431

ИСТИНАТА

преди 3 години

Прокопиев иска да го играе Васил Божков.. дано не му се получи..

430

Анонимен

преди 3 години

КАКТО ХРАЧИХА ГЕРБ,СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА МЯТАТ ФЕКАЛИИ ВЪРХУ ОСТАНАЛИТЕ ОПОНЕНТИ- НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ВЪРХА- ОФЕКАЛЕНИ ДО ШИЯ, БЛАГОДАРЯ ВИ ГОСПОДА- СЛАВЧУ ИМА ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА ОПРОСТАЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО СЕГА ПРОДЪЛЖАВА В ТАЯ ОТЪПКАНА ПЪТЕКА.

429

до 486

преди 3 години

Да ти кажа,че преди погребението има други разходи.Свързани са с живота и оцеляването.И са повече от 1500 лева! Отдалеч всичко по различно се вижда!И по розово най вече!

428

Анонимен

преди 3 години

Не е срамно да "робуваш" на хора които честно ти залащат достойният труд бе *** от коментар 484, най-срамното нещо е да си РОБ в собствената си държава и да робуваш на бандит и изпечен крадец, да нямаш мозък да разбереш това и да нямаш достойнство да дадеш вотът си за правилният човек, срамно е да не уважаваш професиите което е типично само за комунист, срамно е да получаваш заплата с която не можеш да си позволиш елементарни човешки нужди, срамно е да си българин без полезна мисъл !

427

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да знам, като претендират, че са анонимни тези избори и това, за кого гласуваш не е обвързано с имена, как знаят кой е вишист и кой не. Всичко ми е доста съмнително......

426

до 485

преди 3 години

"Синята чума" си е червена.Знае ли какво е преподавал Иван Костов?Политикономия.А дали не е бил комунист? Ти как мислиш?

425

Георги

преди 3 години

До АнонименНе е зле да се запишеш в трети клас. Тогава се учи граматика...

424

българин до 482

преди 3 години

Като я видях как изглеждаше едва ли някой някога някакви пари ие изпращал.Ако беше така тя би си оперирала катарактата на очите и би виждала! Тези дето са избягали мислят само за себе си и за никой друг.Познавам човек съкратен от завод през 90-те стана пчелар и сега има такива спестявания,дето повечето в чужбина ги нямат! И майка му не е изоставена както тази жена!

423

неВалиден

преди 3 години

Ей, спрете се с това, че децата ни са ни изоставили ей така, за техния кеф. След 30 години здраво, ама много здраво бачкане се инвалидизирах. Става за секунди и никой не е застрахован. 212 лева ми е пенсията. 7 лева дневно за храна, лекарства, ток, вода, телефон. Кабелната ТВ и интернета за ми глезотии. Ако не е дъщеря ми да ми помага от чужбина ще омириша входа на блока докато някой ме намери.

422

Анонимен

преди 3 години

"Днес.Бг" *** ***, или се закрийте или се поучете от свестните журналисти, ако продължавате да се държите като *** сайтът ви ще се самоубие и изчезне, а вие спокойно ще поемете пътя към "кланицата" за "птици" !

421

Анонимен

преди 3 години

ДБ са си прави човек, кофти е нали да се говори така, не е изобщо колегиално, но това е така

420

до 483

преди 3 години

Не забравяй, че едно погребение вече струва минимум 1500 лева. Вероятно половината българи нямат толкова пари спестени за "черни дни".

419

Анонимен

преди 3 години

Няма спасение от Синята чyма появила се след 1989 година и разрушила България. Когато хората я отхвърлиха през 2001 година, сините разрушители се присламчиха към други партии или се отцепиха от СДС, както направи Иван Костов с неговото ДСБ, скрило се сега под името Демократична България. Вълкът козината си мени, но нрава си не - щом е бил в СДС, значи ще краде.

418

до 482

преди 3 години

Ох, горкото, принуден да робува в чужбина! Това новата постановка в драматичния театър ли е? Разкажи още малко!

417

До: Е това е

преди 3 години

Това е все едно да обявиш, че филмите с насилие са виновни поне за 50% от насилието в Света!!! Който има акъл да разбере къде започва простотията и къде сършва смисъла има, койо няма, няма!!!

416

пенеп

преди 3 години

Тоя протестърите път ще се скарат още преди да са влязли в парламента. Няма да им е нужен дори Радан Кънев...

415

до 482

преди 3 години

Прав си.Познавам такъв който след като почина майка му изпратил пари да я погребат,но не дошъл на погребението.Иначе ние живеещите тук "в кафяви води сме били плували" както те казват.Наистина ви казвам,че съм съгласен с това който живее в чужбина да не се допуска да гласува на български избори.Да тук не се живее добре,но поне те да не ни пречат!Ако нещо тук се промени ще е въпреки тях.

414

до 482

преди 3 години

Не забравяй, че най вероятно тази полусляпа женица оцелява с парите, които и изпраща всеки месец детето и от чужбина. Детето и, което е било ПРИНУДЕНО да робува на чужденци за да осигури прехраната на майка си! И разбира се, че ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА! За да има поне надежда, че нещо би се променило в тази прокълната територия!

413

До 475

преди 3 години

Когато друг път решиш да се правиш на остроумен без да се аргументираш, поне се опитай да го напишеш грамотно. Къде каза, че бачкаш? На ягодите или в някое хале?

412

Анонимен

преди 3 години

Тафров е комунист!