33

Абе,

преди 3 години

Защо ли сценария ми прилича на този на филма "Господин за един ден"? Там Тодор Колев беше Пурко, после докато имаше пари беше Г-н Кънчов и накрая, като свършиха парите си стана пак Пурко. Та накрая Г-н Трифонов, да не стане пак Слави!

32

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли колко сладки са депутатските места, особено за тия които стават депутати за първи път? И то не само заради тлъстата заплата!Знаете ли какъв престиж, каква гордост, носят пред приятели и роднини, пред бивши гаджета ако щеш? Как почват да те гледат в родата? Какви възможности отварят?И кой нормален ще се откаже от всичко това, заради някакви партийни глупости???Ако рябва и на лотариен принцип ще се теглят, и пак ще има кабинет!Наречете го правителство на уйдурмата!

31

Анонимен

преди 3 години

Парламента е ялов в този си вид. Ще има нови избори. Тогава някои ш'матки ще отпаднат заради малодушието си.

30

Народа

преди 3 години

Народа избра 2 партии с голям процент. Другите си разделиха по 5-10-15 % и вече се натягат и натискат, че и претенции имат. Волята на народа е показана в процентите. Слави загърбвайки герб пак потъпква волята на народа. А той именно за това държи най-много. Волята на народа.

29

истина

преди 3 години

Партията на Мая Галева и Татяна Мултигрупова е участвала в двете национални катастрофи, и разграбване активите на държавата.Участвали са в четири парламента, нищо не са свършили, но само са крещели в парламента. Интелект като от онези 80 %.Те са най кресливи, но са най вредни. Нямам обяснение защо коментирате тяхно участие във властта или подкрепа. Те са безгласна буква.

28

дедо от село

преди 3 години

До Шпакловчик И ти си от групата на заблудените ! Тази дейност по строежа на инфраструктурата ,спомагаща цялата икономика и соц дейност в една държава са ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ,ПРАВИТЕЛСТВОТО И МИНИСТРИТЕ И УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ!Жалък тъ,па,нар!

27

баба мара

преди 3 години

всички се обединете и смачкаите герб като гнида и след това се разправяитекои какво ще прави

26

шмatka

преди 3 години

До Василев Че е ***,*** е народецът ни който остана тук! това за пореден път го доказват резултатите от поредните режисирани избори,но той все още не е вдянал ,че щом всички в парламента дават подкрепата си едни на други от това следва ,че всички са едно котило с различни имена.И нищо за теб няма да се промени,НАРОДЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Шпакловчик

преди 3 години

С нашите пари Бойко ни построи най-хубавите и най-качествените магистрали в Европа.Никога не го забравяйте този жест!

24

Каква е разликата?

преди 3 години

Каква е разликата между Борисов и Трифонов?Борисов е загрижен за хората, Трифонов за егото си и джоба си.Борисов жертва личния си живот в името на доброто и отговорноуправление, а Трифонов дали ще го направи или просто иска да изкара спокойно няколко години преди да се влоши здравето си илипросто да използва парламента и правителството, за да се лекуваефективно.Борисов е винаги готов да помогне на всеки независимо дали ебедняк или богаташ, докато достъп до СТр надали ще има!

23

Анонимен

преди 3 години

До 27 Ти ли ще си коня

22

Анонимен

преди 3 години

Бойко дай, Бойко оправи, Бойко помогни, а сега кой ще търсите, а?

21

отец Нафарфорий

преди 3 години

Предлагам да вдигнем храм на Боци. Св.Борисов чекмеджан

20

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикКой е Човека на Маджо?Съдружникът му от едно време Буда ли?ТЕО Интернешанъл...

19

Анонимен

преди 3 години

Винаги може да се сдушат, филма сме го гледали неколко пъти :)) На хората, обаче им писна от Жипката, обаче Славчо изпусна момента преди 10 г. тогава щеше да ги отнесе всичките :)) Всеки знае че е нестабилен, требва малко да го побутнеш и сяда на стола, не се чувствал добре :))) Ако Бойко се беше взел за премиер а не за неизживяна мутра от детството, немаше да има такава патова ситуация, това от мен :)))

18

Max

преди 3 години

При Борисов нещата бяха зле, но както изглежда без Борисов ще са още по-зле.

17

До 15

преди 3 години

Слави ако си знаеше възможностите нямаше да ходи на избори изобщо. *** народа му го натакова с двеста, сега да си се оправя. Едно е да плюеш по РВ и да пееш чалга по стадиините, друго е държава да ръководиш.

16

Анонимен

преди 3 години

Виждам Е. Захариева премиер.Таман да завърши подпорната стена тип хотел, на Алепу...

15

Анонимен

преди 3 години

Колко е добре, че повече няма да гледам жалките, мисловни напъни на баце и неговите слуги

14

Анонимен

преди 3 години

Едно Чекмедже със цвят червен, едно за Теб, едно за Мен....