53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52"Какво толкова"Единственото, за което позна е, че ще се порадват на "придобивките" няколко годинки.:))))

52

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДианче, никой не заблуждаваш!

51

Анонимен

преди 3 години

До Дзивко"Помете Грузия как скочи на Руснаците (гринго ги накара) и какво им се случи"Грузия 3.8 милиона души.Украйна: 44 милиона.Надай се, бабо.Ах, *** в какво ще ги вкараааааа. Следващите 5 години ще бъдат истинско удоволствие:))))))

50

Диана

преди 3 години

Не мисля, че отношението на САЩ към ситруацията в Донбас и изобщо отношенията Русия-Украйна е адекватна! САЩ не проявяват интерес към същността на конфликта там, движат се по повърхността на нещата и се излагат на риск да се забъркат в много гнусна каша, забъркана от Украйна там, за което без съмнение ще има съответни лоши последици и за тях..По-добре е, според мен, да призоват страните на масата на преговори за изчистване на конфликта - където има справедливост има мир, емоциите са лош съветник

49

Анонимен

преди 3 години

И какво ще им направят Байдън и тоя Блинчик на руснаците? Още санкции? Ще забранят на още двама-трима да ходят в Америка и ще им замразят американските банкови сметки?Дори Путин да анексира Донбас и Луганск, тия льольовци само ще беснеят няколко месеца, ще мърморят няколко години, пък после ще им мине. Какво толкова!

48

ГРЪЦКИ НАЦИОНАЛИСТ

преди 3 години

ПИСНА МИ ОТ САЩ И ТЕХНИТЕ ДЖЕНДЕРСКИ МИСЛИ И ПРЕТЕНЦИИ.АЗ АКО БЯХ НА РУСИЯ--ЩЯХ ДА ЗГАЗЯ УКРАЙНА МАРТ 2014 ГОДИНА . И ДА Я АНЕКСИРАМ 2/3 ОТ НЕЯ .ПУТИН Е МЕК И СЛАБ .РАЗБЕРЕТЕ ---- УКРАЙНА И ТУРИЦЯ--ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ..ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА Е СТАНАЛО ВЕЧЕ .САЩ са СТРАХЛИВА ПАСМИНА ОТ УНТЕРИ .НЕКА РОССИЯ ДА НАПРАВИ ДВЕ МОРСКИ БАЗИ В МЕКСИКО -- в КАНКУН , и в КАБО САН ЛУКАС .

47

Дзивко

преди 3 години

Тук е пълно с международни анализатори, а историята сочи само едно, поне засега САЩ най много още санкции да наложат, другото е перчене. Е ще дадат малко пушакала на Украйна, но нищо много модерно (че войниците не са обучени, а и не могат да пазят тайна)...Помете Грузия как скочи на Руснаците (гринго ги накара) и какво им се случи

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"Мдааа, Слийпи Джо ще ни докара война, взе да ми липсва клоуна Тръмп :)) Все пак ми е интересно какви действия ще предприемат, може би ще ги замерят с памперси, може би Холивуд ще направи героично филмче, как побеждават "лошите" рашки :)))"За Вагнеровците даже и клипче нямаше.:(((((

45

Анонимен

преди 3 години

При евентуално нападение на укрите над ЛДНР, русите ще закрият небето. Останалото ще свършат самите малоруси. Почнат ли да дават жертви, обществото само ще спре политиците.А Янки, ако мислят за самолетоносач в Черно море, че и на Руска територия да свалят руски самолети, нещо са се объркали.Няма да им позволят нито по вода, нито по въздух. А урките, ще изпаднат в политическа криза, и едва ли ще оцелеят като единна държава.

44

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, Слийпи Джо ще ни докара война, взе да ми липсва клоуна Тръмп :)) Все пак ми е интересно какви действия ще предприемат, може би ще ги замерят с памперси, може би Холивуд ще направи героично филмче, как побеждават "лошите" рашки :)))

43

Ха-ха

преди 3 години

Като гледам Правителството на Байдън-готови са за война отвсякъде!Президентът-дементен,а останалите събрани на квотен принцип-трансджендъри,хомота,карашици от всякакъв вид и откровени малоу*мници.Американски "елит".

42

Анонимен

преди 3 години

Русия докато съществува ще продължи да прави мръсотии на всичките си съседи.Няма съсед на Русия, който да не е пропищял от нея.

41

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЦ. Мотивите ти са къде къде по-лични. Нямат нищо общо с Луканов или Паси.:)))

40

Анонимен

преди 3 години

До РадоНай-ме досмешава когато руските терористи започнат да се правят на морални.

39

АнонимеН

преди 3 години

АЗ АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА БАЙДЪН ЩЕ ГИ НАПРАВЯ НА НИЩО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И В СИРИЯ И В УКРАЙНА!

38

Радо

преди 3 години

Те щото САЩ въобще не доставят хиляди оръжия за Украйна. За едните може, за другите не.

37

Анонимен

преди 3 години

До Сплескан натовец"Агресивните действия на ФАЩ в Сирия и къде ли не ще имат последици"Спомняме си. Един батальон Вагнеровци стана "Безсмъртен".:)))))

36

Сплескан натовец

преди 3 години

Агресивните действия на ФАЩ в Сирия и къде ли не ще имат последици!

35

Радо

преди 3 години

Русия снабдява Донос д оръжия , а в същото време САЩ въобще не доставят хиляди оръжия в Украйна.

34

Анонимен

преди 3 години

Руския другар със сексуалните предпочитания: Брежнев те чака.:)))