167

Анонимен

преди 3 години

Рaзбирa ce тoвa върви и c прoмянa нa избирaтeлнитe рaйoни oт 31 мнoгoмaндaтни нa 240 eднoмaндaтни, кaтo чacт oт тях трябвa дa ca зa чужбинa. Зa тoвa трябвa тeхнoлoгичнo врeмe зa прeрaзпрeдeлянe нa избирaтeлнитe рaйoни. Зa цeлтa трябвa дa бъдaт изчиcтeни избирaтeлнитe cпиcъци, дa имa прeбрoявaнe нa нaceлeниeтo зa дa знaeм кoлкo бългaри живeят в Бългaрия, кoлкo в чужбинa и къдe тoчнo, зaщoтo oт тoвa зaвиcи брoят нa избирaтeлнитe рaйoни зaд грaницaАбсурд някакъв, от който ГЕРБ и ДПС печелят.

166

Анонимен

преди 3 години

Тоя от толкова злобни напъни накрая ще се ***!Злобното човече видмо е превърженик на гилотината.

165

ЧАЛГАР

преди 3 години

В ТУРЦИЯ ИСПАНИЯ АНГЛИЯ ЕДИН МАНДАТ,, 1 народен представител,, северна америка 1мандат АФРИКА 2 МАНДАТА щото е по голяма, да им е честито на ЧАЛМАРИТЕ.

164

поправка

преди 3 години

До пияница мистикпартията на Маяма галевата се казва ИЗПРАВИ СЕ МУТРИТЕ СА ВЪН

163

до 158

преди 3 години

До АнонименНищо предложено от ГЕРБ не трябва д есе приема. Приема се варианта на мнозинството, иначе кой знае какви са ги накъдрили гербаджийте в тяхното предложение като в предложението им за нова Конституция...

162

Анонимен

преди 3 години

До 130Зайкова къде е учила бре? На 80 год означава, че се е клела в Маркс и Енгелс и е целувала портрета на великия вожд Димитров, махайки с букетче карамфили на другаря Живков! Не може да твърдят колко е велика новата млада Зайкова, защото е стара ***! А за другата дама защо не ни кажат като е работила като експерт в парламента на коя политическа партия е била от квотата! Това някак увисна като информация!

161

Анонимен

преди 3 години

хахаха в София живеят малко над 1.2млн човека от които повече от 200 хиляди сигурно не са регистрирани там

160

Анонимен

преди 3 години

До Виготуранищо подобно, местните знаят що за стока са местните гербави. Дори заблудените от боко пенсионери нема да гласуват за тях.

159

АнонимеН

преди 3 години

ПЪРВО ДА ПРОМЕНЯТ ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ТАКА, ЧЕ ВСЯКА ПАРТИЯ С ПОНЕ 1% ДА ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА И ДА СЕ ИЗИСКВАТ ПО-МАЛКО ПОДПИСИ ЗА ДА МОЖЕ ЕДНА ПАРТИЯ ДА УЧАСТВА!! ЕТО ТОВА Е ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО!!ТАКА ГЕРБ И ДПС НЯМА ДА СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ДЕПУТАТИТЕ НА ПАРТИИТЕ КОИТО НЕ СА ВЛЕЗНАЛИ ЗАЩОТО СА ПОД 4%СУБСИДИЯТА И ТЯ ДА БЪДЕ НАМАЛЕНА НА 1ЛЕВ

158

Оставка

преди 3 години

Браво Тошко. Смазахте ГЕРБ. Крайно време беше да им се покаже че са абсолютно ПРОСТИ. И то прости не защото са такива а защото слушат банкянския и хората около него.

157

Анонимен

преди 3 години

Добро утро,неграмотни невежи! Премина ли ви еуфорията от оставката на Борисов ? Ако е ,може ли вече да обясните каква ПРОМЯНА се задава ? Промяна към какво ? Промяна на какво ? Промяна от кого ?? Нито търкалящите се плондери от протестите,нито днешните " победители " не ни описват и до сега тълкуването на думата ПРОМЯНА,която беше оръжието им на метежа!До кога ще ви чакаме да ни кажете кое ще ни променяте ?! При 40% избирателна активност,мислите ли ,че изборния кодекс е най-важен за обществото?

156

Казвай

преди 3 години

Кажи за маските Тошкооооо! Нали щяхте да ги махате? Нали вашият Чорбанов носеше прашки на лицето си по студиата? Махайте тия парцали и оставете хората да дишат!

155

Бунгар

преди 3 години

Свърши времето на искам и трябва,а вече е време вие да го направите. Вече го няма тоя от който да искате и да плюете. Сега това което сте искали го правите и действате.Избирате си правителство и искате от себе си.Чакаме резултати и организация на глупавите ви идеи и намерения.Популизма да видим как се реализира на живо.

154

до 142

преди 3 години

До ТакаГЕРБ само предлагат последните четири години и търсят повод да не стане, въпрпеки че имаха мнозинство. Евтини трикове да бързат сега.... Айде сега да не ги изкарваме по-големи християни от Папата, нищо че двама папи са галили Бойко по главата....

153

пияница мистик

преди 3 години

Сега всички аслъ мутри като Черепа, Шиши, братя Галеви ще могат да си купят депутатски места и ще са спокойни, че имат депутатски имунитет и никой няма да ги пипа :))) Хубав е мажоритарния вот :))) А Мая като влизат тез ми ти депутати, ще се изправя....Ахахахахаха. И ще преименува партията си: "Изправи се! Мутрите влизат!" и ще им целува ръка по златния пръстен

152

До Анонимен

преди 3 години

но в чужбина има едни леко по тъмни българи==============Ми значи нямаш грижи бе младеш - не забравяй, че леко по-тъмните българи в страната масово гласуваха за герб - значи отпадането на ограниченията за чужбина направо си е в услуга на герб.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова с вота в чужбина е много опасно вие хубаво си смятате все свестни интелигентни българи ,но в чужбина има едни леко по тъмни българи или друг етнос които с призив от една южна страна ще си излеят гласовете за една партия а те са доста изпълнителниPrav si na opashkata v Germaniq bqha predimno s iga neta

150

Виготура

преди 3 години

При Мажоритарни избори в 2 тура, може да се повтори къотношението на кметовете в страната, което е и в момента - основно ГЕРБ, в турските рйони ДПС и тук там-БСП и независими. Обаче ако се направи сериозно рйониране на страната, включително и София,само в София трябва да се избират 80 от депутатите, защото тук живеят над 2 млн от 7. При м2 е възможно 1-2 най-силни партии да оберат вота, но е възможно и казуса "всички срещу 1" както бяха избрани районните кметове в София. Така че, нищо сигурно.

149

Анонимен

преди 3 години

гроб като толкова натиска за мажоритарни избори, що не ги гласува след референдума?

148

Анонимен

преди 3 години

Малко с половин уста го казва от кумова срама като че ли. А дано ама надали един вид.