254

Слави взимай 8

преди 3 години

Ти, в партия"" Има такъв народ"" с кого ще си ??? С Борисов и турците ?? Или с БСП ???Хората, ЧАКАТ да изпълните ОБЕЩАНИЯТА от преди ИЗБОРИТЕ.. Ако си в ОПОЗИЦИЯ и Б. Борисов ОТНОВО вземе властта, какво от нещата които сте включили в програмата си ще изпълните ???МИслите ли да свършите нещо или само се намирате на работа да ПРИКАЗВАТЕ ???

253

Страхлив

преди 3 години

лъ+жец, кречетало, което няма смелостта да се покаже пред фенклуба/избирателите си - Д+Г+Д!Да си направи партия ИТФ(има такъв фейсбук) и да си играе на политика.Перчи се със сценаристи. Кажи кой ти е режисьора, гола главо!Помниш ли, когато излъчи траурно шоу, заради гръмнат наркотрафикант (Поли Пантев)? Как подсмърчаше тогава за загубата на близък приятел и "меценат".Това си ти, разпростираш се до колкото ти позволяват - само във фейса. Който плаща, той поръчва музиката, нали чалгарю?

252

Анонимен

преди 3 години

Новият тип "мъпет революции" започна в Украйна с избирането на ЗеленскиОбаче въпросният в с юридическо образование за разлика от нашия Слави.

251

Анонимен

преди 3 години

В придворния етикет съществува едно неписано правило:На шута му е позволено всичко освен да стане крал.Има друго неписано правило:Генерали начело на държавата има само в банановите републики.Правилата е хубаво да се спазват.

250

Ако чалгаря

преди 3 години

Спечели... ще открадне някой чужда форма на управление,както крадеше скъпи формати,ще го чалгаджоса яко като правеше с тях и ще си го представи за свой... но ще си остане яко мене на оригинала

249

ЕЛИ

преди 3 години

ЧАЛГАРИНА ТРИФОНОВ НЕ МОЖЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА КАЖЕ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС

248

Анонимен

преди 3 години

Котката на Шрьодингер е *** експеримент.1.Това не е експеримент.2. Ако е експеримент е причиняване на смърт на гръбначно животно по особено мъчителен начин.3.Наблюдателът в експеримента е човешкото съзнание, което както е казал Яворов "е там нейде по средата на истината и лъжата" така, че в човешкото въображение има полуживи-полуумрели котки, както има полуистински- полулъжливи политици в България.

247

Анонимен

преди 3 години

ББ може да цитира нещо за кучето на Павлов, но той няма да падне до нивото на чалгаря да интелектуалничи понеже се страхува и иска да се покаже като интелигентен. Страх, страх, страх тресе редиците на ИТН и на новите избори са поне 10% надолу.

246

Малии

преди 3 години

Многоу честен тоз Славиту, а и много скромен човек. Не е и сатанист, явно и много е добър певач съм чувал.

245

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър Пичук 266И ти се осланяш на човек, който от 1 месец е в карантина и болнични заради Ковид?

244

Анонимен

преди 3 години

До Друга тема 280Помогни си сам, и Господ ще ти помогне.

243

Мдааа

преди 3 години

Що 7/8 ли... Щото чалгата толкова ми изпи от мозъка...

242

Анонимен

преди 3 години

Г-н Трифонов щом казвате само истината кажете истина ли е, че сте поискали 50% от ПП ГЕРБ ?

241

Анонимен

преди 3 години

ББ ДА ПУСКА емигрантите и хептем няма да има кой да иска да стане премиер. Тогава мишока радефф ще се наеме

240

Брях

преди 3 години

Славчо Чалгарчето знае кое Шрьодингер, Боко Тиквата цитира Достоевски, Румен Резидента споменава Гьоте... Я какви образовани политици има в България

239

Друга тема

преди 3 години

Аз съм Живко от Варна ! Може ли да ми помогните да живея по добре , трябва да имам хубаво бъдеще, приятелка и като цяло хубав живот ! Може ли да ми помогните "?

238

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър Пичуктой оня фалшив професор от БАН дето е от партията му и той такива лай.а като тебе ядеше ама трябваше да го оставят лекарите като го гепа ковида. Да звидим какво щеше да стане

237

Брюксел

преди 3 години

Не ви ли е срам, бе. Приехме ви в ЕС, пари ви дадохме, а вие пак гласувате за про-евразийски мутри. Пари от нас няма да видите. Питайте фигуранта и дългия за инвестиции в рубли, нас не ни занимавайте.

236

Анонимен

преди 3 години

Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.

235

За лъжата

преди 3 години

На СлаФчо да напомня, как през цялата 2017 година твърдеше, че НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ и даже ще си татуира това на челото си за да не го питат повече журналистите.Как да вярвам на този изпечен л'ъжец?