79

До 74

преди 3 години

Ами къде ти Търговеца ще събира фасове по плажа. Той е зает да лови рубли от бакшиши дето хвърчат по кръчмите.

78

до 71

преди 3 години

Абсолютно съм съглсен, държат се към българите с абсолютна досада. Към чужденците се кланят до земята. Така си е от соца. Не се е променило нищо. Винаги са търсели парите от чуждите туристи. А сег - рев, плач, потъваме.

77

Анонимен

преди 3 години

На кантар са поставени печалбите на хотелиерите и от друга страна правата на човека в русия и свободата на навални. Мисля хотелиерите подкрепят изцяло евро атлантическите ценности и това е правилно, парите не са най важни, ние сме с вас морално и ви подкрепяме в борбата

76

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не,не е поставен летния сезон пред...гибел,всичко си е наред.Предстои горещо лято и всеки е хубаво да мисли през това време,да не се намира в райони с много...асвалт и напечени многоетажни жилищни блокове,защото това си е...действаща фурна.Ако има възможност да се отиде сред поля и гори на въздух и...хладина е най...добре.Така че всичко това го имаме и избора е голям;дишай и...почивай на воля.

75

Анонимен

преди 3 години

Аз редовно съм на сайшелите.

74

До 89

преди 3 години

Е коя природа ти хареса в Балчик пък точно!?!

73

.

преди 3 години

... че да било на румънците по-удобно , предупредих го до края на престоя ми да не разговаря с мен по каквито и да е теми , ето такъв тип плиткоумни създания заслужават даса без работа сега. Иначе Балчик , добтичко , страхотни природни красоти , спокойствие и добро обслужване.

72

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ЩО ЛИ БЪЛГАРИТЕ СИ ПЛЮЕМ РОДНОТО......УЖ ЛОШО ПЪК НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ ПОЧИВАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО ТАКИВА В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО...И ПАЛ ВИ КАЗВАМ....НАШИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ КУРОРТИ НЕ ДА ЗА...МИЗЕРНИЦИ

71

Анонимен

преди 3 години

До 75В Монтенегро само Которския залив е дълбок 15 километра и има два-три курорта на него/ без Котор/

70

Нещастници

преди 3 години

11 г ръкопляскахте на Козяк и герб, кога налагаше санкция на Русия. Сега туристите 11 г поне ще ръколяскат на пилота като каца в Атина или Истанбул. Цената да хапел ръката която те храни и гласуваш като оли го френ за същото..

69

.

преди 3 години

Азне бях ходил на море в България от 2005 , миналата година отидох на север в Балчик и околностите и беше много хубаво. , нямаше навалици , имаше румънци повечко , храната и ибслужването бяха на ниво в Балчик и ми хареса много природата , не ми хареса пътя до там , гадната мутра 10 години тръби кви магистрали бил направил , а пътуваме като *** по 5 часа до варненско от София. Друго , за което се карах с някакъв паркинг служител , опита се да ми дава наклон къде да паркирам , че да било ...

68

Търговец

преди 3 години

Значи,много пъти съм си казвал че на *** нищо не може да му се каже.Главата му е като паве.Не разбира ,но има твърдо мнение по всички въпроси,и го отстоява със самочувствието на незнаещия ,но комплексиран индивид!Аман!

67

До Търговец

преди 3 години

Знаем ви ние от 40 години какви са ви душичките тарикатски. Не си останал неразбран. Нали обитаваме същата ***.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 83Мисленето НЕ Е от силните ти страни!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Дано поне 10 години един турист да нямат.

64

Анонимен

преди 3 години

Стига си ти суматохи,сега по празниците нямаше места никъде. Това са само жуналистически статии.А пък и максимализма по принцип никога не е бил на добро.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Нема за какво да ги съжаляваш, освен ако не си възхитен от бетонираните ни курорти :)) Това за цените си прав, ама понеже съм бил известно време в тази сфера ще ти кажа, че предимно на социалки идват от Европата у нас, тоест немат пари, разчитат на общата трапеза в хотелите :)) Евреите си идват за хазарта, знаем ги колко са пословично щедри, за руснаците ми е все тая, те си идват на групички ама в нашата бетонирана кочинка едва ли им направило впечатление кой знае какво впечатлен

62

Факт

преди 3 години

Значи ,тук пишат хора знаещи за какво иде реч,и някакви болни русофоби ,които вече са загубили всякаква връзка с РЕАЛНОСТА, и висят на клона мрънкайки глупост след глупост!

61

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ЗАТОВА ПЪК ГОЛЕМИТЕ КУПОНИ СА НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ

60

До ново пет

преди 3 години

Ами купуват се имоти от българи по морето, да. Хората предпочитат да си ходят на свое място, вместо да се съобразяват с бг хотелиери. С тези ниски лихви и с тази несигурна бизнес среда къде другаде да си влагат парите?