по време на Голямата чистка? Що не кажеш как майка му плака за Доган през 1989г. когато Доган беше в затвора? Мм? Кажи, де!Не се срамувай! Щото майка му е родена в Москва и като се върща става член на БКП.По-късно напуска и се връща.Но Христо Бойкикев некадърника рева на Борисов на ревера като Мая. Те са едни и същи.НЯМА АЛТЕРНАТИВА-ХОРА! РАЗБЕРЕТЕ ГО СЕГА!ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН И ЩЕ Е КЪСНО.

317

До-360

преди 3 години

А тои какво построи

316

Нови технологии

преди 3 години

Някъде четох че използват Електромагнитни вълни за следене дори могат да предизвикат рак и изгаряния на набелязаната жертва!Няма да се учудя ако утрепят Слави Трифонов в стил Чавес!

315

Ердоган изказване

преди 3 години

България с Бойко върви напред -европейска страна.

314

Биволъ

преди 3 години

Ще подслушваме всички, както подслушвахме Боко. Никой не е застрахован да му снимаме чекмеджето или как прави секс с Деси.

313

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНИЩО, БАЦЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГОНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И ДА ЛЪЖЕ ХОРАТА, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.

312

Анонимен

преди 3 години

Алооо чалгаджийче сега ще видиш след Боко,кво значи подслушване и крадене!Нооо това което Боко построи и направи за България остава!Никой не може да му го отнеме!

311

Ангелина Меркелова

преди 3 години

Ще сложи пак баце на руля!

310

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ Е РУСОФИЛ!

309

Българин

преди 3 години

И този зелен чорап има проблеми с мисленето! Твърди, че е имало подслушване, а в момента течала проверка дали е имало подслушване! Тъжен смях. Мисленето е трудно занятие. Знаем, че има професии, където се изпълняват заповеди и не се мисли.

308

Анонимен

преди 3 години

От този сме шник кой се интересува ,че не знам?С радев сте на каишка ,но защо искате и ние да сме като вас не знам.

307

Анонимен

преди 3 години

До до 343и борисов е дете на комунисти затова помага на комунисти

306

до 343

преди 3 години

Не са неговите хора. Тези на границата и онези с чартърите трябва да ги питате на кого са хора. Като ги гледам изобщо нямат общо с Борисов. Това са деца на комунисти. Децата на Нинова, Д. Радева, Йотова и още 3 вагона политици отидоха да учат в САЩ за по над 400 000 щ.д. Толкова поне струва дипломата на Рафи сина на Нинова.Нали учеше в Бъркли и Корнелия лъжеше, че бил на стипендия.Ама Бъркли не дава пари на чужденци.Вижте как се вдигнаха 3 пъти заплати и пенсии!Не като при Виденов глад и студ.

305

Анонимен

преди 3 години

РЕВЕТЕ ГЕРБАВИ ***, РЕВЕТЕ! БОКО ПАДНА ЗАВИНАГИ! ДАЛАВЕРАТА СВЪРШИ!

304

Анонимен

преди 3 години

Всички подслушват!Ама комунистите никой не може да ги надмине!А за Гнома да не говорим!

303

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБоко е толерантен към комунистите и гони евроатлантиците и комунистите му се качиха на главата и сега *** отгоре

302

Анонимен

преди 3 години

Само ще напиша, че още преди 15г. в секретни документи публикувани от уикилийкс американския посланник пише до Вашингтон, че ББ е с криминално сенчесто минало. Всеки може да го провери. Но според пропагандата Радев е лошия. Кой от двамата заслужава "плюeне" е въпрос на светоусещане, култура, възпитание. Всеки народ си заслужава управниците. Трябваше да си изберете Цецка Цачева и сега никой нямаше да пречи на любимеца ви да ви краде под аплодисментите ви.

301

Анонимен

преди 3 години

През последните години хората започнаха да живеят по-добре заради Борисов. Но кои хора?Например Мая Манолова, направена от Борисов омбудсман, Корнелия Нинова, която възстанови БСП благодарение на Борисов, Румен Радев - стана президент благодарение на мързела на Борисов. Георги Марков - ДС предател и мазник и т.н.