113

Тцтц

преди 3 години

Мизерняк, отиваш си! Ти си самото зло! Ти си способен да ликвидираш ,само и само да си на власт ! Това е твоето същество! Да целуваш ръцете на попа няма те спаси,това е езическо,ти не си на страната на Бог! За това ще си платиш!

112

Кво се впечатлява

преди 3 години

Боко. Много ясно , че Цвъки като му дръпна 4-5 процента от твърдия електорат ще му спадне резултата с толкова. Колкото за София ще кажа като един приятел преди години - " Ами то София се напълни със селяни ..." много ясно, че ще гласуват за разни червено- *** чалга бози. Но как ще се борят с парите на олигархията не знам - той Боко си знае, нали тази олигархия си я отгледа и отхрани от малка. Неслучайно са скочили срещу него са резни бивши - министри, омбусмани, шоумени...след катарзис.

111

Анонимен

преди 3 години

Гледам че чупи пръсти. Сигурен признак че е в паникатака. Бешело-свършило! Време е да си избереш дестинация за продължителна екскурзия. Само до Барселона, Белград и Дубай недей да летиш! Не е хубаво там!

110

Анонимен

преди 3 години

Ама Боко някакъв несменяем ли е? Кингпин на герберската мафия? Не става така европеизацията, няма как да стане с тези ориенталски мутренски похвати.

109

Чичо

преди 3 години

Ха,ха,ха с гласуването си надминаха и учителя си Тодор Живков.Няма нито един против ,няма нито един въздържал се.Голям страх ги тресе герберите от вожда Боко.Натискат си парцалките,за да не загубят топлите си местенца.Масажиста на Живковите уши добре е изучил Живковите похвати на мачкане и управление на герберското стадо.Пфуу герберски мижитурки.Дано ви изритат от властта завинаги.Амин.

108

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори!

107

Хи хи хи

преди 3 години

Бочко гледа като на. срано дете майка си ха ха ха

106

IBM Fake NEWS

преди 3 години

Радев, тия МУТРИ , колко пъти се опитаха да те вкарат в затвора?Не един, не два, не три. Този *** не млъкна. Утре тоя с кюлчетата само за гавра ще насили и жена ти. Виж кво правят по затворите с хората. Никой не смее да каже една дума. Само хора, които имат милиони и вече им е ясно, че МАФИЯ ще им вземе бизнеса и ще ги унищожи.МАФИЯ СА ПСИХОПАТИ. ТЕ НЕ МИСЛЯТ КАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА. ТРЯБВА КЪМ ТЯХ ЖЕСТОКА. ЕДНО ВРЕМЕ БОГ В СТАРИЯ ЗАВЕТ ГИ Е ТРЕПАЛ *** С ЯДРЕНА БОМБА.ПИТАЙ НЯКОЙ ЗА СТ.З.

105

гневен мъж

преди 3 години

Каква олигархия,бе ненормалник?Целия народ е срещу теб,примитивен тип.

104

Капиталист

преди 3 години

Комунистическият диктатор Борисов е политически труп - факт. Милиони Българи излизат в София и в цяла България да протестират срещу комунистическия диктатор Борисов. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Борисов изтече. Българите мразим комуниста Борисов и искаме да живеем като европейци с европейските ценности при капитализма според законите на капиталистическата пазарна икономика където невидимата ръка на пазара ще регулира всичко и ще живеем в материално богатство!

103

Честен човек

преди 3 години

България е най-корумпирнаата и най-бедна държава в ЕС! Ох, много ми е жал за мен, защо такъв честен и добър човек като мен живее в такава корумпирана страна, това не е справедливо! Кой е виновен! И народа ни е добър и честен, но от некъде ни идват корумпирани политици, ох, не мога да разбера защо така, седя по цял ден на дивана и се очудвам!

102

Хммм

преди 3 години

Не мога да се изказвам комепетентно за мафоитските изцепки на този индивид, но имам усещането, че именно той е изпаднал в тотална зависимост по линия на олигархията и престъпността! Сякаш безкрайната редица от скандали сочат именно това. Разбира се далеч съм от мисълта, че олигархията има само едно прогнило място на действие. Поне три са. Смешно е, обаче главатаря да плаши ;)

101

Анонимен

преди 3 години

Да, това е само началото.Без ГЕРБ ще ограбят милиарди отново

100

баба мара

преди 3 години

хаиде сега гледаите кюлчетата как ще се развъртят става въпрос на живот исмърт идват пари от европа заради тези пари са всичките прос-то-тии коитостават наи смешното къде е подводницата наречена прокуратура къде се епотопила нали стачкуваха пишеха писма до европа как ги закривали хаиде излезтеи се докажете ама нямате топки

99

Мда

преди 3 години

Тоя Стоименов искал да изкупи всичката земя, но ''лошите гербаджии'' не му позволили, и оставили да има и за други хора ! Той обаче, въпреки че те му правили толкова лоши неща, в момента бил най-големият зеленчукопроизводител в България ! Ха върви, че вярвай на ''добрите'' алчни грандомани !

98

-

преди 3 години

Предстоят тежки не месеци, а години за Герб, за борисов и вся остальная...... по места!Герберасткия манталитет за правене на политика трябва и ще бъде ЗАЛИЧЕН! Никога повече в парламентарна република еднолично опростачено управление!

97

Анонимен

преди 3 години

Вие докато спите Мая си купи обувки за 1000 лв. Ама френски !!

96

реал

преди 3 години

бате само за пари говориш освен за пари за нищо друго не мислиш ли

95

Анонимен

преди 3 години

Мястото ти е в затвора катонационален предател.

94

Анонимен

преди 3 години

Знам за един голям шеф на интернационална компания, който напусна, за да се занимава с "политика". Един телевизионер, чиито дни бяха преброени стори същото. Разни собственици на вериги хотели, аптеки и др. дейности се натискат за да управляват държавата.. Пита ли се някой защо и има ли още заблудени, че ще просперира България и можем да променим нещо? Политиката е бизнес и то обезпечен със златни кюлчета и други активи :-х