512

Славчу

преди 3 години

Ама не е бе, изобщо не е вярно, макар че е самата истина !

511

Анонимен

преди 3 години

Аз много държа Слави Трифонов да влезе в парламента и да управлява, само и само да спре да прави нови песни. :))))))))))

510

Голяма лъжица взе

преди 3 години

Освен, че е лъжец, Чалгарчето се оказа и страхливец !Малко се надцени !

509

Анонимен

преди 3 години

Сънуваш ли Бойко Борисов, чака те дълъг път по магистрала.Сънуваш ли Ахмед Доган, на пари е.Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият.Сънуваш ли Сергей Станишев, еднополова любов те чака.Сънуваш ли Николай Бареков, затънал си до шия в ***.Сънуваш ли Милен Велчев, приятели ще те возят с яхта.Сънуваш ли Слави Трифонов, не си си загасил телевизора...

508

До; 540

преди 3 години

Да ти кажа,много си прав.И точно тук е моментът да се отбележи,че човек който си няма хал-хабер от политика,е добре да си стои там,от където може само да бълва мърсотия по определени хора,разбира се че срещу заплащане.Такъв човек работа в политиката няма,особено ако е и страхлив и няма куражът да застане зад думите изговорени от него преди.

507

Инстинктивно

преди 3 години

От тази мутра, пардон физиономия, не очаквам нищо добро.

506

Анонимен

преди 3 години

Слави ще прави нов сезон на "Танцувай в парламента". Този път наградата няма да е Ферари, а една купа сено. Поне нея ще успее да запали!

505

Гергана Димитрова

преди 3 години

Гледайте видеото от 20.03.2021г и сравнете с това от днес,защото може би електората му от махалите е мъртво пиян докато гледа и не вижда как "вожда" му го лъже в очите!Г-ин Трифонов при толкова декор от предаването Ви не се ли сетихте да метнете едно одиалце зад вас, да махнете масичката, на която мъртво болен си пиете сладко кафенцето и чашката Ви е същата, и цвета на стената, само малко са Ви оцветили в червено... Лъжец! Манипулатор! Предател!

504

Анонимен

преди 3 години

Лъжец е чалгаря. Хванахме в прясна лъжа и тошката. Бивол опроверга твърдението му от трибуната на народното събрание, че бившата им членка, която сега е в герб е съдружничка с наркотрафикант. Лъжци са тези некадърни чалгари.

503

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 537Да ама на 04.04.2021 г.беше антипода на Осанна - РАЗПНИ ГО на кого????

502

Гергана Димитрова

преди 3 години

Гледайте видеото от 20.03.2021г и сравнете с това от днес,защото може би електората му от махалите е мъртво пиян докато гледа и не вижда как "вожда" му го лъже в очите!Г-ин Трифонов при толкова декор от предаването Ви не се ли сетихте да метнете едно одиалце зад вас, да махнете масичка та, на която мъртво болен си пиете сладко кафенце то и чашката Ви е същата, и цвета на стената, само малко са Ви оцветили в червено... Лъжец! Манипулатор! Предател!

501

Dinosaurus

преди 3 години

Славчо, дедовото, камикадзе е човек, който си жертва ДОБРОВОЛНО живота за каузата, на която се е посветил, а лъжец е този, който обещава да срути статуквото, но после се оказва, че не иска и не знае как. Гласуват му доверие, а той мрънка, че не било достатъчно масово и избирателите са виновни за бездействието му. Щото не искат чалга, а политика и отговорност, не лафчета а разумни действия!

500

до 540

преди 3 години

Хората ще си пишат каквото им е на сърцето. Не си ти човека, който да казва кой къде да ходи. Да не е на баща ти сайта?Голям диктатор се извъди ! :DТи ли ще казваш кой да кара влака?:D Хората си живеят добре. Не е нужно да си политолог, за да гласуваш.То ако беше така само политолози и анализатори щяха да говорят и гласуват.Хората си гледат от тяхната камбанария. Като имат по-добър живот и заплати-не можеш да им затвориш устата.Ще говорят.А твоите вождове още влезнаха и 10 000 заплата лапнаха

499

моч

преди 3 години

Пук , пффффффф.......балончето се сцепи и издиша жалко и беззвучно преди още да се е надуло без да успее да покаже форма , цвят и умения за летеж , оставяйки след себе си само зловонието от гранивия дъх на пошлост и чал га.Тежко на държава , чието лечение и здраве са попаднали в ръцете на сериозно болен , хронично увреден в перманентен дилириум санитар-хигиенист.

498

No Coment

преди 3 години

Не плюйте толкова по Слави,защото народа и по специално електоратът му покрай тези избори,ще стигнат до много важно заключение.Ще разберат еднаж,до каква степ са им увредили ценностната с-*** и моралът,чалгата и чалготеките. Слави сложи края на една чалгаджийска ера,която не можеше да бъде спряна нито от учители,хеле пък от родителит на подрастващите.Това беше краят на културния преход на кича и долнопробната и вулгарна музика,която за някои беше един култ на прехода.Чалгата и пошлоста бяха до ту

497

факти

преди 3 години

какво свърши Слави и компания за 20 дни - 3 комисии , шеф на парламента , по-високи заплати, и обслужи ДПС с изборния закон . Плюс 4 милиона субсидия.Какво повече искате ?

496

Щирлиц

преди 3 години

Когато една партия спечели изборите,редно,а и престижно е председателят й да заеме премиерския пост.В България явно този пост вече не е престижен,или водачът на партията,комуто е връчен мандат за съставяне на правителство просто няма смелост да го заеме.За какво тогава бяха всичките референдуми,предизборни обещания,и пр.напъни за излизане на политическата сцена, и кого обслужват?

495

Анонимен

преди 3 години

Баба ми на 90 години има по здрав вид от тоя ве. Ковид ли има спин ли не го знам ама май скоро ще сдава дрехите.

494

до 539

преди 3 години

Тази година мургавелите отидоха да гласуват за МаяМа. *** в Столипиново и питай хората там! Още имат разлепени плакати с лицето на Манолова.Как ги преброихте точно не е ясно. Но аз видях хората от махалата как скандират с плакатите. Дори зависите са още в нета. Там клановете са много явни. Казват им за кого да гласуват и няма лабаво.

493

Анонимен

преди 3 години

90% от коментиращите тук си нямат и най малка представа от политика и пишат пълни глупост, е за това няма да се оправим. Жалки драскачи и ***, отидете и гласувайте пак за Бойко и после пак по площадите протести, хем не го искате хем сами го набутвате в парламента заедно с другите му приятелче та от ВМРО и магарешки...