237

Анонимен

преди 3 години

Войната е лоша работа. Умират хора. Не е хубаво нещо.Войната е провал на човешката ни способност да говорим един с друг.

236

Анонимен

преди 3 години

Нещо за българофилите ще напишете ли, или аваш аваш и гюбеци до сутринта :))) България в момента е трагедия от към военна техника, всеки здравомислещ челяк го знае :)) Чекаме 8-те Ф-16 Блок да стреснем сънародниците, щото друго не можем да направим с тях, добре че сме важна територия, тоест пътищата се пресичат, иначе американците не виждам за какво да ни защитават, мейби от "лошите руснаци", ще ни заробят и завладеят :)))

235

Православен славянин

преди 3 години

Щатите са единствената държава в която винаги има действащи серийни убиици !!!!

234

11

преди 3 години

Баси, онзи откачалник от близа се е развихрил. Много му лопа дъската.

233

Православен славянин

преди 3 години

Чикаго градът на ужасите !!!! Там стават всеки ден много убийства !

232

Православен славянин

преди 3 години

Внимание !!!!!!! Ако ходите до щатите задължително трябва да си вземете бронежилетка ,когато се стъмни не излизайте от хотела ! Щатите са много опасни като всеки ден има много грабежи,убийства,изнасилвания и нарко сделки !

231

Анонимен

преди 3 години

До Ку40Колкото пъти съм си изгубил времето да комуникирам с русофили винаги съм се убеждавал, че няма никакъв смисъл. Вие сте някакви ЗОМБИТА.Аре бегай.

230

Животновъд

преди 3 години

От кръстоска между пияна руска *** и червен български нерез се получават много интересни приплоди. Отличават се с яростно квичене срещу ЕС и НАТО и радостна грухтене при споменаване на Русия и Путин.

229

Ку40

преди 3 години

Абебайхуй, сащ и англия ни пращат под руско робство след ВСВ. Какви демократи какви права, какви хора. Бият ни шута кът на псе, после леле, желязна завеса.

228

Анонимен

преди 3 години

До Патриот"Значи товарищ, казваш, че кумирът ти - руските войски, ще ни пускат бомби, от които ще загинат наши близки, а ти ще аплодираш действията им, така ли???"Всъщност не само това.Руските войски ще ни пускат бомби, от които ще загиват НЕГОВИ близки, и той пак ще ги аплодира.

227

Тест

преди 3 години

Какво е общото между медузите и русофилите? А/ И двата вида са слузести, пихтиести и отблъскващи Б/ И двата вида са отровни за хората С/ И двата вида нямат мозък

226

Патриот

преди 3 години

До свойЗначи товарищ, казваш, че кумирът ти - руските войски, ще ни пускат бомби, от които ще загинат наши близки, а ти ще аплодираш действията им, така ли???Явно при вас червените истинското ви Отечество се нарича Рассия, а България кучета я яли...Мдаа. Специално за такава като тебе, Белене трябва да бъде отворен отново!!!

225

Бай Натю

преди 3 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена.

224

ОБЯВА

преди 3 години

Гледам много мераклии да се бият с руснаците .Да ви улесня - в софия тех парк записват доброволци за войници - търсете Плевнелиев - всичко ви е осигурено за заминаване на фронта .

223

Анонимен

преди 3 години

До Ку40Посредствен русофил си. От най-елементарните.

222

бай ганю

преди 3 години

планът звучи добреподкрепям

221

Колко

преди 3 години

Гнусно ми да чета тез американски интрижки, планченца и далаверки, та чак и до нашето море се дотъртузиха. Що не си гледат разпръцаната държавица и да се борят сами със себе си, за да си налагат демокрацийката.

220

Ку40

преди 3 години

Бе мани ги руснаците, ние не си пазим българите в чужбина. После путин виновен. Ако не беше хитлер БГ нямаше да бъде комунистическа държава, както и цяла източна европа. Англия и сащ викат, абе вземайте тия държави, подаряваме ви ги. Сега американците колко добри. Руснаците вдигат берлинската стена, защото американската армия постоянно е прекарвала хора от руската зона в американската в берлин.

219

Свой

преди 3 години

Либерстчета,като дойдат Руските войски или като ви пуснат по някоя бомба от която,ще загинат ваши близки,а кумира ви САЩ си стои на топличко,друга песен,ще се върти из помийната ви глава.

218

Свой

преди 3 години

Тука разни либерастчета се кефят,че съседите(паленцата) дразнят мечката.Ама мечкат с два три шамара,ще прати паленцата на далече.Господа изкривени мозъци,Русия е ядрена държава,армията и няма нищо общо с нашата парадна команда.САЩ искат да използват промити мозъци като вас за да наранят Русия,само че войната е истинско жестоко нещо но ще го разберете,като почне да се стреля на месо.Тогава определено няма да се радвате.