13

Анонимен

преди 3 години

Абе това не бяха мойте очаквания, ама нейсе! Хубавото е че ковида го е ударил в кръста, не в главата, че некой път удря там!

12

Така е!

преди 3 години

Като се замисли човек, може и така да е. Да бъдем снизходителни към избирателите му. Това, в голямата си част са хора с много ниски очаквания. Двулитрова pvc бира и малко музика ги качват на седмото небе от кеф. Слави колкото и да се гаври с тях, да се крие и плези, те винаги ще са доволни от него и почти няма как да ги разочарова. Само ако умре.

11

Think

преди 3 години

Тая Момчилова ли е каква е..... Хипнотизирана нещо.. В някакъв свят си живее. И само ще кажа, че понеже имам много познати, които са гласували за Слави, след вчера съм си направил едно проучване , от 10 човека само 2 ще гласуват пак за него.Не знам какви ги блещи тази, че оправдал очакванията. Очакванията са да се бачка. Има гласували хора за ГЕРБ, за Слави, за БСП и т.н. Т.е суверена както се изказва Слави,казва че това са хората.Да намират общ език и да работят. Не да си мерят егото.Смешници!

10

Анонимен

преди 3 години

Славчо ще върне Бойко на бял кон, тъмни години очакват народа ни.

9

Мяу

преди 3 години

Слави вече пристъпи към разграждането на мисионерската диктатура. Благодарим ти, Слави!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Славчо си изпя песента: в буквалния и преносния смисъл: толкова гафове сътвори откакто минаха изборите, че ще е чудо, ако събере и 7-8 процента на следващите, а даже и това е ужасно много. Нито за политик става, нито за управленец.

7

Анонимен

преди 3 години

НАСА правят сериозни опити на Марс с модерна гехника. Започвам да си мисля че само "марсианци"могат да казват че Трифонов е голяма работа. Този т.н. "политик" (срам ме е да го спомена даже) си направи"гаргара" с избирателите :(((

6

4epa

преди 3 години

ЛЕСНО ДА СИ ПРАВИШ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА 4УЖД ГРЪБ- НА ГЪРБА НА СУВЕРЕННА !!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Успех млади хора шампиони, вие сте бъдещето, а не всички лоясали статуква. Когато фактите говорят и Боговете мълчат.

4

Ако

преди 3 години

Избирателите на Слави са очаквали да си прибере само няколко заплати и да не направи нищо, то тогава да-оправдава напълно с техните очаквания.Мисля си че все пак, че поне един концерт можеше да извърти в народното събрание за благодарност към избирателите си.Друго се видя че не може.

3

4epa

преди 3 години

ТОШКО АФРИКАНСКИ СКА4А И КРЕЩИ ДАЙТЕ МИ ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!

2

PR

преди 3 години

Соня Момчилова е ПиАр на "Има такъв народ" е да не би критикува собствените си съвети за действия, а избирателите си знаят... изпратиха Слави Трифонов да стане премиер, а не да играе шах

1

давай Слави

преди 3 години

Продължавай да ги пориш "с 200"